Jump to content

Ali8inoS

Premium Members
  • Posts

    100
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Ali8inoS

  1. 4 hours ago, yanni said:

    Yeap, το αναφέρω

    Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Intel θα υιοθετήσει καμιά i9 ονομασία.

    Δεν νομίζω, αλλιώς θα το είχαν κάνει ήδη με τους  6πύρηνους  και 8πύρηνους i7 στο high end socket της.

     

    Θέλω να πιστεύω ότι οι i5 i3 κλπ θα αναβαθμιστούν σε i7 και i5 αντίστοιχα(σε χαρακτηριστικα)

  2. 1 minute ago, yanni said:

    Δεν έχει FreeSync/Adaptive Sync αυτό έτσι; Οπότε θα δουλέψει ως κλασικό 144άρι με οποιαδήποτε κάρτα. AMD, Nvidia και(;) Intel.

     

    Το FreeSync δεν είναι κάποιος μαγικός driver, δυστυχώς. Απαιτεί το monitor να έχει δυνατότητες Adaptive Sync και επίσης η κάρτα να είναι AMD και να υποστηρίζει FreeSync.

    FreeSync δεν ειναι σιγουρα τωρα αν ειναι Adaptive Sync δεν το ξερω αν και δε νομιζω, δεν εχω ιδεα βασικα :p

  3. On 15/4/2016 at 1:59 AM, yanni said:

    Το ίδιο είναι ουσιαστικά. Απλά οθόνες που αναφέρονται ως Adaptive Sync, δεν έχουν περάσει από τεστ στην AMD, ώστε αυτή να τους δώσει το ΟΚ να χρησιμοποιούν το Brand FreeSync. Τώρα στην περίπτωση της ASUS, είτε αυτή βιάστηκε να ανακοινώσει τις οθόνες και δεν περίμενε την AMD να δώσει το ΟΚ χρήσης του brand FreeSync(που είναι και χωρίς κόστος), είτε απλά επιλέγει να χρησιμοποιήσει τον όρο Adaptive Sync σε κάποιες από τις οθόνες της, για να μην στεναχωρήσει πολύ την Nvidia.

    Εχω την AOC G2460P  η οποια ειναι παλιο μοντελο σχετικα, δεν ειχε ανακοινωθει το FreeSync οταν ειχε βγει το συγκεκριμενο μοντελο. Υπαρχει περιπτωση να το υποστηριξη η οθονη μου αν παρω καρτα της AMD?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.