Jump to content

tsakalakos1416003569

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by tsakalakos1416003569

  1. τι ωραία που τα λες πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

    Αν μπορείς να στηρίξεις λίγο τα γραφόμενά σου, καλό θα ήταν να το κάνεις. Αλλιώς μάλλον το μόνο που πετυχαίνεις είναι να εκθέτεις τον εαυτό σου :)

    Φίλε όπως βλέπεις δεν είμαι ο μόνος που το λέω, οπότε σίγουρα δεν εκθέτω τον ευατό μου! Συνέβει σε μένα να είναι ανοιγμένο το κουτί της μητρικής και να λείπουν καλώδια! Τι άλλο θέλεις να πω δηλαδή?

  2. Τώρα άλλο αυτό, αφορά Mobo, για τον SSD όμως έχετε δίκο.

    Αλλά προχθές μου ήρθε και εμένα Mobo από το μαγαζί που ψωνίζω και το κουτί ήταν ανοιγμένο αλλά μέσα το Mobo ήταν μια χαρά σαν λέμε το πήρανε για να κάνουν ένα review "λεμε τώρα" (η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο) και το ξανακλήσανε. Μόνο το shoket του cpu άνοιξα να δω μην είναι κανένα στραβωμένο pin αλλά δεν είχα ανοιχτεί καν.

    Επεικινονώ με το μαγαζί και τους λεω το και το.

    μου λένε ήταν το πρώτο κομμάτι και το ανοίξαμε για βιτρίνα

    (και άμα δείτε πως είναι μέσα το μαγαζί έχουν έξω το Mobo σε βάση με ένα LED να το φωτίζει η τον cpu ή την VGA και από κάτω είναι άλλα 15-20 κουτιά και τραβάτε όποιο θέλετε και πάτε στον ταμείο.)

    και με ρωτάει θέλετε να το στείλετε πίσω και να σας φέρουμε άλλο κομμάτι την δευτέρα δηλαδή αύριο και τους λέω Full εγγύηση έχω και σε περιπτώση doa και τα σχετικά.

    Μου λέει η εγγύηση ισχύει κανονικά και όσο για doa γιατί είναι εντός ημερών μου λέει άμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα το ελένχουμε και υπάρχει κατευτείαν αντικαταστάση.

    Αλλά το Mobo είναι Mobo δεν σε νοιάζει (και πάρα πολύ)

    Αλλά ο ssd hhd που παθένουν ζημιά (εύκολα) με χρήση

    Δεν το διακηνδινεύεις.

    Και ένα άλλο παράδειγμα με μια H80 πάλι από το ίδιο μαγαζί όταν την παράγγειλα

    μου λέει έχουμε ένα ανοιχτό ένα σφραγισμένο

    του λέω εγώ το σφραγισμένο με την μια

    όταν μου ήρθε και το άνοιξα είχε μερικά FINS στραβωμένα τι να πείς? γκαντεμιά

    άμα είχα πάρει το ανοιχτό σύγουρα τα FINS θα ήταν οκ.

    και την πήρα στα 190 εγώ και την τρίτη βγάλανε και την καινούρια "προσφορά που την ανεβάσανε την τιμή στα 220 αλλά σου κόβουν 30 ευρώ αφου πάρεις το Mobo με προσφορά σε ότι cpu intel με shocket 1155 (z77 came in)

    Της μητρικές στο πλαίσιο τις ανοίγουν και παίρνουν καλωδιάκια sata. Τόσο γύφτοι έχουνε γίνει! Πλέον εγώ πάω στο πλαίσιο μόνο αν έχουν κάποια υπερπροσφορά που είναι τουλάχιστον 20% κάτω απο άλλα μαγαζιά!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.