Jump to content

xkabamarux

Premium Members
  • Posts

    575
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Είδηση Comments posted by xkabamarux

  1. On 7/25/2019 at 3:47 PM, yanni said:

    Από τις εποχές του Gameboy πριν 3..., ε χουμ,... πριν πολλά χρόνια, έχει αποδειχθεί ότι μια χαρά μπορείς να παίξεις παιχνίδια σε μια συσκευή που κρατάς στα χέρια σου, αν και προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο η οθόνη αφής έχει νόημα στο gaming. Ναι μεν μπορείς να κάνεις διάφορα που δεν κάνει το joypad, αλλά μονίμως καλύπτεις μέρος της οθόνης με τα δάκτυλα. Από τότε έως σήμερα πάντα υπήρχε κοινό και με βάση τα λεφτά που τσεπώνουν οι εταιρίες που βγάζουν παιχνίδια για smartphones, ακόμα υπάρχει και πιθανόν πολυπληθέστερο σε σχέση με παλιά. Το ερώτημα είναι αν αυτά που προσφέρει το ASUS σε σχέση με αυτά που προσφέρει ένα hi end κινητό αντίστοιχου ή σημαντικά χαμηλότερου κόστους, έχουν όντως αξία.

     

    • Like 3
  2. Ευχαριστω πολυ το thelab για το δωρο που κερδισα αλλα δεν θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω μιας και το κουτι μου δεν εχει υποδοχη για 200αρη φαν. 

     

    Μπορειτε να το δωσετε σε καποιο αλλο μελος που θα μπορεσει να το χρησιμοποιησει.

     

    Σας ευχαριστω πολυ και παλι.

     

    Καλη συνεχεια σε ολους.

    • Like 2
  3. Καλα ολα αυτα αλλα αν τα δεις και απο μια διαφορετικη οπτικη...ειναι θλιβερα.

     

    Αυτος ο ανθρωπος στο σποτακι...δεν εχει καποια κοπελα-γυναικα-φιλο που να μιλαει μαζι του με μηνυματα κτλπ και εχει καταντησει να μιλαει με ενα ολογραμμα και να χαιρεται κιολας οτι του εστειλε μηνυμα, να νιωθει καλα οτι τον σκεφτεται ενα ολογραμμα.

     

    Δεν το βλεπω απο τη τεχνολογικη του πλευρα αλλα απο τη κοινωνικη του πλευρα το θεμα.

     

    Εγωκεντρικες κοινωνιες με καταθλιπτικους ανθρωπους που εχουν χασει πλεον την ανθρωπινη επαφη και προσπαθουν να βρουν κατι να νιωσουν ομορφα μεσα απο ολογραμματα...

     

     

    Δηλαδη γυρνωντας στο σπιτι του μετα τη δουλεια αντι να τον περιμενει μια οικογενεια, μια γυναικα, καποιος ανθρωπος...τον περιμενει ενα ολογραμμα και καθεται και κοιμαται και ξυπναει παρεα με το ολογραμμα. Ζει δηλαδη μεσα στη τραγικοτητα του μια ψευδεπιγραφη χαρα που καταφερε εστω και αυτη τη ψευδεπιγραφη χαρα να τη παρει απο ενα ολογραμμα και δεν αξιωθηκε απο τον εγωισμο του να εχει διπλα του εναν ανθρωπο.

     

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.