Jump to content

panosX

Premium Members
  • Posts

    365
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by panosX

  1. πριν 10 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Τι εννοείς; Η τεχνολογία καθημερινά αλλάζει και νέα προϊόντα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, τόσο σε hardware όσο και στο software. Άρα η θεματολογία μπορεί συνεχώς να ανανεώνεται. 

    Οσο hardware software  και αν βγει  οταν υα ερθει η επόμενη γενιά θα κάνει κύκλο .Εχει να κανει με το target group  που στοχεύουν να κερδισουν δηλαδή  ,  το πρόβλημα είναι πως δεν κάνουν αυτό που λες και συνεχίζουν με την ίδια συνταγή  .(που ως πρόβλημα ορίζω πως αισθάνομαι να βαριούνται  )

  2. Το μέλλον για αυτού του βεληνεκούς τους δημιουργούς είναι να προμοτάρουν αλλους(εξοπλισμό έχουν, στουντιος έχουν, προσωπικό έχουν   ) . Οτι λιγότερο απο αυτό καταντάει απλά "κανω διαφήμιση αγοράστε  ". 

    Δεν υπάρχει πρωτότυπο περιεχόμενο ως επι το πλείστον  (το να  βάζεις νερό σε red είναι στα  όρια ) , εχουν μια μεγάλη βάση απο πιθανά θέματα (οπου βγάζουν ακόμα λεφτά ) ειδη σε βιντεο αρα τωρα τι ?  
    Παρακολουθώ αρκετά κανάλια και  θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοιχο με το περιεχόμενο που βλεπω ,   προωθείτε ως διασκέδαση  οκ  αλλα φτάνουμε να βλέπουμε πως εφτιαξα αυτο στο στουνιο , πώς πέρασα εκείνο .  Ολα αυτά μαζί με μεγάλα νούμερα σε views και subs  .

    Το μονο που έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια ειναι τα podcast  και αυτά καταντάνε μονοτονα .  

  3. ενα πράγμα με ενοχλεί αφάνταστα . Σε ενα κλασικής σχεδίασης κουτί  εχει περάσει η τάση να εξελίσσουμε τα χαρακτηριστικά του (τοποθεσίες περιφερειακών, airflow , design )  αλλα   το πίσω μέρος με το Ι/Ο  εχει μείνει το ίδιο (ενα χάλι απο καλώδια κλπ) χωρις προσπάθειες για βελτίωση του (έστω με κάποιο κάλυμμα ).Εδω ας πούμε οτι υπολογίζουν  στην κλασική τοποθέτηση του πύργου .

    Σε αυτές τις υλοποιήσεις  ομως που άνετα το βάζεις  και σε αλλες θέσεις    πιστεύω οτι  χανει αρκετή ουσία  απο τη σχεδίαση του .

    και οχι το να τα έχω όλα ασύρματα δεν το βλέπω λύση 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.