Jump to content

Nick74

Premium Members
  • Posts

    2.217
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by Nick74

  1. On 7/4/2021 at 11:00 ΜΜ, το μέλος Seafalco έγραψε:

    @Nick74 Σωστό αυτό, και μπορεί να είναι μια λύση και κατά περίπτωση , μια πολύ καλή λύση ! :T: 
    Αλλά αν μιλάμε για αδιαφανή φτερωτή, και  έχοντας δει και "παίξει" από κοντά με αρκετούς ανεμιστήρες με LED στο κέντρο μια ημιδιαφανούς φτερωτής (κυρίως Corsair), που δίνουν οπτική αίσθηση απλά "αποχαυνωτική", χλωμό το βλέπω να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
     

    κοιτα, σε μια Arctic Liquid Freezer ΙΙ εχω βαλει τετοια στεφανια στα μανισια ανεμιστηρακια και δενουν αψογα,  και οκ, μπορει να μην ποιανει το εφε της ημιδιαφανους φτερωτης αλλα το χρωμα διαχεεται παρα πολυ καλα, και συγκρινεται μια χαρα με το μεσο ορο των rgb που κυκλοφορουν, ΟΧΙ ομως με τους corsair που οντως στο οπτικο επιπεδο βρισκονται 2-3-5-10 σκαλια πανω απ τους περισσοτερους. Δεν εχουν ομως ολοι corsair...

    • Like 2
  2. On 11/3/2021 at 6:20 ΜΜ, το μέλος Seafalco έγραψε:

     

    Αλλά για την ώρα Το RGB έχει ζωή μπροστά του και μπορεί να "θολώνει" το θέμα των επιδόσεων.

    Οψόμεθα . . .
    λέτε να δούμε και RGB Noctua ?????  :) 

    }

    για οποιον θελει rgb υπαρχουν στεφανια που συνεργαζονται αριστα με τους κοντρολλερ και βιδωνονται/ενσωματωνονται σε οποιονδηποτε ανεμιστηρα 12ρη η 14ρη 

    • Like 2
  3. πριν 19 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

    Πολύ σωστά το λές !

    Αν όμως δεις προσεκτικά τα δυο καλώδια από κοντά θα δεις ότι αυτό που έχει αγκαλιάσει η αμπερόπενσα είναι λίγο διαφορετικό (λίγο πιο χοντρό) από αυτό του τηλεχειριστηρίου  και λίγο πιο γυαλιστερό!

    Οπότε η οφθαλμαπάτη -ιδιαίτερα αν η παρουσίαση περάστηκε κάπως "διαγώνια"-  χωράει εύκολα στην ιστορία, αλλά από εκεί και πέρα και δεδομένου ότι η παρουσίαση είναι του δικού μας  @pol77, νομίζω ότι μια ερώτηση είναι ασυγκρίτως προτιμότερη και σίγουρα πολύ πλησιέστερα σε αυτό που αναλογεί στον κόπο που καταβάλλεται για να "βγει"  μια -σε όλες τις τις παραμέτρους- αξιοπρεπής  παρουσίαση.

    Όπως είναι η οποιαδήποτε παρουσίαση εδώ, όπου ξέρω (και θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι φανερό σε όλους τους φίλους) πως  ό,τι μπαίνει στα review, είναι αυστηρά μόνο η Πραγματικότητα και μπαίνει με την Υπογραφή του reviewer !

