Jump to content

ngxx

Members
  • Posts

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by ngxx

  1. Χτες παρέλαβα και μπορώ να πώ οτι είμαι εντυπωσιασμένος και αισθητή διαφορά σε σχέση με το S5. Δεν το έχω δουλέψει πολύ αλλά σαφώς πιο smooth λειτουργία και από τα πρώτα δείγματα πιστεύω και μπαταρία. Και είναι και πολύ όμορφο!! Μακράν το πιο όμορφο τηλέφωνο της Samsung.

  2. Μόλις έφτασε το άκυρο και η αντιπροσφορά και σε εμένα. Τους απάντησα όπως έγραψα και παραπάνω ότι το λάθος έγινε επανειλημμένα σε διάστημα μιας εβδομάδας και δείχνει δόλο και θα προχωρήσω σε καταγγελία.

  3. Εγώ πάντως έλαβα το παρακάτω email:

    Αγαπητέ/ή κύριε/ία,

    θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω μηχανογραφικού λάθους στο σύστημα μας, υπήρχε λανθασμένη τιμή στο προϊόν (PER.663593) ENERMAX EPM750AWT PLATIMAX PC POWER SUPPLY 750W, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική φύση του προϊόντος και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να το παρέχουμε στην τιμή αυτή. Βάση των παραπάνω θα θέλαμε να σας προτείνουμε ως εναλλακτικές λύσεις τα έξης προϊόντα: Το προϊόν (PER.811694) COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR PSU - 80+ BRONZE (RS750-AMAAB1-EU) το οποίο έχει τρέχουσα τιμή στην ιστοσελίδα μας 90,90 και μπορούμε να σας το δώσουμε στην ειδική τιμή των 76,90 και το προϊόν (PER.813305) COOLERMASTER RS750-AMAAG1-EU V750SM 750W το οποίο έχει τρέχουσα τιμή στην ιστοσελίδα μας 129,90 και μπορούμε να σας το δώσουμε στην ειδική τιμή των 99.

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail ή στα τηλέφωνα 211 5000 500 - 210 81 78 700 με το τμήμα πωλήσεων, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε.

    Ευχαριστούμε θερμά, για την κατανόηση!

    Με εκτίμηση,

    H ομάδα του e-shop

    Το λάθος γίνεται και αναγνωρίζεται μία φορά.

    Το συγκεκριμένο μαγαζί και για το συγκεκριμένο προϊόν άλλαξε την τιμή αποδεδειγμένα 3 φορές. Πρώτα στα 46 μετά στην κανονική του τιμή μετά στα 48 και τώρα στην κανονική και out of stock.

    Και επειδή έχουν ξεφύγει πάλι όλα τα eshop με τις σουπερ τιμές και προσφορές ειδικά τα σαββατοκύριακα και μετά άκυρα ή out of stock πιστεύω μία ομαδική καταγγελία στη ΓΓΚ θα ήταν το σωστότερο για να προσέχουν περισσότερο τα "λάθη" τους.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.