Jump to content

poko

Premium Members
  • Posts

    93
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by poko

  1. On 21/6/2023 at 1:43 ΜΜ, το μέλος fatalara έγραψε:

    Εισαγεις εργατες γιατι δεν εχεις εργατες. Ασχετα με το ποσο πληρωνεις. Για να βρεις εργατη που να ξερει την δουλεια που θα τον βαλεις να κανει θες τουλαχιστον 50-60 ευρω την ημερα. Μερικοι δινουν και παραπανω προκειμενου να τους κλεισουν για να μην εχουν προβλημα. Ειτε μιλαμε για οικοδομη ειτε για χωραφι. Δεν ειδα κανενα να σηκωνεται να μαζεψει ελιες π.χ πριν κατι μηνες. Ολο το χωριο ηταν για καφε, η δουλευε σε καφε η πηγαινε τον καφε, με 20-25 ευρω μεροκαματο και οι πατεραδες τους εψαχναν εργατες με 60-70 ευρω την ημερα και εμπαιναν με σειρα προτεραιοτητας. Αυτην την εβδομαδα μαζευουμε αυτον μετα τον αλλον και παει λεγοντας.

    Δεν υπαρχουν εργατες τελεια και παυλα. Αυτο που λες ισχυε εδω και 30 χρονια.

     

    Ναι, τι εννοεις? Να βγαλουμε τα αλλα 3 σακουλακια με φακες εκτος αγορας?

     

    Με βαση την συνειδηση και την τσεπη ποιανου?

    Απορω με το κουραγιο σου που του απαντας.😄

    • meow 1
  2. On 13/5/2023 at 7:36 ΠΜ, το μέλος Proteas έγραψε:
    WWW.ANIXNEUSEIS.GR

     Πληθαίνουν τα σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι οι Αμερικανοί έχουν ξεκινήσει τις προπαρασκευαστικές διεργασίες για...

     

    Ας μην δινουμε και τοση σημασια σε ανυπογραφα αρθρα. Επισης το αρθρο μαζι με καποιες πληροφοριες που οντως ισχυουν πεταει και πολλα ακυρα και τελικως προβαινει σε λογικα αλματα.

  3. 20 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε:

    Με όλα τα αισχη και τη χυδαιότητα  της κυβέρνησης γύρω από το θέμα, ο εμετικοτερος πολιτικός λόγος εκφέρεται από το ΚΚΕ... Ασχολίαστο

    Στρατους ροπαλοφορων μονο η Χρυση Αυγη και οι Κουκουδες εχουν. Μαλλον μονο το ΚΚΕ πια. Ισως ειναι ωρα να αλαξει και αυτο.

    • Like 1
    • Agree 2
  4. 25 λεπτά πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Ε΄ δωστε ρε παιδια το μισο Αιγαιο και την Θρακη να μην εχουμε και νεκρους...

    Να μην περιμενουμε βοηθεια απο αλλες χωρες, μην τολμησουν να στειλουν τα Leo εστω και ενα στην Ουκρανια ομως με την λογικη σου.

    Γιατι μπορει εκει μπορει να ειναι 3:1 αλλα η Ρωσια εχει πυρηνικα. Τι οχι ?

    +1000

     

    Αλλα απο την αλλη και το μισο Αιγαιο να δοσουμε, μετα θα ζητανε και το υπολυπο. Ο Τουρκος ενα πραγμα καταλαβαινει. Την δυναμη.

  5. 1 ώρα πριν, το μέλος acct έγραψε:

     

    Ειπώθηκε ήδη, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι επιδοκιμασία ή συμφωνία με τον αρθρογράφο. Ευχαριστούμε όποιον έχει αφιερώσει χρόνο και κόπο για να μας ενημερώσει. Με την αντίθετη λογική, όποιος βάζει ένα like σε είδηση για πολύνεκρο τροχαίο είναι αιμοσταγής βρυκόλακας. Ή στη σημερινή είδηση για τη διπλή δολοφονία στη Ν. Σμύρνη λάτρης του Τόνυ Σοπράνο.

