Jump to content

PaNick

Premium Members
  • Posts

    313
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by PaNick

  1. Και εγώ στα 75-80 παίζω.

    με ΟΤΕ 24άρα, είμαι < 50 ms αλλά δε θυμάμαι σέρβερ :(

     

    Με το κινητό και 4G+ έχω χτυπήσει κάτι ωραία (< 20ms) άμα ήταν και σταθερά :)

  2. Επίσης το bia ειδικα στα heavys,δε το θεωρώ πολύ σημαντικό...προτιμω αλλά που βελτιώνουν Κατά πολύ μεμονωμένα το πλήρωμα σε κάτι που έχει ανάγκη το κάθε άρμα παρα λιγακι σε όλους...εξαλου βάζεις τον ανεμιστήρα και παίρνεις αμέσως το 5%...

    Στους αργούς και χοντρούς νομίζω ότι χρειάζεται το ΒΙΑ.

    Στα meds ταιριάζει αυτό που λες.

  3. Το οτι τα άρματα θεωρούνται heavy δεν σημαίνει οτι παίζονται με τον ίδιο τρόπο.

    Το καθένα θέλει πολύ ξεχωριστή τακτική .... και αυτή είναι ο ομορφιά αυτού του παιχνιδιού... οτί αν ξέρεις το άρμα σου, μπορείς κάνεις πολύ ωραία παιχνίδια... αντιστρόφως ανάλογα.. αν δεν το ξέρεις ...σε τρώνε λάχανο και 2 tiers κάτω άνετα.

    Κι όταν είσαι top tier με το TIGER I λες στους άλλους με το επίπεδο 5:

    "πηγαίντε μπροστά εσείς παιδιά, να το παίξετε τσαμπουκάδες με τα 7άρια heavies που θα βρείτε απέναντι και μη φοβάστε τίποτα. Εγώ εδώ είμαι να σας καλύπτω!!!"

    Ο β' ενικός δεν πάει σε σένα αλλά έχω σε όλους τους τύπους που κάθονται πίσω - ο καθένας για τους λόγους του - και σε στέλνουν για τη βρωμο-δουλειά.

  4. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα Γαλλικά, ειδικά, είναι άρματα υποστήριξης και όχι πρώτης γραμμής; Με θωράκιση κάτω από 100mm που πας και χώνεσαι; Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τα αμερικάνικα autoloading άρματα όπως και για τα tigerI/II τα οποία είναι snipers και όχι brawlers...

    Μα δεν αναφέρομαι στην 1η γραμμή. Τι να το κάνεις εκεί το 6th sense;;;

  5. δε ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά το ΒΙΑ άξιζει ποιο πολύ να το έχει με ανεμιστήρα κάποιος

    στο Ις3 συγκεκριμένα πιστεύω καλύτερα να έχει κάποιος rammer egl vstab

    "ανεμιστήρας" :sarcastic:

    Ω, ρε φίλε. Τρελό γέλιο! Δε το ΄χα φανταστεί έτσι!

  6. Αν μιλάς για heavy το 6th sense στον commander είναι παντελώς άχρηστο. Έτσι κι αλλιώς τα heavy είναι στην 2η ή 3η γραμμή άμυνας (αναλόγως του αριθμού των meds/lights). Προσωπική μου επιλογή είναι 1ο το BiA γιατί ανεβάζει όλες τις επιδόσεις και το οποίο μαζί με ventilation μειώνει περίπου 1 sec το loading και μετά repairs. Smooth ride κλπ μένουν για μετά.

    Έχεις παίξει κανά Γερμανικό / Γαλλικό heavy να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος; Ή κατά παράφραση, πόσα βλήματα θα πιάσει το άρμα σου έτσι και δεν έχεις 6th sense;

    Κι όταν λέω "παίξει" εννοώ για να φχαριστηθείς μετά όχι να βάζεις τα κλάματα και να σπας τα πληκτρολόγια.

    Θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει όταν είχα πρωτοπάρει το 6th sense με το Tiger I και πήγα να παίξω τη μάχη όπως την έπαιζα μέχρι τότε :) Στα 10 δλπτα είχε "σβήσει" η λάμπα κι ετοιμαζόμουν να τη φάω, όπως στο γνωστό ανέκδοτο.

    Αν εξαιρέσεις τα Ε75 και Ε100, σ΄ όλα τα υπόλοιπα heavies (German + French) είναι το απολύτως 1ο perκ που πρέπει να κατέχει ο ΑΠΜΑ σου.

    Γνώμη μου πάντα, ε;

  7. Ένα παράδειγμα έφερα!! Μη με φάτε! Έχω φάει και το t32 με το 12t(που είναι γεμιστηρας) Εξάλλου εγώ είμαι μέτριος παίχτης,όχι καλός! Απλά 1 vs 1 σε ανοιχτό πεδίο το light έχει πλεονέκτημα....εγω τωρα αρχιζω να ασχολούμαι σοβαρά μαζι τους και καταλαβαίνω ότι αυτά παίζουν ρόλο σημαντικό

    Βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα.

    Μάλλον αυτός που οδηγούσε το Τ32 ήταν ο ..γιος του.

