Jump to content

Pokemon640

Premium Members
  • Posts

    2.838
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Pokemon640

  1. On 10/1/2021 at 1:04 PM, Seafalco said:

    Έτσι για μια ακόμα φορά με τρώει η μαύρη περιέργεια, ένα συνολικό μποϋκοτάζ από τους αγοραστές για κάνα δυο χρόνια, πόσο θα έριχνε τις τιμές . . . . ;) 

    Και να γινόταν "μποϊκοτάζ". Υπάρχουν οι miners στη γωνία, που με ανυπομονησία θα αγοράσουν 50-60 παλέτες από κάρτες γραφικών, έτσι απλά στη καθισιά τους.

    • Sad 1
  2. On 1/29/2020 at 6:36 AM, gdp77 said:

    Όπως φαίνεται, επηρεάζεται και η 10η γενιά. Είναι δηλαδή ηλίου φαεινότερο ότι η INTEL αδιαφορεί για την ασφάλεια των επεξεργαστών της προκειμένου απλά να μπορεί να βγάλει με τη χιλιοστραπατσαρισμεη αρχιτεκτονική της fps στα παιχνίδια και IPC για να μπορεί να σταθεί δίπλα στην AMD. Είναι απλά τραγικό. Και αυτή η εταιρεία προχθες ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ και η μετοχή της εκτοξεύτηκε και άλλο. Τι να πω... 

    πως γίνεται να έχει κέρδη ενώ δεν βρίσκω στα ράφια καν s2066 cpu να κάνω αναβάθμιση ; καιρό τώρα θέλω τον 10980 XE ?

  3. 6 hours ago, icy20 said:

    ΑΝ (δυσκολο το βλεπω αλλα μακαρι) ο 3700Χ ειναι ετσι βαζω αγγελια τον 9900Κ ηδη...

    Εγώ θα τον αγοράσω τον intelα σου γιατί θέλω θάντερμπολτ, ειδικά αν το έχεις πάνω σε συμβατή gigabyte mainboard ?

  4. 2 hours ago, giorgos2187 said:

    Gaming camera? Πώς θα στριμαρεις σωστά αν δε μοστραρεις μουριτσα και να φαίνονται και ολα αυτά; Τζάμπα το 10χιλιαρο φίλε μου, σόρρυ!!!

     

    ????

    Φυσικά και έχω.. μια Panasonic HPX 3000 GAMING edition ?? αλλά δεν είμαι Gamer-streamer, βαριέμαι να βάζω gaming μακιγιάζ και να κάνω gaming γυρίσματα. Είμαι gamer που χαίρωμαι αυτά τα gaming-ουάου προϊόντα ?? Τα υπόλοιπα στους επαγγελματίες ανμπόξερς, yo ?

    • Agree 1
  5. 12 hours ago, giorgos2187 said:

    Θα ήθελα να δω πόσο αυξήθηκαν και οι πωλήσεις διαφόρων άλλων gaming ηλιθιοτητων. Γκρινιάζουμε γκρινιάζουμε, αλλά ότι βγαίνει και έχει ένα 500αρικο και πάνω γίνεται ανάρπαστο και οι πωλήσεις αυξάνονται συνεχώς...

    Για φέτος πήρα :

    γκείμιγκ πληκτρολόγιο,

    γκείμιγκ ποντίκι,

    γκείμιγκ οθόνη Eizo CG319X-4K,

    γκείμιγκ τάουερ,

    γκείμιγκ RGB LED RAM 64GB,

    γκείμιγκ i9 9900k μαζί με gaming heatsink και gaming ανεμιστήρες,

    γκείμιγκ mainboard,
    γκείμιγκ τροφοδοτικό,

    γκείμιγκ Titan RTX,

    γκείμιγκ M.2. SSD μαζί με GAMING καλώδια σάτα για το gaming bluray recorder

    γκείμιγκ ακουστικά, gaming microphone, gaming soundcard Creative SBZ

    γκείμιγκ καρέκλα,

    γκείμιγκ γραφείο,

    gaming mousepad.. α.. και γκείμιγκ σκληρό δίσκο seagayte gaming series ?

     

    νταξ μωρέ, ένα 10χίλιαρο ήταν, μένει να πάρω gaming UPS και gaming ασφάλειες για το πίνακα, και κάνα gaming 5x25mm τριφασική παροχή ?

    • Haha 5
  6. 1 hour ago, def said:

    Ρε μανία με την ποσότητα της μνήμης...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑ 48GB.Το πολύ πολύ πολύ πολύ να χρησιμοποιεί τα 12-14gb για εικονικά προγράμματα. Και φυσικά απευθύνεται σε εξειδικευμένο κοινό. 

    Μπορεί μελλοντικά να έχεις ένα mainboard με 11 pcie κάρτες,, και το μόνο που θα έχει το board είναι m.2. υποδοχές. Τα υπόλοιπα θάνε i/o κάρτες και αντί cpu-ram-chipset όλα θα είναι στην GPU shared ?

    • Like 1
  7. Οι επεξεργαστές σήματος πάντα κόστιζαν, για ένα matrix αναλογικού σήματος 8x8, μεταχειρισμένο από TV studio, σε μέτρια κατάσταση, έδωσα 250€. Καινούριο έχει 4ψήφιο ποσό. Αν είναι και για κάτι εξειδικευμένο (frame processor, scaler κλπ) εκεί πληρώνεις μια περιουσία.

    Το g-sync δεν περίμενα να ήταν τόσο σύνθετο. Θα το προτιμήσω μόλις χρειαστεί να ψαχτώ για οθόνη. ?

  8. 1 hour ago, sdim said:

    Τιμή; (όχι ότι θα πάρω, απλά από περιέργεια ρωτάω).

    Δεν νομίζω να βγεί ποτέ στην Retail αγορά, σε κυβερνήσεις και Datacenter (που θα έχουν δυνατότητα αγοράς) θα έχει αρκετά χιλιάρικα ο συγκεκριμένος :lol: Με ένα ρακ και 24 ίδιους καθάρισες ολόκληρη ντουλάπα από κατανάλωση και χώρο.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.