Jump to content

kaizoku

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by kaizoku

  1. Εξαρτάται τι σύνδεση δικτύου έχεις. Εγώ με gigabit δικτύωση δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα παγώματος, ούτε και με 1080p bluray με DTS ήχο.

    Επίσης το σύστημα σου μπορεί να μην είναι αρκετά ικανό για να μετατρέψει σε πραγματικό χρόνο τα αρχεία mkv, με αποτέλεσμα να έχεςις παγώματα. Αυτό το διαπιστώνεις έυκολα, βλέποντας όταν σου κάνει πάγωμα, αν η μπάρα buffer στο PC έχει μηδενιστεί.

    Γενικώς για transcoding συστήνεται τουλάχιστον 2πυρηνο σύστημα με 1-2GB Ram.

    2πυρηνο ειναι το pc και ram εχω 4 gb . Θα ξαναδοκιμασω παντος και .... βλεπουμε . thx anyway

  2. Βασικα εγω το χρησιμοποιουσα αλλα δεν ημουν και πολυ ευχαριστημενος μονο και μονο γιατι κολλαει κατα την αναπαραγωγη των αρχειων . πχ αν εβαζα με ταινια blu ray επρεπε να την εχω paused για να φορτωσει ( κατα καποιο τροπο ) . Παντος μπορει το προβλημα να το αντιμετοπιζω αποκλειστικα εγω . Πλεον χρησιμοποιω το mkv2vob αν και συνηθως οτι θελω να το δω το βλεπω στο pc .

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.