Jump to content

xaniared

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by xaniared

  1. Και να ρωτησω και κάτι ακόμα που ψάχνω στο ίντερνετ άλλα δεν βρίσκω κάποια απάντηση. Υπάρχει καμια σημαντική διαφορά στο να βάλεις μια μνήμη 8gb σε σχέση με 2x4gb . έκτος απο το 10-15% διάφορα του dual channel;

    Μήν πας σε single channel εκτός αν υπολογίζεις ότι σύντομα θα βάλεις άλλο ένα στικάκι και το κάνεις dual

  2. Εάν έχω καταλάβει σωστά από το άρθρο της msi που έχω ανεβάσει ο επεξεργαστής κλοκάρετε άνετα μέχρι τα 4.3 χωρίς την χρήση έξτρα ψύκτρας. Αυτός ήταν και ο λόγος που έχω διαλέξει αυτό το κουτί ώστε τα 5 ανεμιστηράκια να βοηθήσουν όσο μπορούν την κατάσταση :) . Όσο για την κάρτα γραφικών ισχύει ότι και για τον επεξεργαστή. Δηλαδή σε 2 χρόνια που το παιδί θα αρχίσει να παίζει σοβαρά παιχνίδια και θα θέλει ένα δυνατό μηχάνημα μαζί με την αλλαγή επεξεργαστή θα γίνει και αγορά κάρτας γραφικών.

    Με λίγα λόγια ο κύριος γνώμονας που έχω επιλέξει αυτή την σύνθεση υπολογιστή είναι οι δυνατότητες αναβάθμισης του για το μέλλον. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :)

    Tο σύστημα σου είναι foul. Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι

    XFX PRO SERIES 450W PSU -

    RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE

    ADATA AX3U1600W4G11-DD 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ XPG V1 BLUE DUAL CHANNEL KIT -

    AMD ATHLON II X4 750K 3.4GHZ BOX -

    ASUS A88XM-PLUS RETAIL -

    COOLERMASTER K280 BLACK -

    WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 -

    c6VhB03.png

  3. Vayper η Ram θα δουλεύει στα 1866 αλλά μπορείς να την κάνεις άφοβα OC στα 2000.Η Ram σου μπορεί να σηκώσει μέχρι 2400mhz αλλά δεν υποστηρίζει τέτοια ταχύτητα η mobo σου αλλά στην τελική είναι απειροελάχιστη η διαφορά που χάνεις. Πρόσφατα αγόρασα τον 840 SSD EVO 250GB και απλά δεν το πίστευα ότι είναι τόσο γρήγορος. Οι επιδόσεις του είναι αντίστοιχες με τους καλύτερους SSD της αγοράς και η τιμή του αντίστοιχη με τους φτηνότερους :)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.