Jump to content

leonidastra86

Premium Members
  • Posts

    2.907
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    40

Είδηση Comments posted by leonidastra86

  1. Και εγω το σκεφτομαι μιας και το Γκαλαξυ δε με επεισε για τα λεφτα του και το Ρ20 προ εχει διαφορα αρνητικα και ειναι πολυ ακριβο (κακα υλικα, κακο επεξεργαστη, κακο λογισμικο καμερας, δεν εχει ασυρματη φορτιση κλπ).

     

    Δυστυχως ουτε και αυτο εχει ασυρματη φορτιση οποτε θα περιμενω και το ΜΙ 7 την αλλη τεταρτη. 

     

    Οπως επισης σκεφτομαι και το LG Thin G7.

     

    Τι λετε? Προσωπικα με ενδιαφερει η καμερα να ειναι πολυ καλη και να φορτιζει ασυρματα μιας και μπορω να το φορτισω και στο αμαξι οταν ταξιδευω.

  2. Προσωπικα ταξιδευω συχνα (ενδεικτικα 5 διαφορετικες χωρες απο χθες μεχρι τις 15.04) και βγαζω συνεχεια φωτογραφιες για τις αναμνησεις. Θελω ομως να μη κουβαλαω τιποτα εξτρα που θα με βαραινει και περιοριζει οποτε ενα κινητο (που εχω ετσι κι αλλιως μαζι μου παντα) με μια καλη καμερα με καλυπτει απολυτα.

    • Like 1
  3. Θα με ενδιεφερε αν η καμερα ειναι τοσο καλη οσο λενε ή απλα χωρισαν τα πιξελ και με 40μπ καταληγεις σε φωτογραφιες αντιστοιχες με καμερα 10μπ. Τουλαχιστον κατι τετοιο διαβασα καπου.

    Επισης ακουσα το μοβ δε θα ερθει Ελλαδα, δε ξερω αν ισχυει.

    Γερμανια παντως το εχουν μονο 2 μαγαζια απο τα 10 που πουλανε αυτα τα κινητα.

    • Like 1
  4. Βασικα ιδιο με το ΜΙΧ 2 ειναι, απλα αναβαθμισαν το hardware.

    Σκεφτομουν σοβαρα οτι θα ειναι το επομενο κινητο μου μιας και η Σαμσουνγκ με απογοητευσε με το 9+ αλλα χθες που το ειδα σε μερικα βιντεο δε με τρελανε εμφανισιακα.

    Εκτος αυτου για μενα παιζει η καμερα πολυ μεγαλο ρολο στο κινητο (μιας και τηλεφωνα και μηνυματα στελνω και με ενα ΝΟΚΙΑ 3210 αν θελω) οποτε προσανατολιζομαι στο Huawei P20 pro. Το twilight χρωμα ειναι ομορφο.

    Αν δε βαριεστε ριχτε και γιαυτο μια παρουσιαση με τη πρωτη ευκαιρια.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.