Jump to content

flame8

Members
  • Posts

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by flame8

  1. Μαλλον το Windows Firewall σε κοβει.Εκει πρεπει να ανοιξεις τις πορτες.

    thanks ηταν τελικα το firewall με βαση το λινκ αυτο https://support.teamspeakusa.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/44/16/which-ports-does-the-teamspeak-3-server-use

    εβαλα τα ports και δουλεψε απλα δεν γνωριζω αν ειναι static η ip και μου κανει κατι περιεργα το vm αμα δεν το ανοιξω για κατι μέρες δεν μπορώ να μπω αν δεν του κανω restart απο το site.

    ευχαριστώ πάντος!

  2. Σε συνδυασμο με το FN αναβουν οταν θελεις να αλλαξεις το polling rate.

    μήπως μπορείς να μου πεις και τι είναι το polling rate; (αν είναι κάτι πολύ δύσκολο να το εξηγήσεις μην κάνεις τον κόπο θα το ψάξω μόνος μου απλά αν είναι κάτι απλό θα με διευκόλυνες να μου το εξηγούσες)

  3. Ποιοτικά μηχανικό βρίσκεις και με 100 και με πολυ λιγότερα , δεν λέω ότι είναι λίγα για τα σημερινά στάνταρ εν ελλαδισταν , αλλα μακραν η καλύτερη αναβάθμιση μετα τον ssd.

    Και μην ξεχνάς ότι δεν είναι αγορά που την κουμπωνεις στο pc και το βλέπεις να πιάνει σκόνη , αλλα το χρησιμοποιεις συνέχεια.

    Φιλικά.

    http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Razer-Black-Widow-Greek-Mechanical-Keyboard-1-28-80-11-007.htm αν εννοείς αυτό το πληκτρολόγιο οτι ειναι κατω των 100€ ειναι το μόνο μηχανικό στο ελλάντα μαζι με το αδερφάκι του που εχει led και usb.

    Ένα πληκτρολόγιο με brown switches δεν μπορώ να βρώ

  4. 1 off FKBN104ML/EB2 (Filco Majestouch-2, NKR, Linear Action, USA Keyboard) @ £100.00

    1 off PLS18 (Filco, Red ESC Keycap for Cherry MX Switches) @ £1.70

    1 off WEB134 (Filco Red WASD Keys for Cherry MX Switches) @ £4.99

    1 off FKP01 (Filco Black Key Puller) @ £2.90

    οι τιμές που βάζεις νομίζω ειναι χωρίς Φπα και χωρίς τα μεταφορικά, μπορείς να μας πεις ποσο ειναι και με αυτα ή ποσο πλήρωσες σύνολο;

  5. Την Stealth Edition του Blackwidow μπορεις να την βρεις και να την αγορασεις μονο απο το RazerStore.

    ρε φιλε τα μεταφορικά είναι 36 € νομίζω :cry: :weep: και πες ότι το παίρνω άμα πάθει κάτι και είμαι μέσα στην εγγύηση πληρώνω πάλι μεταφορικά για να το στείλω πίσω;; 36 πηγαινε 36 ελα; :confused:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.