Jump to content

xapmanis

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by xapmanis

  1. εχω το iMac μοντέλο του 2008 interl core 2 duo 2.66 κτλ κτλ...

    Πως γινεται να βαλεις πανω μονο ενα στερεοφωνικο καρφι και να παρεις 5.1 ηχω στα ηχεια???:turn:

    5.1 δεν είναι πχ όταν βλεπεις ταινία και τα Rear ηχεια βγάζουν τους θορίβους τους οποίους γίνονται και καλα πισω απο την κάμερα ? οπως οταν πλησιαζει καποιος κτλ κτ.. ?

  2. Ειχα ηχεία logitec 5.1 οχι αυτα τα καινουρια τα ακριβά ... και είχαν καλοδιο 3 x 3 εβαζα μόνο το πρασινο ( μαυρο , προτοκαλι , πρασινο ) και λειτουργουσαν άψογα και σαν 5.1... αλλα κανε αδερφια να δεις καλο !!! πρεπει να παρω πίσω τα ηχεια εκεινα μ φενεται... εμμ...και ο μονος φοβος μ εξακολουθει να ειναι ι προενίσχυση.. ευχαριστω παντως !! :D !!!

  3. εμμμ... θα θελα να ακουω απο όλα τα ηχεία και αν γινεται να εχω 5.1 ... αλλά απο το τίποτα και stero δεν με χαλάει :) . Ψαχνω για ποιότητα στον ήχο , και όπως το βλέπω θα φτιάξω μόνος μ την επόμενη φορά τα ηχεια + εναν καλό ενισχυτη...

  4. Καλημέρα :) !

    Θέλω να κάνω παράκληση σε όποιον είναι γνώστης γύρο απο την λέξη "ΗΧΟΣ" να με βοηθίσει . Ειμαι φοιτητής ηλεκτρονικός αλλα δεν έχουμε αναφερθεί σε φίλτρα κτλ ακομη.

    Έχω το iMac της apple το οποίο έχει 1 έξοδο ήχου η οποία είναι οπτικο-αναλογική εξοδος . Τα ηχεία που αγορασα πρόσφατα TRUST SOUNDFORCE PRESTO 5.1 έχουν 3εις εισόδους 1η για το μεσαίο ηχείο και το μπάσο 2η για τα rear ( πλαινά) και 3η για τα 2 βασικά ηχεία.

    Τι μπορώ να κάνω ώστε να παίζουν και τα 5.1 ??

    **** Μην μου προτείνεται παλι οπως τους ανίδεους πωλητές απο το πλαίσιο εξωτερική καρτα ήχου ***

    Και μια ακόμη απορεία --- > Αν χρησιμοπιοίσω καλόδιο 3x1 θα έχω stereo ήχο ? Υπαρχει η περίπτωση να κάψω την καρτα ήχου μ με αυτο τον τρόπο ?

    Ευχαριστώ προκαταβολικα :):)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.