Jump to content

gkagg

Premium Members
  • Posts

    58
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by gkagg

  1. Έχω πολύ καλή γνώμη για όλους τους Samsung και value they offer for money... Έχω ακόμα samsung sata II και είναι άριστος μετά από 4 χρόνια χρήσης! - αριστος για τα δεδομένα του και τη χρήση που τον θέλω... 

    Οι Intel παρα πολύ καλοί αλλά με το χερι βαθειά στην στέπη... 

    Για τα σημερινά δεδομένα προτείνω:

    for low budget: Crucial MX100 άν και ο Samsung 850 EVO είναι στα ίδια χρήματα και better performance...

     

    Εγώ προσωπικά θα αγόραζα τον Samsung SSD 850 PRO μαζί με τα 10 χρόνια εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής..!! και θα κράταγα και ένα "image" για κάθε ενδεχόμενο... Αλλά για να δόσει κάποιος 10 χρόνια εγγύηση τι στο καλό test του έχει "τρέξει"???

     

    http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=18466

     

    p.s. δουλεύω τον 840 EVO 120gb πάνω από 2 χρόνια σε DELL λάπτοπ (ο SSD είναι αγορά από U.S.) και σύνφωνα με τα παραπάνω που έχω διαβάσει είμαι τυχερός..?? Στα τεστ πάντως που του έχω τρέξει πιάνει READ / WRITE αυτά που λέει ο κατασκευαστής... 

    p.s.2 *******

     

    Καλή η 10ετής εγγύηση αλλά με την ραγδαία εξέλιξη των controllers και των νέων τεχνολογιών, δε νομίζω να τον κρατήσει κανένας πάνω από 2-3 χρόνια!

     

    Στο θέμα μας τώρα, έχω έναν 850 evo και έναν R7 και είμαι και με τους 2 υπερευχαριστημένος! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

  2. Batman Arkham City GOTY ~1,5€ @ NUUVEM

     

    Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition ~1,5€ @ NUUVEM

     

    Bundle Rockstar Triple Crown (Grand Theft Auto IV: Complete Edition, L.A. Noire: The Complete Edition, Max Payne 3 e Max Payne 3: Rockstar Pass.)  ~6,5€ @ NUUVEM

     

    Bundle Lord of The Rings Mordor Edition (Middle-Earth: Shadow of Mordor; Lord of the Rings War in the North; LEGO Hobbit; LEGO Lord of the Rings; Guardians of Middle-Earth.) ~22€ @ NUUVEM

    • Like 1
  3. Διάφοροι τίτλοι της Bethesda σε καλές τιμές απο το GetGames


     

    Το Bundle Stars έχει Supernova Sales έως τις 2 Δεκεμβρίου (Tuesday December 2nd, 8am Pacific Time).

     


     

    Χρησιμοποιήστε τον κωδικό SUPERNOVA25 στο checkout για έξτρα έκπτωση 25%!

     

    Mortal Kombat Complete Edition @ 1,33€ (Nuuvem - Βραζιλιάνικο Site με Steam Codes)

     

    Shadow Warrior, Steam @ 2,49€ (Τα αξίζει και με το παραπάνω! Παιχνιδάρα!!)

    • Like 1
  4.  

    δεν ξέρω εγώ τα έχω κάνει όλα τα καινούρια games install τα παίζω 5 λεπτά και τα παρατάω τι με έχει πιάσει δεν ξέρω

    πάντως τελικά κόλλησα με ένα game που δεν το περίμενα και ένα μεγάλο μπράβο σε τέτοιες προσπάθειες αξίζει την αγορα  χωρίς τρελα γραφικά αλλα ένα τρομερά εθιστικό game
    This War is Mine

     

     

    Λογικό το ακούω όταν βομβαρδίζεται ο Gamer με νέα παιχνίδια και δεν ξέρει τι να ξεκινήσει και να συνεχίσει. Εγώ είπα στον εαυτό μου 2-3 παιχνίδια ταυτόχρονα και πάμε στα επόμενα όταν τα τελειώσω! (Αν ποτέ τα καταφέρω λόγω φόρτου εργασίας)!!

  5. Τέλος το Shadow of Mordor. Ένα τεράστιο μπράβο στην WB για την επίτευξη ενός τόσο διασκεδαστικού ΑΑΑ τίτλου. Δεν έχει τα φοβερά γραφικά, αντιγράφει ξεδιάντροπα Batman+AC, παρόλαυτά πετυχαίνει να είναι κάτι φρέσκο και διαφορετικό. Η ιδέα του Branding και του levelup των αντιπάλων κάνει τον open-world πολύ διασκεδαστικότερο και ενδιαφέροντα. Ναι μεν κάνεις ακριβώς τις ίδιες αποστολές, αλλά έχεις δεκάδες τρόπους για να τις εκληρώσεις. Stealth, brute force, εκμετάλλευση του περιβάλλοντος μπορούν να ανακατευθούν και να κάνουν άλλη μια αποστολή σε εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

    Συγχαρητήρια για τα πολλά cinematics, προσωπικά σιχαίνομαι τα in-game cinematics (old school, το χούι βγαίνει τελευταίο).

    Βρήκα θαυμάσια την ιδέα της εκμετάλλευσης του πλούσιο κόσμου του Τόλκιν, δείχνοντας κεφάλαια της Μέσης Γής για τα οποία δεν γνωρίζουμε πολλά και που μπορούν να προσφέρουν πολλές διαφορετικές ιστορίες.

    Χωρίς να έχω παίξει Wasteland-Divinity, το Shadow of Mordor είναι GOT για μένα.

     

    Καλημέρα! Πόσες ώρες περίπου σου πήρε να το τελειώσεις;

    • Like 1
  6. Υπάρχει περίπτωση όντως να είναι ανεπαρκής η τροφοδοσία του PicoPSU σε αυτήν την κάρτα. Σίγουρα η GT440 τραβάει λιγότερο ρεύμα και ίσως για αυτό να σου λειτουργεί.

     

    Το TDP για μια 7750 είναι 55W. Βάλε και τα άλλα parts... Ίσως τραβάει πολύ!

  7. Και άμα πάρεις, γράψε μου. Κάθε μέρα έχει κάποιο νέο "λάθος". Αυτοί και το TopSystems...

    Άμα έχεις πληρώσει κιόλας, εσύ την έκανες τη μλκiα :p

    Γιατί αν έχει πληρώσει και ακυρωθεί η παραγγελία τι θα πάθει; Το πολύ πολύ να του κάνουν refund. Ειδικά αν πλήρωσε κιόλας μέσω paypal είναι διπλά καλυμμένος πιστεύω.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.