Jump to content

skel

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by skel

  1. Ενδιαφέρον άρθρο. Έχω να καταθέσω πως σε περιβάλλον γραφείου -αλλά και στο σπίτι- η αλλαγή σε SSD είναι μία budget λύση που σώζει, καθότι παρατείνει την λειτουργικότητα παρωχημένων σχετικά μηχανημάτων. Δεν είναι πανάκεια βέβαια, αλλά αλλιώς ακούγεται το "να αγοράσουμε καινούργια μηχανήματα" και αλλιώς το "θα κάνουμε μία μικρή αναβάθμιση της τάξεως των €100". Το έχω εφαρμόσει σε δύο περιπτώσεις και δουλεύουν σε ανεκτά επίπεδα υπολογιστές πενταετίας και άνω, σε εφαρμογές γραφείου, μεγάλα excel κτλ. Σε φιλικό επίπεδο, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, καταφέρνει κανείς να κάνει χρηστικά παλιά laptop με centrino duo, core2 duo etc που έπιαναν αράχνες σε κάποια άκρη, σε σημείο που οι χρήστες να νομίζουν πως είχαν να κάνουν με άλλο PC.

     

    Και μία ερώτηση, που έχει να κάνει με το αν συνιστάται καινούργια εγκατάσταση. Προς το παρόν όσες έχω κάνει είναι με cloning και δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Εντυπωσιακό τέλος ήταν σε πόσο λίγο χρόνο έγινε cloning ένας παλιός 120ssd στον νέο 250ssd (λόγω ανάγκης περισσότερου χώρου).

     

     

    γενικά πληροφοριακά όσο μεγαλύτερος χώρος ελεύθερος σε ssd τόσο γρηγορότερος είναι 

    γιαυτο και προτείνονται ssd μεγάλου μεγέθους ανάλογα και με τα χρήματα επίσης 

  2. Ο δισκος δεν ξερει αν ειναι σε εταιρεια ή σε σπιτι. Οπως και υπαρχουν οικιακοι χρηστες που καταπονουν τους δισκους τους περισσοτερο απο πολλους εταιρικους. :p  :p  :p

    Μιλαω για βαρια χρηση τυπου video rendering κτλ, που ειναι πιο πιθανο να "την ακουσει" ενας δισκος και να φτασει στα ορια του.

     

    υπάρχουν και ssd που προορίζονται για εταιρίες

    με pci ex υποδοχές

  3. Βασικα, εχω την αισθηση οτι, αν δε γινεται στους SSD χρηση επιπεδου βαριας επαγγελματικης, ειναι "καταδικασμενοι" να ζησουν περισσοτερο απο τα συστηματα που υποστηριζουν...

     

    φίλε μου δεν σε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις

     

    μιλάς για εταιριακή χρήση ή βαριά χρήση οικιακού χρήστη ?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.