Jump to content

Franky_stein

Premium Members
  • Posts

    451
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Franky_stein

  1. πριν 26 λεπτά, το μέλος Franky_stein έγραψε:

    Το κουτί μου.

    http://www.corsair.com/en/obsidian-series-750d-full-tower-atx-case

    Ο επεξεργαστής i7 6800K για μέτριο o/c

    Οι μνήμες 

    Καταγραφή.PNG

     

    Η μητρική

    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5332#ov

     

    Ψάχνω για ψύκτρα  και είδα αυτές

    Cryorig H5 Ultimate | Skroutz.gr

    Noctua NH-U9S | Skroutz.gr

    Noctua NH-D15S | Skroutz.gr

    Noctua NH-D15 | Skroutz.gr   (θα χωρέσει άραγε;)

    https://www.skroutz.gr/s/7872724/CoolerMaster-V8-V2.html

     

    Τι λέτε; 

    Ευχαριστώ.

     

     

     

  2. Το κουτί μου.

    http://www.corsair.com/en/obsidian-series-750d-full-tower-atx-case

    Ο επεξεργαστής i7 6800K για μέτριο o/c

    Οι μνήμες 

    Καταγραφή.PNG

     

    Η μητρική

    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5332#ov

     

    Ψάχνω για ψύκτρα  και είδα αυτές

    http://www.skroutz.gr/s/7843607/Cryorig-H5-Ultimate.html

    http://www.skroutz.gr/s/5841593/Noctua-NH-U9S.html

    http://www.skroutz.gr/s/7106768/Noctua-NH-D15S.html

    http://www.skroutz.gr/s/4754042/Noctua-NH-D15.html?from=recommendations  (θα χωρέσει άραγε;)

     

    Τι λέτε; 

    Ευχαριστώ.

     

     

  3. 2 πρόχειρες φωτός:

    2qmkoq8.jpg

    efjrbb.jpg

    Απίστευτη εμπειρία το G-Sync... No Stutter, no tearing, no lag... Καθαρά 144Hz-144fps (αν μπορεί και το hardware φυσικά στα 2Κ). Και πολύ καλή εικόνα παρόλο που είναι TN. Μετά από καλιμπράρισμα αν και δεν έχει πολλές ρυθμίσεις η εικόνα της είναι φανταστική. Απορώ πως δούλευα τόσο καιρό στα 60Hz. Την διαφορά την καταλαβαίνεις ακόμα και με την κίνηση του ποντικιού. Magic :blink::blink:

    Καλοδούλευτη εύχομαι.:T:

    Από πού και πόσο αν επιτρέπεται?

    • Like 1
  4. Καλησπέρα.

    μετα από αλλαγή του hardware , αντιμετωπιζω ένα γελοιο προβλημα.

    Θέλησα να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση στους 2 SSD. Αφού μπούταρα από το DVD των win , αυθεντικό, έφτασα στην οθόνη " που θέλετε να εγκατασταθούν τα win". Πάτησα τον ένα από τους 2 SSD , πάτησα διαμόρφωση για νσ σβήσει η προηγούμενη εγκατάσταση , πάτησα διαγραφή για να δημιουργηθει a single area of unallocated space και το διάλεξα για εγκατάσταση. Το μύνημα που πέρνω είναι ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση , διότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα ΕΙΝΑΙ τύπου GPT.

    Το πισι μπουτάρει σε UEFI MODE. Άρα οι δίσκοι ορθά είναι GPT και όχι MBR.

    Τι στο καλό να κάνω? Το ιδιο φυσικά συμβαινει και στον άλλο SSD.

    Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά.

  5. Ο εμετικός Ντινόπουλος (μακράν ο αντιπαθέστερος "πολιτικός" ) κραύγαζε σήμερα στον Οικονομέα το πρωί ότι " ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ". Στα π@π@ρι@ μας.

    Ε, έτσι ξεπληρώνεις την υπουργοποίηση από τον αρχηγό της Πολιτικής Άνοιξης.