     

    Ναι οτι ειναι αλλο καλωδιο οντως τωρα που το λες φαινεται (ειναι λιγο πιο χοντρο). Δεν ειχα σκοπο να μειωσω τον reviewer βεβαια (μια χαρα επαγγελματικη παρουσιαση ειναι και δε ξερω αν οι μετρησεις ειναι δικες του η απλα τις βρηκε ισως στη σελιδα του κατασκευαστη η σε υλικο γυρω γυρω) αλλα αν οντως εχει κοψει το καλωδιο και το εχει εννωσει καπου που δε φαινεται στη φωτο κατα τη γνωμη μου το κανει ναι μεν ως φωτογραφια απο καλλιτεχνικης αποψης αρτιοτερο, αλλα τεχνικα υποβαθμιζει την πιστοτητα της μετρησης στα ματια καποιου που χρησιμοποιει αμπεροτσιμπιδες. Αν οντως η "οφθαλμαπατη" εγινε προκειμενου να δειχνει καλυτερη η φωτο οκ, αλλα προσωπικα δε θα ειχα προβλημα ουτε θα με ξενιζε αν εβλεπα ενα γδαρμενο καλωδιο η μια εννωση (στην τελικη καθε μερα τετοια δεν κανουμε? )

  4. Στις φωτογραφιες που βαζει την αμπεροτσιμπιδα πρεπει να ναι λιγο μουφα γιατι ΔΕΝ γινεται να μετρησει με αυτο τον τροπο. Οταν μετραμε με τσιμπιδα μετραμε με τον ενα πολο και οχι με τους δυο. Αν παμε να παρουμε τετοια μετρηση θα ειναι μηδεν γιατι το πεδιο του ενος πολου εξουδετερωνει το αλλο

  5. On 23/5/2020 at 3:50 ΜΜ, το μέλος Seafalco έγραψε:

    Νομίζω ότι έκανες πολλά πράματα μαζί και επέτρεψες στον "δαίμονα του πληκτρολογίου" να χώσει την ουρά του !  :) 

    To FEP (Fluorinated Ethylene Propylene) που αναφέρεις είναι το ένα υλικό κατασκευής των σωλήνων και όχι το υγρό πλήρωσης του συστήματος! :)

    Για το υγρό δεν είδα κάποια αναφορά.  

     

    χαχα ο δαιμονας της βιασυνης ηταν και της επιφανειακης αναγνωσης... Οταν ειδα το ονομα (νομιζοντας πως ειναι το υγρο) το google-αρα και ειδα τα χαρακτηρηστικα αγωγιμοτητας και μ αρεσαν (εξακολουθοντας να νομιζω οτι ειναι το υγρο ) ?

     

    ηταν too good to be true, ε ναι, αφου ειναι πλαστικο ειναι καλος μονωτης

    • Like 1
    • Haha 1
  6. πριν 18 ώρες, το μέλος Seafalco έγραψε:

    Παιδιά να είσαστε καλά !  :)

    Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η παρουσίαση !

     

    @Nick74 Για δες εδώ :

     

    hpe-custom-coolit-systems-closed-loop-dc
    WWW.COOLITSYSTEMS.COM

    CoolIT Systems Closed-Loop DLC liquid cooling solutions are actively pumping coldplate loops confined fully within Desktops. Reliable seal...

    στο κεφάλαιο :

    TUBING OPTIONS

     

     

    Οκ, τα σωληνακια εξακολουθουν  να μη μου γεμιζουν το ματι, αλλα βρηκα πολυ ενδιαφερον το ψυκτικο που χρησιμοποιει,  Fluorinated ethylene propylene  

    Θα ειχε ενδιαφερον να βλεπαμε αν μπορουσαμε να το χρησιμοποιησουμε στις custom αλλα δυστυχως δε νομιζω γιατι μαλλον εξατμιζεται πολυ γρηγορα (θα ρωτησω τον Καλογεροπουλο τι παιζει μ αυτο το υγρο και αν το χει)

    • Like 2
  7. Δεν ειμαι φαν των ΑΙΟ αλλα αυτο το revew ηταν παραπανω απο επαγγελματικου επιπεδου.

