Jump to content

vlassiz

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by vlassiz

  1. Εδω και πολυ καιρο Χρησιμοποιω την εφαρμογη καθημερινα για να τσεκαρω τιμες απο ανταγωνιστες AH farmers . Πολυ καλη αλλαγη, θα παρει φωτια το iphone στη δουλεια :)

  2. DwS μολις ειδα οτι τΑ filco ειναι JApan και θα τα προτιμουσα με 1000 αλλα δε βρηκα καποιο με φωτιζομενα πληκτρα.απ΄οτι φαινεται μαλλον θα το παραβλεψω γιατι με περιοριζει πολυ. Για το corsair k 90 ξερει κανεις τιποτα ;

  3. Mε ή χωρίς macro keys?

    Nucleus δε με ενδιαφερουν καθολου τα macros . Βρηκα σε προηγουμενα ποστ ενα mionix ομως δεν εβγαλα ακρη απο το σαιτ τησ εταιριασ για να το παραγγειλω απο κυπρο-αγγλια και καποιες αλλες χωρες..ΕΛλαδα φυσικα δεν ειχε στισ επιλογες.

  4. Παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος ενα μηχανικο το οποιο να εχει backlit keys ? To θελω για WOW αποκλειστικα που σημαινει spamαρισμα πληκτρων.. Απο την ερευνα που εκανα ειδα οτι για αυτη τη χρηση ειναι καλυτερα τα cherry mx black -red . Oποιαδηποτε προταση θα ηταν χρησιμοτατη ! (budget 150-180 ευρω )

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.