Jump to content

Pandelas

Premium Members
  • Posts

    256
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Pandelas

  1. πριν 9 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε:

    Διάβασες έστω τον τίτλο της είδησης; 

    Τον διάβασα, όπως και άλλους άπειρους σε όλο το διαδίκτυο τόσο στο παρόν όσο και στο παρελθόν. 
    Τα ίδια λεγόντουσαν και για το miui 8, θα έχει android 6 μπλα μπλα μπλα. Βγαίνει το miui 8 και όλα τα μοντέλα της (εκτός 1-2 αν δεν κάνω λάθος) τρέχανε σε 5.1.1. Εγώ με redmi note 3 pro σε stable global με miui 8.0.6 και ακόμα σε android 5.1.1 είμαι. Δεν ξέρω αν είχες η έχεις στην κατοχή σου κάποιο xiaomi τηλέφωνο αλλά δε νομίζω να διαφωνείς, ή κάποιος άλλος, στο θέμα ενημερώσεις τα έχει κάνει μαντάρα. Καλή χρυσή η xiaomi αλλά μέχρι εκεί. Παραγγέλνεις τηλέφωνο με 50 ευρώ leagoo, umi κ ένα κάρο άλλες μάρκες ακόμα πιο άγνωστες και είναι όλα με android 6. Τωρα τι να λέμε για το 7? official θα το πάρουμε όταν βγεί το 8 για να μην πω το 9 με το καλό. Το θέμα του τι φτιάχνει και τι χαλάει απο έκδοση σε έκδοση δεν το θίγω καθόλου.

  2. Αυτά είναι τα τηλ κάνε μια προσπάθεια απο δευτέρα αλλιώς Δοκίμασε να στείλεις mail στο  greece_support@asus.com
    Asus Greek Support
    TEL: 00800 44142044 (TOLL-FREE) - GREECE
    TEL: 800 92491 (TOLL-FREE) - CYPRUS
    (09:00-13:00 / 14:00-18:00)

    Εγώ προσωπικά όσες φορές χρειάστηκε έμεινα απολύτως ικανοποιημένος και με το παραπάνω.
  3. πριν 6 λεπτά, το μέλος hitman 21 έγραψε:

    Ναι κ συγκεκριμενα απ το mindfactory.de απλα απ οσο κοστισε,μου βαλαν -100 ευρο λιγοτερα σαν επιστροφη στον τραπ.λογαριασμο!Μονο η ταλαιπωρια που εφαγα 2,5 μηνες κ τα νευρα φτανει συν οτι αγορασα κ μια καρτα γραφικων (70 ευρο) r9 270 για να παιζω κανα παιχνιδι σε low  k γενικα να μπορω να σε σερφαρω!Αστα μιλαμε ψυχολογικος πολεμος!

    Ένας φίλος μου παιδεύεται με μια gtx 770 που είχε αγοραστεί απο ελλήνικο μαγαζί 'επαρχίας' εδώ και τρείς μήνες, τώρα ούτε καν ξέρει που είναι η κάρτα και τι θα γίνει τελικά γιατί ο προμηθευτής πτώχευσε και η gigabyte δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για rma στην ελλάδα. Με λίγα λόγια μακρυά απο gigabyte αν δεν έχει αγοραστεί απο κάποιο μεγάλο κατάστημα, η nvidia προφανώς δεν έχει καμία σχέση όπως ακριβώς δεν έχει και η amd με το παράδειγμα που αναφέρεις. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγόρασε asus, δωρεάν κούριερ κ σε 1 βδομάδα χοντρικά θα έχεις επισκευή η αντικατάσταση στην πόρτα σου.

  4. Παιδιά ή τιμή είναι ακριβώς όπως είχε  ανακοινωθεί επίσημα, 200$ για τα 4gb και από 240 μέχρι 260$ για τα 8gb, στο αμερικα τουλάχιστον.. τώρα γτ εδώ υπάρχει ή 8αρα στα 350€ αυτό είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο. Πάντως το καρτουδι σπερνει

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.