    Ηθελα να ηξερα τι ειδους σωληνακια ειναι μεσα στα sleeves. Μια χαλασμενη ΑΙΟ της corsair που ειχα διαλυσει για να δω πως ειναι ηταν τελειως για το αναθεμα. Απ τα ρακορακια υποθετω η συγκεκριμενη ειναι πιο σοβαρη, αλλα και παλι υποθετω κολλημενα χαλκοσωληνακια θα χει μεσα

     

    • Like 1
    • Agree 1
  8. πριν 3 ώρες, το μέλος Seafalco έγραψε:

    Για παράδειγμα έναν πολύ μικρής διάρκειας παλμό τον λέμε στενό παλμό.

    Το αντίθετο του στενός σίγουρα είναι το ευρύς, αλλά έλα μου που κατά  99 % θα το πούμε . . . 

    στενός - πλατύς !  :p

     

    στα ρανταρ τους λεμε short pulse και long pulse ...ΕΥΤΥΧΩΣ δε τα μετεφρασε κανεις γιατι θα το χαν κανει κοντο και μακρυ παλμο lol 

    • Haha 1
  9. On 22/11/2019 at 9:28 ΜΜ, το μέλος Seafalco έγραψε:

    1. Οι ανεμιστήρες δεν έχουν έλεγχο μέσω διαμόρφωσης πλάτους παλμών (PWM),

     

     

    Επειδη στα Ελληνικα εχει επικρατησει (ισως οχι απο ακριβη μεταφραση) να εχουμε μεταφρασει ως διαμορφωση πλατους την αναλογικη AM (Amplitude Modulation ) το PWM το εχουμε ορισει ως Διαμορφωση ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ η ΕΥΡΟΥΣ.

     

    σορρυ γιατι ηταν λιγο τυπολατρικη η παρεμβαση αλλα καποιος που εχει πολυ βασικες γνωσεις ισως θεωρησει πως η PWM διαμορφωνει την ταση, κατι που δε συμβαινει.

    Αν το ποιασουμε γλωσολογικα το width μεταφραζεται ως πλατος αλλα περισσοτερο με την εννοια του ευρους.

    Προφανως εχει να κανει με τις διαφορες που εχει η ιδια εννοια σε καθε γλωσσα, γι αυτο και προσωπικα θεωρω πως στα τεχνικα δεν επρεπε να μεταφραζεται απολυτως τιποτα ωστε να μην υπαρχει καμια περιπτωση παρερμηνιας

     

    • Like 2
  10. αν ισχυει κατα 50% το review οσον αφορα την ηχητικη ποιοτητα τους,  μ αυτη την τιμη μιλαμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ VFM ...

     

    Δε γνωριζω βεβαια τα συγκεκριμενα ακουστικα αλλα θα διαφωνισω στο οτι το "διακριτικος σχεδιασμος" το συμπεριελαβες στα θετικα (νταξει, γουστα ειν αυτα  και περι ορεξεος ουδεις λογος).

    Το μικροφωνο να υποθεσω πως ειναι οπως ειναι σε ολα τα ακουστικα του ειδους (ακομα και στα ψιλοακριβα), δηλαδη ενα τυπικο φθηνο δυναμικο μικροφωνακι με καψα των 2 ευρω 

  11. πριν 32 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

     

    Με την ευκαιρία . . . που να δεις τι κάνει η NH-U12A αν την συνδυάσεις με ένα NF-F12 Industrial 3000rpm!

     

     

    ειχα για καιρο NH-U14S  με NF-A14 pwm και ξερω τη δυνατοτητα τετοιων ψυκτρων... ειναι πραγματικα απιστευτα καλες για αεροψυκτρες (τη συγκεκριμενη την εχω παροπλισει αλλα ολο και καπου θα χρησιμοποιηθει)

     

     

    οσον αφορα φωτο απο τετοιες ψυκτρες χρησιμοποιημενες σε μοσφετ... δε ξερω αν εχω, ειναι πιθανο αλλα πρεπει να ψαξω αναμεσα σε πολλες χιλιαδες φωτος απο projects

    • Like 1
  12. Το review κατι παραπανω απο αψογο, επαγγελματικου επιπεδου.