    Δεκτο

    • Like 1
  6. 6 λεπτά πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Θα μιλησω για εμενα, το like το βαζω ως ευχαριστω σε αυτον που ανεβασε την ειδηση και οχι για το αν συμφωνω η διαφωνω με αυτην.

    Στο θεμα τωρα αν δεν ειναι αληθεια ας βγει ο Υπουργος Αμυνας να πει οτι δεν ειναι ετσι..

     

    Αυτη η ρωσικη σαβουρα εγινε θεμα προσφατα απο την πλευρα των τουρκων, περα απο αυτο, το τι οπλα εχουμε δεν πεφτει λογος σε κανεναν και κανενας δεν εχει δικαιωμα να τα στελνει πουθενα αν πρωτα δεν περασει απο την Βουλη η το ΚΥΣΕΑ αν δεν κανω λαθος, γιατι μιλαμε για την αμυνα της χωρας, τα οπλα δεν ειναι σαν τα 8.5 δις απευθειας αναθεσεις τα τελευταια 2 χρονια...  και ευχομαι να μην γινει κατι και προκυψει προβλημα γιατι τοτε θα "μιλησουμε" σε διαφορετικο επιπεδο.

    Το τι λενε ή δεν λενε οι Τουρκοι λιγο θα επρεπε να μας απασχολει. Προφανεστατα θα περασει απο βουλη και οπσδηποτε θα ερωτηθουν οι ειδικοι επι του θεματος οπως εγινε και με τα Marder και φυσικα μιλαμε για αντικατασταση αφου παραλαβουμε τα Patriot. Δηλαδη ενα συστημα συγχρονο και στα Νατοικα στανταρ και οχι μια εξαγωγικη εκδοση (δηλ. υποβαθμισμενη) Σοβιετικου οπλου που απο σποντα φορτωθηκαμε.

     

    Η ουσια της ειδησης ειναι οτι βγαινει ο Ρωσος και μας κουναει το δακτυλο και μας λεει μην το κανετε γιατι θα δειτε τι θα παθετε.

    • Like 1
  7. 12 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

    Εξαρτάται πόσο μεγάλη μνήμη έχεις !

     

    Όχι κανονικά κανένα όπλο δεν πρέπει να φύγει από Ελλάδα ειδικά αν έχει πληρωθεί από τον ελληνικό λαό ποιός έδωσε στον κάθε Κούλη την εκάστοτε φορά να κάνει τον dealer;

    Κατι λέγαμε παλιά για Usa vs Russia οικόπεδο Ukraine fight !

    Στην Ουκρανία την δεδομένη στιγμή καταστρέφεται ρωσικός εξοπλισμός μα φυσικά για να πουλήσουν οι Usa οπλακια στις υπόλοιπες χώρες !

    Εκτιμώμενος τέλος πολέμου 2028

     

    Τεσπά τα υπόλοιπα είναι για όσους θέλουν να συνεχίζουν να εθελοτυφλουν !

     

    Όσοι Έλληνες είναι στο Qatar gate είναι προδότες 1-0

    Όσοι Έλληνες υποστηρίζουν το Qatar είναι προδότες 2-0

    Όσοι Έλληνες κάνουν μπίζνες με το Qatar είναι προδότες 3-0

     

    Το Qatar κρατάει την οικονομία της Τουρκίας για να μην βαρέσει πτώχευση εν ολίγης είναι ο sugar daddy της Τουρκίας !

     

    Θεια τι ψηνεις? Στις 7 ειναι ο αγωνας. Ζητω η Κυπρος.

  8. 11 ώρες πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:
    shutterstock_1060322780.jpeg
    THEPRESSPROJECT.GR

    Η μεταφορά των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-300 στην Ουκρανία από τις ελληνικές αρχές θα είναι ένα επικίνδυνο...