  8. Ένας καλός παίχτης με ένα light έχει οποιον θελεις με heavy ειδικά σε ανοικτό πεδίο..σημερα σκότωσα με το t37 το t95 με φουλ ενέργεια!

    Το Τ-95 είναι heavy ;

  9. Εννοώ δεν ξέρουν να σημαδεύουν τα weakspots. Οι περισσότεροι εξ αυτών στους οποίους αναφερόμαστε χρησιμοποιούν συνήθως το auto-aim με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επίσης όταν έλεγα για premium άρματα εννοούσα κυρίως τα heavies αν και τόσο το Τ34 όσο και το Lowe έχουν την δυνατότητα διάτρησης tier10 αρμάτων (ειδικά το Τ34 με άνεση μιας και το πυροβόλο του είναι τάξης tier9)...

    Σημειωτέον ότι όταν ξεκινούσα να παίζω το παιχνίδι η κάθε ομάδα είχε από tier4 ή 5 έως tier9 χωρίς διακρίσεις. Εκεί να δεις τί γίνονταν (ρωσικό T-34 εναντίον is4 (tier8) και is7 (tier9)).

    Μα κι εγώ αυτό ακριβώς εννοώ. Μπορείς να πετύχεις weak spot με 50 χαω;

  10. Δε ξέρουν να σημαδεύουν;

    Έχεις παίξει με medium 8αρι και να προσπαθείς να τρυπήσεις, εν κινήσει, 10ρι heavy;

    Δε λέω πως δε γίνεται, αλλά δεν είναι κομματάκι πιο εύκολο να είσαι εσύ το 10ρι;

  11. Γιατί έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι τα tier10 είναι οδοστρωτήρες και πιο fun to play.

    Υπάρχει και το γεγονός ότι δεν πρόκειται να συναντήσεις μεγαλύτερο επίπεδο

  12. Αν το κάνεις elite κατευθείαν τότε το πιθανότερο είναι να έχεις πολύ χειρότερο WN8 από ό,τι εάν περνούσες όλο το techtree. Διότι όταν θα βρεθείς σε tier10 χωρίς να ξέρεις στο περίπου τα μειονεκτήματα που έχει τότε οι άλλοι πάντα θα σε τρώνε λάχανο.

    Κλασσικό παράδειγμα η σειρά Rhm και WT των γερμανικών TD. Όλη η σειρά με χάλια θωράκιση οπότε όποιος έπαιρνε κατευθείαν το WT auf E-100 με την εντύπωση ότι έχει να κάνει με TD του οποίου η θωράκιση μοιάζει στο ελάχιστο με το E-100 βρίσκονταν προ πολύ δυσάρεστων εκπλήξεων...

    Νομίζω ότι δεν υπήρχε κανένας τέτοιος που να περιγράφεις. Όχι μόνο γιατί ήξεραν πολύ καλά τι έπαιζαν, αλλά κυρίως γιατί δε μπορούσες να το πάρεις ..κατευθείαν!

  13. Ασχολουμαι με το WOT περιπου 1,5 χρονια και το εχω βρει πραγματικα απιθανο game....To μεγαλο θετικό του για εμενα είναι ότι μπορεις να παιξεις από 10λεπτα(μια μαχη) μεχρι πολλες ωρες....

    Εγω πιστευω ότι το κάθε update που βγαίνει(με λιγες εξαιρέσεις)βελτιωνει το παιχνιδι και οι προγραμματιστες του κανουν πραγματικα καλή δουλεια(αν σκεφτεις ότι δε μπορουν να ικανοποιησουν τα γουστα ολων των χιλιαδων που ασχολούνται με το WOT).

    Για εμένα το παιχνίδι είναι Free to Play.Και πραγματικα μπορείς να το χαρείς χώρις να δώσεις ουτε ένα Ευρω.Και εξηγούμαι: Εγω δεν έχω παρεί ποτε Premium account και μέχρι τα tier 7 όλα καλά,παιζεις,το ευχαριστιέσαι και βγάζεις και credit(ασημενια).Το μυστικο είναι να μη παίζεις συνέχεια με χρυσές.Εγω στα αρματα μου εχω στο καθενα 5 χρυσες και τις χρησιμοποιω σε δύσκολες περιπτώσεις.Προσπαθω να μη τις χαλάω ασκοπα και παιζοντας με απλες γινεσαι και καλυτερος παιχτης γιατι μαθαίνεις και τα weak spots των αρματων.Μέτα λοιπόν από το Tier 7 μπορεις να συνεχιζεις να παιζεις με απλο λογαριασμο αρκει να έχεις ένα Premium αρμα τουλαχιστο 5 tier και πάνω. Π.χ. με το Churchill 3(5 tier) σε κάθε μάχη με μετριο παίξιμο βγαζεις περίπου 20.000-25.000 credit.με 10 μαχουλες μαζεύεις 200.000+ credit..Σε μια μάχη με 10αρι αν παίξεις μέτρια θα πληρωσεις περιπου 30.000credit.Αρα μια χαρα μπορεις να υποστηρίξεις μεχρι και 10αρια με ένα μικρο Premium αρμα.