    Αν και προσωπικα noctua χρησιμοποιω μονο οπου δε φαινεται! (το htpc/gaming rig που χω στο σαλονι εχει και ψυκτρα και ολους τους ανεμιστηρες noctua, αλλα ειναι κλειστο κουτι οποτε δε με ενοχλει το σκατουλι ) αλλα στο pc μου που εχει αρκετο γυαλι και φαινονται τα παντα με τιποτα δε θελω αυτο το χρωμα που εμπνευστικαν κατα την εξαρση μιας γαστρεντεριτηδας ? αλλα ασχετα μ αυτο, οι noctua ειναι πραγματικα φοβεροι ανεμηστηρες οσον αφορα την αποδοση σε συναρτηση με το θορυβο.

    Τη βιομηχανικη σειρα -οκ εδω υποθετωβ δε θα ερθει καποιος σε επαφη με αυτη τη σειρα, εκτος κι αν ειναι συναδελφος - επισεις την εχω κυριολεκτικα ερωτευτει, και σε μια εφαρμογη με ενα πινακακι που εχει μεσα κατι ινβερτερακια που βγαζουν αρκετη θερμοκρασια, εκει που αρκετα ανεμιστηρακια παρεδιδαν πνευμα και κολλαγαν μετα απο ελαχιστο καιρο (εννωειται 24/7 μονιμη χρηση μηχανηματων) βαζοντας p-p ενα ζευγαρακι αυτης της σειρας δεν καταλαβαινει τιποτα και λειτουργει αψογα εδω και πανω απο εναμισι χρονο (φτου, φτου... )

     

    btw στα con επρεπε να αναφεθεις στο χρωμα κι οχι στην τιμη (η τιμη ως κατοχος τετοιας ψυκτρας  μπορω να πω οτι ειναι ενταξει, αφου και μια ΑΙΟ υδροψυξη δε θα κρατουσε καλυτερες θερμοκρασιες, επισεις εχω χρησιμοποιησει τετοιες ψυκτρες σε αλλες εφαρμογες για ψυξη mosfet ισχυος και thyristor σε μερη που ηθελα σωστη ψυξη χωρις θορυβους και ειναι πραγματικα εξαιρετικη επιλογη και καθολου ακριβη σε σχεση με εφαμιλες βιομηχανικου τυπου που ειναι και δυσευρετες στην Ελλαδα αν ψαχνουμε αμεση διαθεσιμοτητα, ειδικα τωρα που δε στοκαρει κανεις ουτε βυσματακι)

    • Like 1
    • Agree 1
  13. On 22/6/2019 at 1:12 ΠΜ, το μέλος UltraB έγραψε:

    Καλησπέρα, ανανεώθηκε καθώς παρερμηνεύετε αρκετά και πιθανόν να μην έβγαζε νόημα σε ορισμένα άτομα.

    Είχε να κάνει με το ότι το καλώδιο τους που είναι δίχως οξυγόνο για την εξάλειψη του πιθανού Stethoscope Effect.

     

    Το Stethoscope effect οντως ειναι πραγματικο φαινομενο, αλλα ο μονος που μπορει να το αντιληφθει σε gap λιγοτερο απο μισο χιλιοστο (και πολυ ειπα, μερικα μικρομετρα ειναι στην πραγματικοτητα) και μεσα απ τα βυσματα σιγουρα με το μισθο δημοσιογραφου που παιρνει δε θα αγορασει 200 ευρω ακουστικα in ear (ο Κλαρκ Κεντ ντε) 

     

    ...βασικα εχει λογο να παρει ακουστικα η ακουει απ ευθειας απ το cd? ...η μηπως μονο ο Τσακ Νορρις το κανει αυτο? 