     

    Την ένοια των likes σε αυτο το ποστ δεν την καταλαβαινωΔηλαδη εχει δικιο ο Ρωσος που μας απειλει και πρεπει να φοβηθουμε να διώξουμε οτι Ρωσικη σαβουρα εχουμε ωστε να απεξαρτηθουμε απο φασιστες δολοφονους σαν τον Πουτιν?

    • Like 2
  9. 3 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:
    efka.jpg?itok=1YdXOBV5
    WWW.SOFOKLEOUSIN.GR

    Την παραγραφή των χρεών χιλιάδων επαγγελματιών και επιχειρηματιών του ΕΦΚΑ προκαλεί η απώλεια των προσωπικών...

     

    στην υγεια των μαλ***** που πληρωναν

    • Like 4
  10. 10 minutes ago, ThorLite said:

    1. RUSSIA INVADES UKRAINE. Biden and the West will try to stay out of it, thinking that they can make do with economic sanctions which will encourage Russia.

    2. POLAND WILL RALLY TO UKRAINE`S AID - Poland has seen this all before in 1938 when it allowed Czechoslovakia, its neighbor, to be dismantled, leaving it next in Hitler's  firing line.This time Poland has seen the writing on the wall and its historical memory and emotion about what is happening will cause it to use force.No Polish Government  will ever stand by and allow a neighbor to be gobbled up through what they see as cowardice.

    3. POLAND WILL ATTACK THE KALINGRAD REGION OF RUSSIA - It is isolated and surrounded by Poland. The Polish feel this will take the pressure off Ukraine.

    4. LITHUANIA WILL BACK POLAND - It refuses to be left surrounded if Poland is defeated.

    5. LITHUANIA WILL DRIVE SOUTH ACROSS THE WEST OF BELARUS TO CUT OFF KALINGRAD - To aid the Poles.

    6. Once Lithuania enters Belarus, BELARUS IS NOW IN THE WAR - Belarus is Russia`s client state.

    7. HUNGARY WILL THEN ACT TO AID POLAND - It cannot afford to see Poland defeated, and end up being surrounded. Stopping Russia goes with their Political beliefs. Hungarian President Ornban would be finished if he does not do this.

    8. ROMANIA ENTERS THE WAR - It has no emotional desire to see Eastern Europe in Russian hands and be isolated again.

    9. RUSSIA MUST NOW VASTLY INCREASE THE DEFENSES OF KALINGRAD

    10. ESTONIA AND LATVIA THEN ENTER THE WAR - Cut off by the Russian Baltic fleet to support Kalingrad, their emotions tell them they have no option.

    11. FINLAND THEN JOINS WAR - Estonia is it closest ally and Finland, emotionally, will never allow it to fall.

    12. SWEDEN THEN ENTERS THE WAR - It cannot afford to see Finland defeated.

    13. RUSSIA NOW MUST MASS MOBILIZE - Everything Russia has now goes into battle.

    14. BRITISH TROOPS AND ARMOURED UNITS IN UKRAINE NOW SURROUNDED AND FACING EXTINCTION - UK has no option but to protect them. With the whole region in  war, Britain effectively enters the war with an ultimatum.

    15. RUSSIA HAS TOO MUCH TO LOSE - It cannot agree to the British ultimatum over the spreading war.

    16. BORIS JOHNSON USES A TACTICAL NUKE AGAINST RUSSIAN FORCES IN UKRAINE - At this point he has no option but to do so to protect the isolated, trapped, British  troops.

    17. It's troops in Ukraine hit with a tactical nuke, Russia responds with a double shot: A return tactical nuke, and a nuclear missile strike upon London itself as an emotional warning to everyone else not to do this again.

