Jump to content

remali

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by remali

  1. Μπορω να πω οτι πλεον νιωθω πολυ κολοφαρδος και τυχερος και απο εδω και περα θα σκεφτομαι και θα εξεταζω καθε τι που θελω να αγορασω, ειδικα αν εινια και ακριβο, εξονιχιστικα!!!

    Την τεταρτη 6/6/12 αγορασα το νεο ιπαντ.Το χρησιμοποιησα 4 ημερες αδιακοπα και μετα ξενερωσα απιστευτα με το IOS και το AP Store και αρχισα να ψαχνω για τι μπορω να κανω ( 600 ευρα ηταν αυτα ) μπας και παρω χρημτα πισω .Βρηκα οτι τα multirama δεχονται επιστροφη αν ειναι αθικτα συσκευασια και συσκευη( ευτυχως δεν ειχα σκισει τπτ ) και σημερα παω στα multirama και μετα απο 10 φορες γτ το επιστρεφω ( εγω παντα το ιδιο , προσωπικος λογος ) ειχα κανει και καλα ολικη επαναφορα και η πλακα ειναι που μ λεει ο τεχνικος ¨ΑΑΑΑΑ δεν το προχωρησες καθολου βλεπω !!! " ,Oυτε που το ανοιξε να δει εφαρμογες και τετοια.....μονο εξωτερικα...και το κουτι και το περιεχομενο.Τεσπα παω ταμειο , λεω θελω πισω μετρητα και 619 ευρα πισω !!!!!!! :crazy_pilot::):yes2::kiss3: Και εβαλα και καλα μια υπογραφη σε ενα χαρτη με το ονομα μου ολογραφως , και αυτο ηταν , εφυγα και γλιτωσα 619 ευρα !!!!

    Τυχερός είσαι!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.