Jump to content

tritsako

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by tritsako

  1. Καλημεροβδόμαδο :)

    Ερχεται ο καλός μου για δουλειά εκεί στα (νέα) μέρη σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον trendy (Καλές διακοπές κιόλας) για όλες αυτές τις πληροφορίες που είχε την υπομονή να καταχωρήσει,τις ξεζούμισα και τις εκμεταλλεύτηκα αναίσχυντα και αααβασάνιστα! :thank_you2:

    Επίσης,είδαν τα ματάκια μου κάτι για MotoGP ? Τότε, σας έρχομαι κι εγωωωώ :dirol:

    Καλως να όρισει.

  2. Έχεις καμία σχέση με awmn; Μου φαίνεται γνωστό το nickname σου. Υπόψιν μου δεν έχω κάτι αλλά χωρίς μεσίτες μόνο το bezrealtky ξέρω και από εκεί βρήκα και εγώ σπίτι. Πάντως χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω για τόσα λεφτά δε βρίσκεις εύκολα να μείνεις μόνος σου σε κάτι καλό κοντά στην περιοχή που θέλεις. Από μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα μόνο στο kralovo pole βρήκα μόνο αυτό στα 6750CzK.

    Σωστά. ναι είμαι ο γνωστός στο AWMN, και εσύ νπομίζω είσε στην Α. Π.?

    Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω.

    Αρχές Μαϊου στείλε μου ένα email να συναντιθούμε και να τα πούμε. !!

  3. Καλημέρα στηνπαρέα,

    Ακολουθούντος το thread, κι εγώ θα είμαι στο Brno για δουλειά στο τέλος του μήνα (Απρίλιος2012). Έτσι ψάχνω για σπίτι κοντά στην IBM “Královo Pole)”. Έχεικανείς κάτι υπόψη του? Θα προτιμούσε να είναι μέχρι 6500CHK.

    Εδώ και καιρό ψάχνωσε διάφορα site, αλλά μπορώ ναπω ότι δυσκολεύομαι να βρω χωρίς μεσίτες.

    Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων.

    Κώστας.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.