Jump to content

yz3427

Premium Members
  • Posts

    2.192
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Posts posted by yz3427

  1. Μεγειά μας. Τελικά πήρα με 24 θέσεις.  Δεν ειναι ακομη ετοιμος. Εχει προβλημα κατα την εγκατασταση του και δεν μπορει να σκαναριστει απο τον gametracker. Θα το επιλυσουν με ενημερωσε το stuff συντομα.

     

    Γερμανικος ειναι οποτε θα εχουμε καλα pings.

     

    Λες και τα χα κλεμμενα τα λεφτα μαμωτεν. Μου το ματιασες wolwes.

     

     

     

     

    post-61347-0-69405600-1420479814_thumb.p

  2. Καλά κάνεις κι άσε τους να λένε.

    Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο fps που έχουμε και όλοι παίζουμε ως επί το πλείστον μόνο με αυτό.

    Τα ίδια λέγανε και για το 3 και το αγόρασαν όλοι Premium και preorder.

    Κάνε το κέφι σου και δώσε μας το Link του server να σε στηρίξουμε.

    Απεργίες κι αηδίες... πφφφ....

    στειλε ενα μνμ με πμ γιατι δεν μπορεις να λαβεις να σε ρωτησω κατι

  3. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και ας τα πάρουμε από την αρχή.

     

    @Dj_ALeX, θορυβο κάνει αν ανεβασω τα κλοκια και παντα σε streess με furmark, στο bf δεν ακουω τιποτα. Επισης σε στοκ δεν ακουγεται τιποτα.  Αλλά γιατί όχι oc?

     

    @yanni,  μην φωνάζεις. Παω σε 860k μπορεί και εντός λίγων ημερών, ειδάλλως τέλος του μηνός. :p

     

    @Wizard!, προσπαθώ με κάθε τρόπο (με την πολυτιμη βοήθειά σας/συμβουλές σας) να ξεζουμίξω το hardware που έχω από πλευράς επιδόσεων  και να μου δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια  για πραγματικό gaming σύστημα. (ατιμη κρίση).

     

    @panoc, σε low settings ολα.

     

    @TopCLR, δυστυχώς δεν εχω το χρόνο και την διάθεση και ούτε νομίζω θα βρώ άκρη. 

     

     

    @Trexx, Με τίποτα μεταχειρισμένο. 

     

    Το ζουμί είναι ότι πάω σε 860k και ανεβαζω την R7 260x μέχρι εκεί που δεν με πετά από το bf λέγοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με τους οδηγούς γραφικών ή κάπως έτσι το γράφει.

     

    Α και κάτι ακόμη. Είμαι με τους Omega drivers. Αυτούς πρέπει πιστεύω έτσι;

    • Like 1
  4. ευχαριστώ για τις απαντήσεις

    Χρόνια σου πολλά και καλή χρονιά!

    Γενικά τα frames ΔΕΝ ανεβαίνουν με την αλλαγή της CPU αλλά της GPU (Γενικός κανόνας).

    Στην περίπτωση σου όμως επειδή μιλάμε για 260Χ και για μελλοντική αναβάθμιση σε 7850Κ θα έλεγα οτι ναι θα δείς διαφορά απο οτι με τον 6400Κ overall αλλά μην περιμένεις τρελά θαύματα. Ακόμα και με mantle στο BF4 δεν θα δείς και τις τρελές διαφορές. Δεν είναι οτι φταίει το CPU σου αλλά η κάρτα γραφικών σου. Η 260Χ ακόμα και με ένα καλό APU όπως αυτός που θέλεις να πάρεις θα είναι μία χαρά και θα δουλεύει στο 100%. Εγώ θα σε παρότρεινα για αλλαγή του CPU σου σε κορυφαίο APU της AMD οχι τόσο για το boost στις επιδόσεις των παιχνιδιών αλλά γενικά για το overall performance increase "σαν σύστημα".

    Βέβαια φαντάζομαι οτι το budget σου ΑΝ κρίνω απο τις επιλογές σου είναι limited για αυτό και δεν θα σου κάνω κάποια άλλη πρόταση.

    Απο κεί και πέρα αφού λές οτι έχεις 60fps στο BF4 (βέβαια θα το παίζεις με πετσοκομμένα details και σε ανάλυση "ελεγχόμενη") τότε είσαι οκ. Απλά τσέκαρε τα frametimes με το MSI afterburner να δείς που κυμαίνεσαι (Μόνον σε DX11 mode). Αν είσαι χαμηλά τότε στο μάτι θα σου φαίνονται ξεκούραστα και με καλή ροή τα 60 καρεδάκια σου.