    • Haha 1
  14. On 22/6/2019 at 2:43 ΠΜ, το μέλος BASSstarlet έγραψε:

    Εγώ ξέρω, πως η προσπάθεια για απο-οξυγονωμένο χαλκό, γίνεται για να μην οξειδώνεται, και για καλύτερη αγωγιμότητα.

    Τέλος πάντων αυτά είναι λεπτομέρειες, που πιθανότατα προωθούνται και για λόγους μάρκετινκ.

     

    Ο χαλκος δυσκολα οξειδωνεται χωρις ηλιακο φως. (εδω γυμνες μπαρες σε πινακες και επειδη δεν εκτειθονται σε φως μετα απο δεκαετιες μπορει ειτε να εχουν απειροελαχιστη αλλαγη χρωματος η και καθολου) Στα ακουστικα εχει μια λογικη το να μην κανει σωληνα, αν και για να εχουμε φαινομενο στηθοσκοπιου ειναι σχεδον αδυνατο σε αυτες τις διατομες και με τα βυσματα, αλλα τουλαχιστο βγαζει νοημα.

    Εκει που πραγματικα πεφτει το δουλεμα της αρκουδας ειναι στα χαιενταδικα φετιχιστικα μπλιμπλικια (κατι καλωδια με πρεσσαρισμενα αερια κι ενα σωρω ηλιθιοτητες χωρις κανενα απολυτως νοημα που προοριζονται για ανθρωπους με μικρο μυαλο και μεγαλες τσεπες)

    • Like 1
  15. πριν 47 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

    Εν μέρη έχεις δίκιο αλλά συγκρίνεις δύο διαφορετικές κατηγορίες ακουστικών. ...

     

    οκ για τη φορητοτητα σιγουρα εχεις δικιο, συνηθισμενος να κουβαλαω τσαντακια και σακιδια δε το σκεφτηκα καν (η διακριτικοτητα πλεον δεν ειναι τοσο σημαντικη οπως πχ πριν 15 χρονια αλλα οκ, θα το δεχτω ως pros) , αλλα για in ear καπου η τιμη τους μου μοιαζει λιγο...καπως, αφου με 200 ευρω παιρνεις ακουστικαρες οπως πχ τα beyerdynamic dt770 / 880 /990 (που ειναι η αγαπημενη μου σειρα και το ΑΠΟΛΥΤΟ VFM κατα τη γνωμη μου) και οκ, ναι μιλαω για διαφορετικες κατηγοριες, αλλα οπως και να χει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε μου κολλαει.

    • Like 1
  16. +1 Για το review αλλα το οτι φτασαμε να μιλαμε για "high end "in ear ακουστικα προσωπικα με ξεπερναει, και αν φτανουμε να θεωρουμε λογικο να δινει καποιος 200 ευρω για in ear τοτε τα κανονικα over ear ακουστικα ποσο θα πρεπε να χουν?  κανα εικοσαχιλιαρο?

    ΙΣΩΣ να χω και λιγο προσωπικη προκαταληψη για τις ψειρες αλλα δε με χαλαει τη στιγμη που βλεπω πως την ιδια προκαταληψη την εχουν dj, ηχοληπτες, μουσικοι, ...ωρυλα κτλ κτλ κτλ (και ειμαι απ αυτους που χαιρονται που επιτελους αρχψισε να γινεται mainstream να βγαινεις στο δρομο με τεραστια over ear και να μη σε κοιτανε σαν παλαβο )

    • Like 1
  17. Προσωπικα εχω το HP OMEN ακριβως επειδη εχω συνηθισει τετοιες λειτουργειες, οποτε ειμαι 3000% υπερκαλυμενος (το omen εχει 4Χ10  εξτρα αριστερα και 12 προγραμματιζομενα πανω, συνολο 52 εξτρα! ) αλλα για οσους εχουν μηχανικα  η αλλα πληκτρολογια χωρις extra keys το συγκεκριμενο δειχνει παραπανω απο ιδανικο και εχει και το bonus οτι τα πληκτρα ειναι οθονες.

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.