Jump to content

nikos16717

Premium Members
  • Posts

    83
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by nikos16717

  1. Αν ξέρει κάποιος να μου πει... Αν στο ήδη υπάρχων πιάτο του ΟΤΕ τν συνδέσω τον υπολογιστή με μια κάρτα ( την skystar s2) θα καταφέρω να δω τπτ? Είμαι Χίο και το πιάτο αν δεν κάνω λάθος είναι 60 cm και είναι στημένο εκεί που έπιανε το ΟΤΕ τν. 

  2. Μα η διαφορα κλειστου - ανοιχτου τυπου δεν ειναι το αν ακους τι γινεται γυρω σου. Ειναι το αν ακουν οι γυρω σου τι γινεται στα ακουστικα σου. (Και ναι δεν ειναι αυτος ο λογος που υπαρχουν τα ανοιχτα - κλειστα, αυτο ειναι το αποτελεσμα. Ο λογος εχει να κανει με τις μηχανικες ιδιοτητες της μεταφορας του ηχου.)

    Οπότε αν δε με ενδιαφέρει το τι γίνεται ή το αν με ακούν οι γύρω μου , ποια λες να πάρω?

  3. Σε 2 εβδομάδες πιστεύω να μαζευτούμε, τα 669 τα προτίμησες λόγω μόνωσης; (επειδή είναι κλειστού τύπου)

    :hmm: χωρίς να είμαι και σίγουρος, τα pads για τα 668 ίσως και να μπαίνουν στα 669. (η διάμετρος ίδια είναι)

    Το στοκ που έχουν τα ακουστικά είναι πλαστικό να ξέρεις.

    Προτίμησα τα 669 γιατί απ ότι κατάλαβα η βασική τους διαφορά με τα 668 είναι ότι είναι κλειστού τύπου , και δε με πολυενδιαφέρει να ακούω τι γίνεται γύρω μου όταν τα φοράω. Όσο για τα pads , αν κάποιος έχει πάρει και τα 669 και τα pads αν μπορεί αν πει αν μπαίνουν..( Ένας λόγος που λέω να μην τα πάρω τα pads είναι τα +16 € ...)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.