    Γενικά στα fps games πρέπει να έχεις ταρίφα τα 60 καρεδάκια.. βέβαια άμα έχεις και παραπάνω no problem αρκεί να έχεις σωστή ροή στα frametimes.

    Ντάξει το BF4 AMD friendly είναι δεν έχεις θέμα.

    Για ρίξε μια ματιά σε stressing κατάσταση. Δεν ξέρω αν την τεστάρω με καλό τρόπο. Έχει γίνει και OC στην κάρτα. Κερδίζω κάτι ή τζάμπα της βγάζω το λάδι  που λέμε;

     

     Με τον 7850k που θα βάλω πάνω αμα τον kanv OC θα κερδίσω κάτι επιπλέον ή να μην το ψήνω άδικα.

     

    Να σημειωσω οταν στρεσαρω την καρτα με το furmark ακουγεται ένας θορυβος σαν σφυριγμα είναι επικυνδυνο αυτό; Από το κουτί έρχεται και δεν είναι ο ανεμιστήρας.

    post-61347-0-81218200-1420316107_thumb.p

  5. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Ήρθε μετά από τρεις ημέρες αποκλεισμού στο χιόνι με το φορτηγό της μεταφορικής, η Sapphire Radeon R7 260X. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα 60fps που βλέπω στο BF4, μέσα από το test του παιχνιδιού που τρέχω, είναι ικανοποιητικά. Στο μάτι μου είναι, απλά οι ψαγμένοι του thelab.gr ίσως μου δώσουν μια πιο επιστημονική ( :p) προσέγγιση του θέματος. Τέλος του μηνός σκέφθομαι αναβάθμιση στο cpu, έχω ψάξει αρκετά και έχω καταλήξει στον A10 7850k

     

    Πιστευετε θα ανέβουν τα framerates με την αλλαγη του cpu σε τετραπύρηνο;  

    Μητρική: Gigabyte f2a88xm

    Επεξεργαστής: AMD A6 6400k @ 4.60GHz stable (διπύρηνος)

    Κάρτα: Radeon R7 260X OC edition

    Μνημες: DDR3 6GB. (Ειχα 8GB ιδια μαρκα αλλα εχασα το ενα το στικακι απο στατικο ηλεκτρισμο και βρηκα μια αλλη στην αποθηκη και την εβαλα για να μην πεσω στα 4GB μόνο.

     

    Windows 8.1

     

    thnx in advance

  6. Πηρα τηλεφωνο στα ελτα τη περιοχης για μια r7 260x που περιμενω από πλαισιο και παραλίγο να με βρίσουν. Τους δικαιολογώ όμως με δυο μέτρα χιόνι και με το φορτηγό που θα έκαναν την παραλαβή κολλημένο κάπου στην Εθνική. :p

  7. θα ειναι εντελως δωρεαν. Στην αναγκη το πολυ να δωθεί 1 ευρώ από τον καθένα σας (paypal) αλλά και πάλι προαιρετικό θα είναι.

    • Like 1
  8. μπορώ να διαθέσω μέχρι 30 ευρώ το μηνα για thelab.gr bf4 server. Ενδιαφερεται κανείς;

     

    Δεν έχουμε δικο μας server νομιζω.

     

    Αν δω ενδιαφερον θα ανοιξω θεμα να συζητησουμετ α σχετικα.

     

    Το ποσό θα το καλύπτω όλο εγώ. :)

    • Like 1
  9. so true

     

     

    To those who say its not justified to be upset at EA for this outage because it is being perpetrated by cyber criminals via a DDoS attack, I say its totally justifiable. 

    If your power goes out bline ecause a power fell down, you would expect them to fix it the problem as you're paying them for a service. However, lets say they did fix it, but then the next day the power goes out again because of another power line. You had just restocked your fridge with all fresh food as the last outage spoiled what you already had. 

    At this point you are justified in getting upset because you paid your hard earned money for a service and you have a reasonable expectation that it be a reliable one. You, of course met your obligations by paying for the service, and it is reasonable to expect to be compensated for your costs / inconvenience / etc. 

    Its not a defense that the power company did not knock down the lines themselves, and the more often the issue occurs the more negligent they become for not doing enough to prevent the lines from falling down. 



    This has got to be about the 10th time, maybe more playing BF4 where my plans were cut short because of outages in EA's network. I'm sure the people at responsible for providing this service wouldn't like to be ready to pay for something but come up short because some of the money they earned from the profits of the game had disappeared.

  10. παιδες μπορει κανεις να επιβεβαιωσει αν λειτουργει το multiplayer. Να το κατεβασω να παιξω κατα τις τρεις το πρωι η μπα να το αφησω για αυριο?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.