Jump to content

Angelsnow

Members
  • Posts

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Angelsnow

  1. Εγώ το παιχνιδι ποτε δεν τον ευχαριστηθηκα και πλεον σταματησα να ασχολουμαι, παιζω σαν να έχω lag ενω εχω πολυ καλο ping και πολυ καλα fps. Και δεν ειναι θέμα οτι δεν το σηκώνει το pc μου...το single player μια χαρα το τελειωσα.

  2. Τοσα updates, τοσα patch και ακομα δεν μπορω να ευχαριστηθώ το game, τσάμπα τα λεφτα π εδωσα, γυρησα στο bf3 και βρηκα την ηρεμία μ!

  3. Πριν μπεις στο παιχνίδι βάλε ως γλώσσα γραφής τα Αγγλικά (EN) και είσαι οκ.

    Το εχω δοκιμάσει και τιποτα...εχει κανεις καμια ιδέα?

  4. Παιδια εχω το εξής προβλημα, δεν μπορώ να δω τα κοντρολσ δλδ μ δειχνει κατι ακαταλαβιστηκα πχ ; ` - τετοια μ δειχνει στα κοντρολς. Μπορει καποιος να μ πει πως ειναι τα κανονικα, π.χ για να σκυβει το c για να τρεχει το shift... ευχαριστώ!

  5. Παιδες μετα το τελευταιο patch δεν μπορώ να παίξω, μπαινει κανονικα στο παιχνιδι αλλα εχει ασπρομαυρη οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τ'ιποτα. Ξέρω οτι φταίει π εχω την ρώσικη εκδοση, μπορεί κανένασ να βοηθησει?

  6. Βασικά υπάρχει ένα χωριό στην Κεφαλλονιά που έχουμε όλοι το ίδιο επώνυμο. Η αρχική καταγωγή όμως είναι από Σπάρτη αν και δεν έχω ακριβή στοιχεία για το "δέντρο".

    Η γυναίκα μου πάντως είναι από Κέρκυρα, Γουβιά :)

    Ατσουπάδες? 'Ολοι Χιόνηδες εκει.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.