  6. Chris το ιδιο πραγμα σκεφτομουν , αλλά γιά 1440 gaming.

    Τελικά πούλησα την 690 (καρτάρα) ισάξια μιας 780TI ή ενός Titan και εβαλά. 2 Χ 780TI o\c. Ειδα μεγάλη διαφορά. βεβαια ανάβαθμισα αναγκαστικά και το τροφοδοτικό. Ειναι ακριβή λύση , οπότε ή μενεις όπως έισαι ή πούλα την 690 και κοιτα γιά μια 780ti με προοπτική να προθέσεις μια άλλη στο μελλον0 . Όχι γιά κάτι λιγότερο.

  7. Την είδα εχτές στο Μαζωνάκη. Ωραίο τυπάκι. Της είπα ότι μας γκαντέμιασε με τη μπλούζα που έβαλε και μου πε ότι αν πάμε στον πέμπτο αγώνα δε θα βάλει την ίδια μπλούζα.

    (ελπίζω να μη βάλει καθόλου μπλούζα)

    Σε ωραία μέρη συχναζεις.:p:

  8. Το προβλημά μου άνθρωπε μου είναι ότι είμαστε σε συγκεκριμένο θέμα όπου σχολιάζουμε ειδήσεις. Αν έχω διάθεση να μιλήσω γενικότερα για τα πανεπιστήμια πιστεψε με ξέρω που να πάω. Εκτός και αν κάθε φορά που θα σχολιάζω μια είδηση, πχ για την τρύπα του όζοντος πάνω απο την Ανταρτική, θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνω και την κριτική και της ΝΔ για την περιβαλλοντολογική της πολιτική. Ή αν κάποιος ποστάρει τη καινούργια Lamborghini θα πρέπει να κάνω κριτική και στην κυβερνητική πολιτική στο θέμα των πολυτελών αυτοκινήτων.

    Επί των τύπων, έχεις δίκιο.

    Διαβάζοντας το άρθρο έχω να επισημάνω ότι η ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι μόνο μια πρόταση του όλου κειμένου. Δεν κατάλαβα ότι θα γίνει άμεσα και πρόχειρα. Αυτό θα ήταν εντελώς απερίσκεπτο.

    Όμως από την άλλη δεν μπορώ να μην επισημαίνω την κατάντια της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που οδηγούν στην τριτοβάθμια και το ποιοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη γι' αυτό.

    Και στο κάτω κάτω να δεχτώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει κάποια παπαριά χωρίς σκέψη. Δεν κυβερνούσε, ούτε κυβερνάει όμως. Αν κυβερνήσει και κάνει λαλακίες τότε θα τον κράξουμε.

  9. @minast @JaguarOne

    Για να συννενοηθούμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα μπαίνουν όσοι θέλουν, όπου θέλουν. Μερικοί εδώ βρίσκουν τη πρόταση όχι μόνο ρεαλιστική, αλλά και φέρνουν (αν κρίνω απο το ποστ του @JaguarOne) εσφαλμένα και αναληθή παραδείγματα προκειμένου να στηρίξουν την επιχειρηματολογία τους.

    Δεν κάθομαι να ελέγξω αν τα λεγόμενα του οποιουδήποτε είναι ακριβή, ειδικά όταν για μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου καλώς ή κακώς ο καημός του κάθε γονέα είναι να γίνει ο κανακάρης του γιατρός/δικηγόρος κτλ ζει και βασιλεύει.

    Παίρνω λοιπόν την ιδέα του Ιατρική/Νομική/Μηχανολόγος Μηχανικός για όλους και προσπαθώ να δω αν θα μπορούσε να εφαρμοστεί εδώ. Στο δικό μου μυαλό σίγουρα όχι, αλλά υποθέτω ότι σαν κομματόσκυλο, π0υτανάκι των αγορών κτλ η φαντασία μου είναι κάπως περιορισμένη.

