Jump to content

Ashmedai

Premium Members
  • Posts

    56
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Ashmedai

  1. Due to high concurrency the login servers are currently at full capacity. This may cause delays in the login process, account pages and web services.

    We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.

    έχετε επιλέξει όλοι να φανταστώ server region: EUROPE?

  2. Εγώ ένα τεταρτάκι που το έxω βάλη έχει πάει 18% .Σημβουλει μου βάλτετο τώρα γιατί από της 12 η ώρα και μετά θα πάθουνε φρίκη η σέρβερ της BLIZZARD

  3. 12 χρονια αναμονης ειναι αυτα

    εμενα το περασε χωρις να κολλησει πουθενα παντως

    φίλε μου έκανες και στο σαιτ της blizzard activate το key??? να το κάνω άφοβα δηλαδή??:help:

  4. Βρηκα απο Multirama...εδωσα προκαταβολη...ελπιζω να μην με κρεμασει.

    ΦΙλε μου αυτο που βρηκες στα Multirama οντος ηπαρχει και ειναι ενα και τελευτεο!!!

  5. Θελω collectors αλλα ο στοκος δεν πιστευα οτι θα ειχε τοσο ζητηση...

    Που την βρισκουμε τωρα ρε παιδες???

    Πλαισιο/public δεν υπαρχει δειγμα.

    Mιας και έχω κατάστημα γερμανός να σας πω ότι τα τελευτεα κομάτια Diablo III Collectors Edition τα είχε η αλυσίδα γερμανός.Γενικότερα ο προμηθευτής έφερε στην Eλλάδα 480 κομάτια τα οποία εξαδλήθηκαν παταγωδώς την πρώτη κιόλας εβδομάδα, άρα παιδιά υπομονή!

  6. συμφωνώ , όμως αυτό εξαρτάτε απο το πόσο πωρωμένος είσαι με το game. Πολλοί απο εμάς μετράμε τις μέρες καθώς το περιμένουμε τόσο καιρό και ιδικά μετά την beta που μας έδωσε μια μικρή γεύση της "πρέζας" που λέγεται diablo 3 είμαστε ανυπόμονοι όσο ποτέ. Φταίει και το γεγονός οτι αρκετοί έχουμε ξεμείνει απο παιχνίδια και δεν βρίσκουμε κάποιο να μας κρατήσει μέχρι τότε και η βαρεμάρα βαράει κόκκινο.

    Αν όμως δεν εισαι πωρωμένος ναι , δεν κάνει καμία διαφορά να το παίξεις 4-5 ή και 10 μέρες μετά την κυκλοφορία :T:

    Θα συμφωνησω φιλε, σε οτι εχεις γραψει γενικοτερα σημφωνω, αλλα γ'αυτο επαυξανω κιολας!!

  7. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

    Όχι τπτ άλλο, αλλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο να παίξεις αυτό τον καιρό!

    mass effect παίξαμε, alan wake κλπ κλπ και τώρα εδώ και 2 μήνες έχει στερέψει.

    Να βγει να μην παίζουμε τίποτε άλλο για αρκετό καιρό... δεν παλεύω, παίζω baldur's gate 2 εδώ και 20 μέρες.

    Ευτυχος ήπαρχει και το SKYRIM!:triniti:

  8. αυτο τo θεμα υπαρχει ουσιαστικα απο τον νοεμβριο και ειναι διαθεσιμα αρκετα φιλτρα για να παιξεται http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3967848172.....αν και στην αρχη ημουν υπερ της αλλαγης....μετα απο λιγη ωρα (οσο ειχες τα φιλτρα ενεργοποιημενα) οταν εβγαινες στο desktop σου φαινονταν το desktop και οτι αλλο εβλεπες και για 1-2 λεπτα πολυ θολα...σε βαθμο που να εχουν πειραχτει τα ματια σου...

    Προσωπικα αν και στην αρχη φαινονται τα γραφικα αρκετα πιο sharp μετα απο λιγη ωρα σε κουραζει πολυ στα ματια...πιστευω οτι τα γραφικα του παιχνιδιου αν τα συνηθισεις ειναι αρκετα καλα ωστε να χρειαζονται tweaking...

    τα φιλτρα δν εχουν να κανουν με την εκδοση του παιχνιδιου (beta-final) απλα τα βαζεις στον φακελο του παιχνιδιου και πατωντας το pause/break ενεργοποιουνται/απενεργοποιουνται....

    παντος ο bashiok σε καποια φαση οταν ρωτηθηκε ειπε οτι κοντα στο pvp patch θα βγαλουν και patch για dx11

    Κατι τετοιο ειδα και εγω και χαρηκα!!!

  9. Μερικές απορίες..

    είδα βίντεο απο προηγούμενες beta και είχε scroll of companion (η κάπως έτσι) και κάτι άλλα που δεν τα είδα σε αυτή την beta /stress test, ξέρει κανεις γιατι ? συνεχώς τα ίδια drops πανω κάτω και σκότωσα τον skeleton king και με τα 5 classes με τα 2 μάλιστα τον σκότωσα περισσότερες. :shout::shout:

    εντωμεταξύ χθες το βράδυ ηταν τέλειο , δεν ειχα lag και γενικά έπαιζε smooth , σήμερα ειχα κατι τρελά lag spikes που είπα την κάτσαμε , ιδικά σε coop με άσχετους και αποτι βλέπω στο site της blizz το πάθαιναν αρκετοι και δεν φταίει το pc/net μας .. ελπίζω μέχρι το release να το φτιάξουν :nothing:

    τεσπα , ωραία ηταν η beta , απο αύριο γυρίζουμε στην αναμονή , άντε να δουμε..:hang3::hang3:

    Eγώ πάλι φιλαράκι δεν αντιμετώπισα κανένα κόλλημα LAG είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!!:dance3:

  10. Οχι μόνο... Έχει διάφορα καλούδια... Που ναι αν είσαι καμμένος (όπως κι εγώ) μπορείς να βρεις 25 λόγους να παρεις collectors...

