Jump to content

Nemesis89

Premium Members
  • Posts

    1.418
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Nemesis89

  1. προγράματα τα οποία τρέχουν με το boot στο Pc (όπως και Antivirus  κτλ κτλ) τρώνε πόρους και λόγικό να χάνεις λίγο απόδοση! Νομίζω ότι στην χειρότερη περίπτωση δεν έχει κανείς τόσα ανοιχτά για RGB. Υπόψην όταν βάλεις αυτά που θές από τα RGB και μετά δεν τα βάλεις να ανοίγουν με το boot πως θα είναι η σύμπεριφορα ? Σε post-uninstall pως γίνεται να είναι καλύτερα και από clean Install στις περισσότερες των περιπτώσεων ?

  2. Ο θεός βοηθός...στο Laptop μου από την 15 στην anniversary 16 έγινε κόλαση άρχισε να κολάει χωρίς λόγο. Έγινε επιστροφή (φυσικά όλα καλά) κ μετά update στην 1709 στην οποία πάλι άρχισαν να κολλάνε τα πάντα σχεδόν. Στο desktop στο τέλος της anniversary άρχισε κάτι κούλά lags ή για λίγα δευτερόλεπτα ή για τελείως restart τα οποία ήταν τελείως random, και συνήθως σε browsing, ποτέ σε games! :/ Δηλαδή κάθε εξάμηνο και Format? 

  3. "Η οθόνη είναι ίδιας ανάλυσης και ίδιας διαστάσεως, δηλαδή 2048 x 1536 pixels και 9,7''."

    Να πούμε ότι η οθόνη είναι τύπου Retina!

     

    καλή η κίνηση ίδιας τιμής με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο αλλά το νέο ipad μου φαίνεται χειρότερο από το παλιό...δηλαδή μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος αλλά χειρότερη ποιότητα (ακόμα και το πάχος του είναι λίγο μεγαλύτερο) ώστε να βγει στα ίδια λεφτά.. (Ακόμα είδα κάπου ότι ο A8X είναι καλύτερος σε γραφικά-games από τον Α9, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό 100%).

  4. 4 minutes ago, billpeppas said:

    Το παραέκανες με το μέσο εισόδημα ακόμα και για τους αμερικάνους, αλλά οκ κατά τα λοιπά :D

    πρόσφατα είδα ότι το μέσο εισόδημα σην αμερική είναι 90.000$ το χρόνο για τον άνδρα , ακα ~7500$ το μήνα. (μιλάω για άτομα σπουδαγμένα οκ..)

    Βάλτε μέσα στα 699$ = 700ευρώ + φπα ευρώπης- Ελλάδας :D

  5. Δν έχετε καταλάβει ότι η όλη πολιτική δεν αναφέρεται για την .."φτωχή" ελλάδα. Ως high end κάρτες γραφικών, αναφέρονται και σε άτομα που έχουν και λεφτά (+ σε αυτούς που θέλουν να αναβαθμίζουν το PC τους αρκετά συχνά [μιλάω για αυτούς που νοιάζονται για την μεταπολιτική τους αξία μετά από 8-10μήνες]). Για τον μέσο Ευρωπαίο και Αμερικανό με 5-10k $-Euro τον μήνα αν χάσει το προιόν 200ευρώ/$ στους 8 μήνες πιστεύετε ενοχλεί κανέναν?

     

    ΕDIT: δηλαδή οι Αμερικανοί που πήραν TITAN XP τι πρέπει να κάνουν τώρα? χαρακιρι?

    • Like 1
  6. 5 minutes ago, icy20 said:

    Το 35 απο που προκυπτει? Δεν εχω δει κατι τετοιο. Η τιταν εχει 15-20% και αυτη εχει 35?Κατι δεν παει καλα...

     

    όπως και να έχει.. και απόδοση titan Pascal να έχει... πες και ένα +5% ( σε σχέση με την τιμή της) νομίζω είναι worth

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.