    Όσον αφορά το αν οι σχολές στην Ελλάδα μπορούν να εξυπηρετήσουν αποδοτικά τους ήδη υπάρχοντες φοιτητές τους, η απάντηση φαντάζομαι πως ποικίλει απο σχολή σε σχολή, αλλά αν κατάλαβα καλά τον υπαινιγμό σου, εσύ πιστεύεις πως όχι. Αν σε κατάλαβα λοιπόν καλά, ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω πως το "η Χ σχολή δε μπορεί να εξυπηρετήσει τους υπάρχοντες 500 φοιτητές της, οπότε δε μαμιέται ας τους κάνουμε 5000 να γουστάρουμε" ευσταθεί σαν λογικό επιχείρημα για τη χαλάρωση (έστω) των κριτηρίων εισαγωγής.

    Για την ταμπακιέρα, (ποιότητα παιδείας , κονδύλια, επιμόρφωση καθηγητών, διδακτέα ύλη , τρόποι διδασκαλίας, υλικοτεχνική υποδομή για όλα αυτά τα χρόνια που κυβέρνησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ) δεν λες τίποτα.

    Επιτέλους μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ σσχολείσαι :slap:

  10. Βασικά όσον αφορά τα Μαθηματικά. Αν ο μαθητής (ή ο αρθρογράφος) πιστεύει ότι πρέπει να διαβάσει ή να παπαγαλίσει ΚΑΙ τα π.χ. 300 θέματα που θα βρει εκεί για να είναι έτοιμος, ΔΕΝ έχει καταλάβει τι είναι τα Μαθηματικά. Δεν ξέρει ή δεν έμαθε ποτέ στην ζωή του πως να διαβάσει, πως να αντιμετωπίζει, τα μαθηματικά.

    Υ.Γ. Ο Αρβανιτόπουλος δουλεύει για τα φροντιστήρια. Έτσι απλά.

    Σ' αυτό συμφωνούμε απόλυτα σύντροφε.

    Κάθε χρόνο επιβαρύνεται η διδακτέα ύλη , έτσι για να λέμε ότι έχουμε πλέον δύσκολες εξετάσεις και μπαίνουν οι καλύτεροι. Πέρισυ τα θέατα των Μαθηματικών δεν μπορούσαν να τα λύσουν ούτε καθηγητές.

    Ποιός μαθαίνει στα παιδιά μας μέσα στην τάξη τι είναι μαθηματικά, πως διαβάζονται κλπ. ή Αρχαία, ή Ιστορία

    Για να μην πιάσουμε τα βιβλία που μόνο κατ' όνομα λέγονται βιβλία. Μια περιουσία επιπλέον για βοηθήματα.

    Μόνο και μόνο για την παταγώδη αποτυχία και την αδιαφορία για την παιδεία των παιδιών μας (και για την ανύπαρκτη υγεία), όποιοι ασχολήθηκαν με τα κοινά τα 40 τελευταία χρόνια , το λιγότερο θα πρεπει να εξαφανιστούν από τα μάτια του κόσμου, για να μην το τραβήξω παραπέρα.

    Υ.Γ. Πρόσφατα σημοπσιεύτηκε έρευνα που αναφέρει ότι είμαστε στον πάτο της Ευρώπης στην παιδεία (πρώτη παγκοσμίως η Φινλανδία) και σε παγκόσμιο επίπεδο , ίσοι με Ινδονησία και Μεξικό. Θέλετε περισσότερα? :rip:

  11. O άλλος είναι συνταξιούχος, με δυσκολία τα βγάζει πέρα, δίνει συμμετοχή στα φάρμακά του που πρέπει να κάνει 20χλμ για να του τα γράψουν (μένει εκτός Αθηνών) αλλά σήμερα σηκώθηκε, πήρε ταξί, έκανε 90χλμ για να πάει να ψηφίσει, για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ :wall:

    Και δεν είναι καν εθνικές εκλογές...

    Τον ρωτάω γιατί ψηφίζει ΝΔ αφού τον έχει ξεσκίσει:

    -Εγώ είμαι αφεντικό, δε μπορώ να ψηφίσω αριστερά

    -Ήσουν κάποτε αφεντικό, τώρα είσαι συνταξιούχος με 450€ σύνταξη που στην έκοψε η ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, για να πληρώσουν αυτά που ΑΥΤΟΙ έφαγαν και δε σου φτάνει ούτε για τα φάρμακα...

