Jump to content

optostyle

Members
  • Posts

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by optostyle

  1. Μου βγαζει για windows update το (ΚΒ3081444) το οποιο οταν μπουταρει ο υπολογιστης κανει 2-3 loop και στο τελος λεει δεν εγινε η αναβαθμιση...το εκανε σε κανεναν?

  2. Κι ομως ενας υπολογιστης στο γραφειο με 7αρια απο το θειο και αναβαθμιση στα 10αρια κανει διαρκεις επανεκκινησεις. . Το ιδιο και το ιδιο μια ωρα.....

  3. Κατεβασα την 306.23 και δουλεψε...και δεν βρισκει αλλο update οποτε οκ...

    Παλια ειχα ενα προγραμματακι που εβρισκε αυτοματα drivers...κατεβασα το toolkit αλλα θελει λεφτα.. θυμασαι κανα αλλο?

  4. Τα εβαλα στο γραφειο ..απλα την καρτα γραφικων την βλεπει σαν onboard καρτα...θα το ξαναδω αυριο γιατι εκανα κεφαλι..με την πρωτη ματια μια χαρα μου φαινονται

  5. Μετα απο φρεσκια εγκατασταση των 8.1 ξαφνικα η εισοδος του μικροφωνου και των ακουστικων δεν αναγνωριζονται.τα "τζακ"βισματα ειναι απο πισω.καμμια ιδεα τι παιζει????

  6. Λιγο off αλλα τωρα που εστησα οπως θελω τα windows πειτε μου ενα καλο ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ προγραμμα να κανω ενα backup τα παντα ετσι ωστε να μπουταρει με τα υπαρχοντα προγραμματα και στησιμο?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.