Jump to content

AntonisTheod01

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by AntonisTheod01

  1. Γεια σας παιδια ηρθε η ωρα να κανω μια αναβαθμιση καρτας γραφικων διαθετω μεχρι 100Ε ταβανι αλλα και λιγοτερα δεν θα με πειραζε.Το PC μου τωρα ειναι
    Καρτα γραφικων:XFX 8600gt 512mb ddr2
    CPU:Intel core 2 duo e6400
    RAM:4GB (2X2) kingston 667mhz

     

  2. δεν τον πειραζει να παιζει ολα τα παιχνιδια στο Full αλλα με αυτην την καρτα που εχει τωρα δεν μπορει να τα παιζει και ειναι πολυ κριμα γτ ο cpu ειναι αρκετα δυνατος και ασ ειναι 10 χρονων.

    Οι απετισεις του ειναι να παιζει οσο το δυνατοτερο περισσοτερα παιχνιδια και ας ειναι και στα minimum!!!

  3. Γεια σας ενα φιλος μου εχει ενα παλιο PC μετριο θα ελεγα τωρα ομως θελει κατι παραπανω απο καρτα γραφικων.
    Το BUILT του Intel core 2 duo e 6400 4gb ram και για καρτα γραφικων εχει μια 8600 gt με 256 mb.Τι λετε λοιπον αξιζει;;;

  4. Παιδια θα ηθελα αν μπορειτε να μου κανετε ενα PC γυρο στα 1000-1100 ευρω!Κατα προτιμηση INTEL και επισης δεν θα ηθελα να κρατισω κατι απο το παλιο μου PC οπωτε θελω μαζι με σκληρους....δηλαδη FULL χωρις οθονη.Η οθονη μου ειναι 1280Χ1024 αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.Το PC το θελω κυριος για GAMING αλλα στο μελλον ισως να θελισω να ασχοληθω με YOUTUBING.Αν ομως πιστευετε οτι θα εχω προβλημα με την οθονη μου βαλτε μου και μια οποτε το BUDGET θα παει γυρο στα 1350.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.