Jump to content

foniki_mpekatsa

Premium Members
  • Posts

    298
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by foniki_mpekatsa

  1. epic ending :fun:

    Γενικως το "σεναριο" του παιχνιδιου κορυφαιο.Μακαρι να βγει και 3ο.

  2. το soundtrack είναι πραγματικά η μισή ατμόσφαιρα σε αυτό το παιχνίδι :)

    Σωστότατος!Μακαρι το τρινε2 να ειναι ανταξιο sequel του 1.Απο τα λιγα παιχνιδια που το απολαυσα τοσο που δεν ηθελα να τελειωσει :fun:

  3. Μόνο σε 2 κακογραμμένους τίτλους(metro,gta episodes,) ζορίστηκε η 5850 κατά τ'αλλα τουμπανακι,και αυτό έλειπε να μην ήταν με τα 245 που την είχα παρει.Κατι κουλά μου κάνει ώρες ώρες ο ανεμιστήρας της -ακούγεται σαν να θέλει γράσο- αλλά όλα οκ.Παντως θυμάμαι παλιότερα 350-400ε θεωρούταν το ταβάνι για μια κάρτα γραφικων,σημερα έχουμε ξεφύγει εντελώς...Άκου εκεί 300ευρω για να παίξω crysis με 30fps.Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νικό Τσιαμτσικα?

  4. Καλησπερα παιδια,εχω στο λαπτοπακι μου μια ati x1600Μ και αναρωτιομουν αν θα ηταν συμβατη ,παρολο που δεν υπαρχει στην λιστα συμβατοτητας,με τους drivers που εχει η ati για τις desktop καρτες.Για την ωρα εχω μεινει με τους απαρχαιομενους 8,3 απο την acer .Οποια βοηθεια δεκτη!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.