    Όπως καταλαβαίνετε, αν δε φύγει η παλιά γενιά, προκοπή δε θα δούμε σε αυτόν τον τόπο...

    Πέστα ρε γαμωτο.

    Και από αύριο θα βγαίνει πάλι στα κανάλια να καταριέται. Για την παιδεία μας που είναι τελευταία στην Ευρώπη και στο ίδιο επίπεδο με Ινδονησία και Μεξικό,!!!!! κανείς δεν διαμαρτύρεται.

  12. εγώ έχω μια γκέκα-ιχνιλατη..της έχω και κολάρο και κάθε μήνα του βάζω αμπούλα καλή για τα παράσιτα....τώρα....εάν με αυτά και πάλι το τσιμπήσει τίποτα...τι να κάνω άλλο...δεν υπάρχει άλλο τίποτα πιστεύω...εχω μεγαλη αυλή με τσιμέντο και με χώμα αλλά το βρέχω κάθε 3 μέρες λίγο χωρίς να δημιουργό λακκούβες με νερό...να μερικές φώτο της Λούσης μου...P1000167.jpg..P1000169.jpg..P1000170.jpg..παρολα αυτά φοβάμαι πολύ γιαυτό το καταταραμενο καλαζάρ:whip:...είναι 2 χρονών

    Κουκλαρα η Λουση.

  13. Τι σωστά που τα περιγράφει !! Καλύτερα δεν θα μπορούσα πότε μου.

    μονο διαπιστώσεις ομως. Από αυτές εχω χορτάσει .

    Γιά λύσεις πεινάω.

    Και εμμέσως πλην σαφώς το άρθρο μας οδηγεί στο να ξαναψηφίσουμε αυτούς που κατηγορεί γιά τα 40 προηγούμενα χρόνια με την ελπίδα ότι από εδω και πέρα θα αλλαξουν.

  14. Σαφώς και όχι.

    Εσένα όμως σε έπεισαν όλοι αυτοί οι αερολόγοι και παπανδρέηδες που φέρνουν το "καινούργιο";

    Τόσο ΘΑ ρε συ, ούτε ο πρωτομάστορας τους (Ανδρέας).

    Κάποιος πρέπει να βγει. Τι να δοκιμάσουμε επιτέλους?

    Την ΧΑ? το ΚΚΕ? ΑΝΤΑΡΣΊΑ?

  15. Snips απάντησες μόνος σου.

    Πάντως για μένα μόνο εχθρός δεν είναι φίλε franky. Δεν είναι εχθρός, αν κάποιος Σαμαράς, Τσίπρας, Κουβέλης, Σακίδιος, και Μπογιόπουλος δεν εχουν καταφέρει να τους πείσουν, αλλά τους έπεισαν κάποιοι άλλοι αμόρφωτοι. Θα μου πεις τους έπεισε δλδ ο κοντός και ο Κασιδιάρης; Έλά ντε...έλα ντε!!!!

    Αλήθεια τι περιμένει η φίλη σου από την ΧΑ? εκδίκηση? και μετά ? θα τις λύσουν όλα τα προβλήματα? Και στο φινάλε γιατί δεν ψηφίζει ΑΝΤΑΡΣΙΑ πχ. όπου υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι με απόψεις δημοκρατικές, είτε τις ασπαζόμαστε είτε όχι.

    Είπα

    Θα προτιμούσα να ήταν ιδεολογικα ναζι έτσι ωστε να ξέρεις ακριβώς τον εχθρό

    Από αυτό ΔΕΝ προκύπτει ότι οι 500.000 " μαλάκες " είναι εχθροί μας , διότι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έχουν ναζιστική φιλοσοφία συνειδητά. Άρα κανένας ρατσισμός, εκτός και τον αποδεδειγμένα " ****** " , χάριν του politically correct πρέπει να τον αποκαλούμε παραπλανημένο, ξεστρατημένο για να μην τον θίξουμε μπας και γυρίσει στο μαντρί.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.