    18. Once a Capital city of a NATO country is hit, the emotions go totally out of control. If NATO collectively hits back at Russia, then Russia unleashes upon all of NATO.  THE END OF THE WORLD BECOMES A CERTAINTY.

     

    Ενα αισιοδοξο σεναριο για το 2022.....

    Αχαχ ποιος γκουρου της γεωπολιτικης γραφει οτι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θα επιβαλει μονο οικονομικες κυρωσεις στην Ρωσια, και ακολουθως η Πολωνια θα τολμησει να επιτεθει.

    • Like 1
    • Wow 1
  11. Δεν θα το πιστεψετε αλλα βρεθηκα τις προηγουμενες μερες σε αυτο το νοσοκομειο και ακουσα 2 γιατρους να συζητανε για αυτο το φαρμακο και για το πως θα διασφαλισουν οτι δεν θα χαλασει το ψυγειο που το κρατουσαν. ?

    • Like 2
  12. 6 hours ago, UltraB said:

    Σήμερα

    234205326_357209315917226_78710686936265
    WWW.NEWSHUB.GR

    Σε συναγερμό η Πυροσβεστική στο Ηράκλειο για μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή του Γιόφυρου. Μαύροι καπνοί τύλιξαν την π...

     

     

    8 Απριλίου 2021

     

    Τι να πεις...

    Περνουσα απο κει την ωρα περιπου που αποτυπωνεται στο βιντεο. Ειναι σε μια περιοχη που επικρατει κυκολοφοριακο κομφουζιο καθημερινως.Ε ολοι οι οδηγοι και μη με τα κινητα εξω να τραβανε βιντεο και φωτογραφιες επιδεινωντας το προβλημα.

    • Like 1
  13. 5 hours ago, eleozz said:

    well, άλλο τα High Energy Laser (HEL) και άλλο τα Dazzler

    και φυσικά άλλο τα Close-in weapon system (CIWS) όπως τα Phalanx

     

    δεν έχει λογική να αντικαταστήσετε ένα Point-defence όπως το Phalanx με ένα HEL

    για πολλούς λόγους που δεν θα τους αναλύσω γιατί είμαστε έτσι και αλλιώς εκτός θέματος

    Τα λειζερ τα ciws θα αντικαταστησουν.

  14. 11 hours ago, eleozz said:

    τέτοια όπλα υπάρχουν χρόνια τώρα

    π.χ.

     

    Δεν ειναι επιχειρησιακα. Εκτως αν ξερεις κατι απο μεσα ?. Οι Αμερικανοι παντως ακομα τα Phalanx εχουν στα πλοια τους και αν εμφανιστει και κανενα με Laser ειναι ειδηση.

    laser-USS_Stockdale_DDG-106_Arleigh_Burk
    WWW.DEFENCE-POINT.GR

    Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Twitter, το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Stockdale (DDG-106), κλάσης Arleigh Burke-class Flight IIA, διαθέτει πλέον όπλο λέιζερ με την...

     

  15. 3 hours ago, jax7480 said:

     

    Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις.  Κάποτε, κάποιοι με τον σταυρό στο χέρι, έσπαγαν αρχαιους ναούς, τον Παρθενωνα και εκαναν σταυροφορίες... 

    Ήταν σε τελείως φιλικό κλίμα όλα αυτά; τους εχουμε παρεξηγήσει δηλαδή;

     

    Εχεις δικιο. Πριν 400 χρονια τα πραγματα εγιναν οπως τα περιγραφεις.

    • Like 5
  16. 5 hours ago, ΓιαγκΤ said:

    Ε πως να ειναι, αφου ειναι πνιγμενα ολα στην ζαχαρη. Πολλοι νομιζουν οτι τους αρεσουν οι χυμοι φρουτων η σοκολατες ο καφες ή ας πουμε τα γιαουρτια με φρουτα κλπ κλπ. Η ζαχαρη που βρισκεται μεσα σ αυτα σας αρεσει και αυτην απ[οζητατε.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.