Jump to content

Strider

Premium Members
  • Posts

    138
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Strider

  1. Strider, οχι. Δεν σημαινει αυτο.

    Ok, θα μπορούσες να μου πεις τότε τι σημαίνει, είτε εσύ ή είτε κάποιος άλλος λαμπίτης; Δεν νομίζω να ρωτάω κάτι παράλογο βρε παιδια...ε ;:confused:

    Να σας πω το δίλημά μου δηλαδή, για να μην με περάσετε για κανέναν περίεργο. Εχω μια HD4870 Sapphire, και θέλω τώρα να περάσω τους καινούριους drivers 10.9 και σκέφτομαι:

    α) Να το κάνω από το AMD.com ;

    β) Να το κάνω από αυτό εδώ το thread;

    Δεν μπορώ να καταλάβω όμως σε τι διαφέρουν αυτοί εδώ οι drivers με τους άλλους; Λες ότι δεν είναι ίδιοι. Δεν είναι beta. Δεν τους φτιάχνεις εσύ, αλλά ούτε είναι και περιγμένοι - κι αν είναι τότε αυτό το αναφέρεις ξεκάθαρα :) Τι είναι τότε; :shout: Πραγματικά έχω μπερδευτεί, αν μπορεί καποιος να μου τα ξεκαθαρίσει θα το εκτιμούσα πολύ. Ξαναλέω΄οτι δεν εχω κατι με τον φίλο ΑΤΙΜΑΝ, προς θεου, συζήτηση κάνουμε.

    EDIT: LazyDog τώρα έιδα το post σου. Η απορία μου έχει να κάνει με τους drivers αυτού του θέματος - άλλωστε αυτό πιστεύω είναι και το αντικείμενο συζήτησης του topic. Αν έχει ξανα υποθεί 123456789 φορες όπως λες, θα σε παρακαλούσα να μου έδινες το 1 από τα 123456789 link ή να με απαντούσες εσύ ο ίδιος. Συγνώμη αν γίνουμαι κουραστικός, θα στείλω PM στον atiman.

  2. Σ αυτο το Link δεν θα υπηρχε ποτε καποιος beta driver, κανενος.

    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. οι driver, παρουσιαζονται απο εμενα. Αυτο σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι ειναι φτιαγμενοι απο εμενα. Οποιος θεωρει, πιστευει η διαδιδει κατι διαφορετικο, τουτο δεν ειναι αληθες και παραμενει δικη του εκτιμηση.

    Δεν ήθελα να σε θίξω ή να σε εκνευρίσω, και με συγχωρείς αν το έκανα άθελά μου. Προσπαθώ να βγάλω μία άκρη με το thread και προφανώς δεν μπορώ να το διαβάσω όλο...και έχω μπερδευτεί. Δεν είπα ότι φτιάχνεις δικούς σου drivers, αλλά ότι τους τροποποιείς προς το κοινό ώφελος όλων :) Και αυτό το συμπέρασμα, δεν το ελαβα αφθαίρετα αλλά ρίχνωντας μία γρήγορη ματιά στις προηγούμενες σελίδες.

    Για παράδειγμα

    atiman, κραταω τους τελευταιους beta 1 τους "δικους" σου ή περναω τους επίσημους; :)
    10.4b τους "δικους μου"

    Επειδή δεν θέλω να έχω λανθασμένη εκτίμηση, σε σέβομαι όπως σέβομαι κάθε άλλον χρήστη, θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "δικόυς μου"; Αφού λοιπόν δεν τους φτιαχνεις εσύ, λογικά θα πρέπει να τους τροποποείς. Ξανα τονίζω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και δεν θα ήθελα να με εκλάβεις εσύ ή κάποιος άλλος ως εχθρό/troll/spam/etc. Η ερωτήσή μου λοιπόν είναι: Τι κάνεις με τους drivers. Και πώς θα μπορούσα να σε "χρησιμοποιήσω" για με βοήθησεις, όπως βοηθάς όλα τα υπόλοιπα μέλη του TheLab :)

    Φιλικά πάντα

  3. δεν υπαρχουν modded και official, ολοι την ιδια πηγη εχουν, μην επαναλαμβανουμε τα ιδια...και τα ιδια...beta και whql...

    http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx σε αυτό το link υπάρχουν οι drivers του Atiman;

    - Οχι:nothing:

    Αρα υπάρχουν οι Atiman, Superman, Batman, NVIDIAman modded drivers κι οι Official beta/whql :T:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.