Jump to content

akis_z80

Premium Members
  • Posts

    2.548
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    15

Posts posted by akis_z80

  1. 3 minutes ago, wargasm said:

    Ωωω ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα...
    Χαχαχαχα έπος το skin τότε!!!
    Που το βρήκες αυτό?

    Hurracan gt3 είναι αν δε κάνω λάθος?
    Έπος!

    Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Huracan super trofeo. Σχεδόν το ίδιο γρήγορη με τη Lotus και το φιατάκι μας. Την πέτυχα στο Lamborghini super trofeo middle east cup!

    • Like 1
  2. Περιμένω και εγώ την τελική έκδοση, αν και ακόμα δεν ξεπέρασα την αρχική ψυχρολουσία.

    VR unplayable, στο τιμόνι δε νιώθω τίποτα (έκανα αρκετό tweaking). Το αν από πίσω τρέχουν τα πιο εξελιγμένα physics του κόσμου με αφήνει αδιάφορο. Δυστυχώς με το σώμα δε μπορώ να νιώσω τι κάνει το αυτοκίνητο, οπότε το μόνο που μένει είναι να κοιτάω την οθόνη κ να αντιδρώ ανάλογα.. thanks δε θα πάρω.

     

    • Like 1
    • Agree 1
  3. Πήρα μια g27 να "απολαύσω" το παιχνίδι στην ξενιτιά και έπεσα λίγο από τα σύννεφα στο θέμα την αίσθησης του τιμονιού. Είμαι στο χαμηλό 1.55 με μηδενική αίσθηση, απλά πηγαίνω με βάση το τι βλέπω στην οθόνη. Καλόμαθα στο dd;

    @liakjim το hype που μου δημιουργήθηκε με το συνδυασμό Magione/Elise ήταν ασύγκριτα μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που είδα τώρα. Θα αρχίσω να φωνάζω όπως ο Βήτας "ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ!!" :D

    • Like 2
    • Haha 1
  4. Πήγα να δω το Infinity war και η υπόθεση ήταν από το Infinity Gauntlet. Λογικό, αλλά γιατί δεν κρατάνε το όνομα του κόμικ για να μη μπερδευόμαστε; Θέλω να δω τι θα γίνει στο 2ο. Θα είναι όντως βασισμένο στο Ιnfinity War με Adam Warlock ή θα ξεφύγει η ιστορία ακόμα περισσότερο; Θα είχε πλάκα να δούμε συμμαχία Θάνου - Avengers για να σκίσουν τον Magus! 

     

    Ο Warlock έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα σε κάποιο έργο; Δε μπόρεσα να βρω πληροφορίες.

  5. 1 hour ago, Aris Teidis said:

    Δεν αποκλείεται, γιατί την πρώτη φορά τουλάχιστον θα ορκιζόμουν ότι έβαλα 3η! Αλλά από την στιγμή που δεν έβλεπα δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά...

    Αν ξαναπατήσει το συμπλέκτη χωρίς να πειράξεις το λεβιέ και αλλάξει η ταχύτητα, πάει να πει ότι για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου είχε πάρει τη λάθος σχέση κ μετά διορθώθηκε

  6. Το απόλυτο momentum car. Έχει πολύ ανώτερα φρένα και στήσιμο συγκριτικά με την ιπποδύναμή του.

     

    Έκανα αρκετούς γύρους και διαπίστωσα ότι το αρχικό σετάπ είναι πολύ καλό. Έδωσα λίγη κάμπερ πίσω κ άλλαξα τη σύγκλιση. Νομίζω ότι βοήθησε λίγο. Αν έχετε τίποτα καλύτερο, εδώ είμαστε να το δοκιμάσουμε!! setup

     

     

    • Like 4
  7. Το τόπικ λέει VR and all things related. To all things related το μεταφράζω ως πράγματα που βοηθάνε στο immersion, εξού και το σχόλιο για τα physics.

     

    Όντως ήταν off topic και σόρυ κιόλα. Αλλά τα physics και το ffb είναι τοπ νοτς!! ουπς οφφ τόπικ ξανά, σόρυ!

    • Like 1
  8. On 12/11/2017 at 3:18 PM, Xristos asim said:

    Τόσο καλο σε εικονα ειναι το iracing;


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Κορυφαίο.

    Και τα physics και το ffb με έχουν ξετρελάνει σε βαθμό να μπαίνω ac και να ψάχνομαι μήπως χάλασε κάτι. Τέλος πάντων αυτό είναι άλλη συζήτηση που καλύτερα να μην ανοίξει εδώ :)

    • Haha 1
  9. @liakjim 1.Πολύ χαμηλά δεν κάθεσαι; 2.Έχεις βάλει κάποιο mod στα textures της πίστας;

     

     

    Μπήκα για αγώνα πριν λίγο. Γύριζα 2.05 χαμηλά και σε κάποια φάση 2.04.8(vid) και παρόλα αυτά δε μπορούσα να φτάσω τον μπροστινό. Μου έκανε τρομερή προπόνηση. Πολύ γρήγορος και σταθερός ο @!#$%.

     

     

    Επίσης... στο setup άλλαξα προσέγγιση. Σφίξιμο αντιστρεπτικών (1 - 1) γιατί με 0-0 στα high speed corners χαροπάλευα (βλέπε εδώ). Πειραματίστηκα και με αεροτομή στο 6 και δε με χάλασε.

     

     

    • Like 1
    • Agree 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.