    Οποιος πει τώρα ότι το Premium αρμα θελει ευρω πάλι πέφτει έξω.....Αυτή τη στιγμη το WOT εχει σε εξεληξη μια αποστολή(15 ημερών),πανευκολη που σου δίνει εντελως δωρεαν το TOG 2 :victory:(6 tier Premium αρμα).Πριν λιγο καιρο εδινε δωρεαν(με Mission παλι) το KV220(5 tier) και το Type62(7tier),Premium και τα Δυο!! Και πριν λίγο καιρο εδινε το 8αρι(!!!) Τ26(Super perching):T:.Οποτε παιζεις τις Mission παιρνεις το Premium αρμα και εισαι αρχοντας!:happy2:

    Σχετικα με το xvm πιστευω ότι δεν είναι απολυτος οδηγος και ουτε 100% ακριβης. ΟΚ αν δεις ένα μπλε παιχτη ξερεις ότι θα ρίχνει χρυσες και θα καμπερωσει στην αρχη τουλαχιστο. Αλλα ας παρω για παράδειγμα τον ευατο μου..εγω εχω win8 λιγο κατω από το 900(δηλαδή below averege),αυτό γιατι στις πρωτες 6000 μαχες επαιζα εντελως χαλια.....Οι τελευταιες π.χ. 4000 μαχες που έχω κάνει όμως είναι πάνω από 1250 win8...Αρα βλεπείς στο XVM έναν σχεδόν τοματα και αντιμετωπίζεις έναν πράσινο..Οποτε το Xvm είναι λίγο ακυρο...

    Γενικά είναι ένα πολύ ευχαριστο παιχνιδι και με τα Team battles,platoon,stongholds,clan wars,tank companys σου δίνει πολλούς τρόπους διασκέδασης,,,,

    Να κι ένας άνθρωπος που (δε νομίζει ότι ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται γύρω του αλλά) χρησιμοποιεί το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορεί για να περνάει καλά!

  14. στην αρχή μου έβγαζε ότι ο δίσκος ήταν write protected ,είχε προστασία εγγραφής. ξέρεις τι μπορεί να το δημιούργησε αυτό? έρχονται κάποιοι τύχαία κλειδωμένοι από το εργοστάσιο?? με τη δεύτερη αφού του έκανα φορμάτ έφτιαξε .την πρώτη φορά δεν με άφησε να του κάνω φορμάτ .

    Μήπως έχεις τον ιο;

    Crypto-Wall: Ο νέος «ιός» που κλειδώνει τους σκληρούς δίσκους — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

  15. οταν το εχεις μουρη σημαδεψε πανω απο το κανονι του!!! ;)

    αλλιως τον κυκλο και κοπανας κωλ@ρακι!!

    works every single time!! :p

    Εγώ νόμιζα ότι μόνο hull μπορείς να το περάσεις (με τύχη πάντα, για ρώσικο άρμα μιλάμε).

    Το 2ο που γράφεις ποιο είναι;

  16. Ακολουθωντας το αρθρο που παρεθεσα επανω κερδισα σχεδον 16gb μηνμης στον δισκο μου!

    Το μεγαλυτερο ποσοστο το κερδισα απο την απενεργοποιηση του hibernation και τη μειωση του pagefile! Παραπανω απο πολλα ειδικα για εμενα που ο ssd μου ειναι 60gb!

    Εμπιστεύεσαι ένα άρθρο που αναφέρει ότι δε χρειάζεται να κάνει indexing στους SSD!

    Το pagefile ενός OS είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινής του λειτουργίας. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις ορισμένα άρθρα από την υποστήριξη του κατασκευαστή (Microsoft) π.χ. How to determine the appropriate page file size for 64-bit versions of Windows ώστε να μάθεις κιόλας τι είναι αυτό που "πειράζεις" και πώς χρησιμοποιείται από ένα μοντέρνο λειτουργικό σύστημα.

    ΥΓ: δε ξέρω τι παιχνίδια παίζεις αλλά υπάρχουν ορισμένα που δεν είναι καθόλου "ελαφριά"!

    My 2 cents

  17. Ναι προφανώς, το είπα με την έννοια ότι ενώ τρυπάει και περνάει το βλήμα μέσα στο ammorack, δεν προκαλεί έκρηξη.

    Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω αν με αυτό το skill (Safe stowage) ή με το συγκεκριμένο consumable ("wet" ammorack) προστατεύω την αύξηση του χρόνου φόρτωσης. Αλλιώς small repair kit με 3k και τελείωσε.

    Αν το άρμα σου έχει πρόβλημα π.χ. Tiger I, τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε 1 από τα 2 και (αν έχεις την πολυτέλεια) ακόμα καλύτερα και τα 2.

    Το small repair kit δε θα σου εξαλείψει τη συγκεκριμένη "ευαισθησία". Φαντάσου ότι στην αμέσως επόμενη διάτρηση, μπορεί να σου ξανασυμβεί!

    Αν πάλι το άρμα σου δεν έχει πρόβλημα, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις - αν πάθεις ammo rack και έχεις διαθέσιμο - το small repair κιτ.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.