    Επεσες μεσα φιλαρακι :) DIABLO FTW!!!

  11. Τα σκυλιά που κάνει summon ο Wizard Monk, όταν σκοτώνουν κάτι, δίνουν το XP στον παίχτη;

    Φίλε λέγεται witch doctor και ναι σου δινουν:fun:

  12. παιδες ξερουμε τπτ για την Collectors???

    ποτε θα ερθει ελλαδα?

    Εγώ το έχω παραγγείλει είδη από το πλαίσιο

    Αρα ηπαρχει :magic:

  13. Για τα θολα γραφικα πρέπει να ανεβάσετε λίγο το Gama.

    Επίσης το παιχνίδι που πεζούμαι αυτήν την στιγμή είναι beta στο κανονικό in game τα τέρατα θα είναι 3Χ ποιο δικολά και το leveling θα είναι 2x όπως επίσης στον Skeleton king δεν ολοκληρώνεται το ACT 1 για όσους δεν το γνωριζουναι αυτό.

    Τέλος υπάρχουνε πολα επίπεδα δυσκολίας άρα γι αυτούς που νομίζουναι ότι είναι εύκολο έστω και το κανονικό Diablo τότε να πεξουνε INFERNO mode όταν είναι διαθέσιμο.Αυτο που έχω να πω? λίγο υπομονή παιδιά έρχεται!!!!Aς μην βιάζομασται να κρίνουμαι η Beta συνήθως βασίζεται στην έρευνα τον bugs and glitches!!!

  14. Σαν παλιός φίλος του D1 D2 LOD παίζω μέχρι και τόρα ομολογώ ότι τα γραφικά δεν με

    Νιαζουν καθόλου με νιαζη το ότι είναι αυτό που περίμενα εδώ και καιρό !!!:T:

  15. δεν είπα οτι το κάνεις επίτηδες ούτε φυσικά ειρωνεύομαι την δυσλεξία σου.

    απλά σκέψου και συ τί θα γινόταν αν όλοι έγραφαν όπως ήθελαν (π.χ. άλλος greeklish, άλλος κινέζικα και πάει λέγοντας) πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να διαβάσει.

    είτε λέγεται δυσλεξία είτε ανορθογραφία είτε προτιμώ να γράφω greeklish, ο κανόνας του φόρουμ λέει ελληνικά και μάλιστα πεζά. ούτε καν κεφαλαία.

    και για να μην νομίζεις οτι θέλω απλά να σε κριτικάρω μπορείς να χρησιμοποιήσεις ορθογράφο σε πρόσθετο για τον φυλλομετρητή σου.

    Μην με παιρνεις απο κατω ρε φιλε ειπες τοσα πολλα και εγω απλα ειπα μια προταση.

    αμα με κριτικαρες θα ητανε αλιος τα πραγματα σου μιλησα τελειος φιλικα μεσα στα ορια φυσικα το θεμα τελειωσε και φυσικα καταλαβαινω!!!

  16. πονάνε τα μάτια μας αδερφέ. πέρνα τα μηνύματά σου από έναν ορθογράφο πριν γράψεις. ειλικρινά δεν αντέχεται!

    ρε φίλε προσπαθώ αλλά δεν το κάνω επίτηδες δυσλεξία έχω! copy paste το google translator δεν τα παιρνει.Δεν εγινε και κατι τραγικο

  17. Καλοκαιρι βλεπω diablo 3, skype τα ρεμαλια και μπυρες. Θαυμα να γινει και να βρεθουν λεφτα για διακοπες

    δινω διορια μεχρι αρχες ιουλιου, αλλιως καλη ειναι και η αθηνα αδεια.

    Αρε φιλαρακι πως μας καταντεισανε ετσει,αλα ας μην το πιασουμαι το θεμα αυτο,αλα για να ειμαστε μεσα το ΣΚ(και για σενα μιλαω φυσικα και για πολους που θα θελαναι να ειναι εξω) με την κοπελα μου και να λιωνουμαι στο BETA παει να πει οτι κατι παει στραβα,γενικοτερα μειλαω παντα!!

  18. Εννοειται πως δε συγκρινουμε το d2 με το d3. Το D2 ήταν δεκα χρονια πισω και 20 χρονια μπροστα για την εποχη του...το d3 απλα συμβιβασμος:p

    Σε παω :clap::clap:

    Τορα ειδηκα που παιζη το ρητο no money no honey,εμεις σαν Ελληνες μπορουμαι να το αλαξουμαι και να το πουμαι:

    NO MONEY?ITS TIME FOR DIABLO 3 BURNING!!!

  19. Με βλεπω με 3 ξυπνητήρια το πρωι να πηγαινω δουλεια επισις μην σιγκρινεται το D2 με το D3 γιατί απλά απέχη μια δεκααιτια μπροστά έλεος ποια είμαστε στο 2012 όχι στο 2000, δεν λεο πορωμένος και εγώ με το D2 απλά παραδέχομαι την αλαγη και χαίρομαι!!!Ξεκοληστε λοιπών και ζήστε το D3 είναι πόλη κοντά ποια έρχεται το λιoσημω.

    Χθες είχα πάει στη ναυμαχία σινεμά και στον γυρισμό για το σπίτι ερχόμουνα με 400 για να παίξω,το κεφάλι της κοπέλας μου της το είχα κάνει κουδούνει.

    ΡΕ DIABLO 3 ΡΕ!!!!!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.