Jump to content

Iraklis

Premium Members
  • Posts

    645
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by Iraklis

  1. @karmen1983 

    οχι ελπιζω αλλα πιστευω αξιζει το κοπο τετοια επιλογη αγορας θελω ομως να ειμαι σιγουρος αν η συγκεκριμενη εκτυπωση θα αξιοποιησει ολα αυτα που αναφερες ; δλδ θελω το συγκεκριμενο εκτυπωτη αυτο που εχεις δημοσιευσει (ψηθηκα πολυ ασχημα :p ) να κανω αυτα που θελω να σχεδιασω αυτα που θελω και ας απαιτει καποιες προυπουθεσεις δεν με πειραζει.

    ολα τα αλλα ειναι θεμα ορεξης :p

  2. πριν 2 λεπτά, το μέλος acct έγραψε:

    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα προτιμάς για να κατασκευάσεις ένα 3διάστατο μοντέλο. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις έναν 3διάστατο σαρωτή για να το δημιουργήσεις. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα είναι ιδανικό για 3διάστατη εκτύπωση.

     

    Τα περισσότερα δημοφιλή σχέδια στο Thingiverse έχουν υποστεί μια στοιχειώδη επεξεργασία από τους δημιουργούς τους για να είναι έτοιμα προς εκτύπωση. Πάντως, ακόμη κι εκεί υπάρχουν καλά, μέτρια και κακά σχέδια, όπως και ορισμένα που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον εκτυπωτή (υλικά, θερμοκρασίες, ψύξη, στηρίγματα, ...).

     

    οταν λες καποιες ιδιαιτερες απαιτησεις  ενοεις scripts γνωσεις περι υλικων και τετοια πραγματα ; 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.