Jump to content

zananiro

Premium Members
  • Posts

    281
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by zananiro

  1. Δε το επιασα.

    Αυτό που βλέπεις στην εικόνα είναι το flyer, τη συζήτηση που είχαν δηλαδή την έκανε flyer. Υτο κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.

     

    Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

     

     

     

    • Like 5
    • Agree 1


  2.  Το κινητό έχει 1 version και αυτή είναι η global, η εγγύηση ισχύει παντού, από όπου κι αν το πάρεις. 
     
    3 άτομα, είχαμε το ίδιο θέμα με ένα software glitch που διορθώθηκε (φαίνονταν hardware, ωστόσο συνέβαινε μόνο σε ένα τύπο lcd).
    Μέχρι να δοθεί η αναβάθμιση, η xiaomi άλλαζε τα κινητά εντός εγγύησης. Ο ένας ήθελε να βεβαιωθεί και έστειλε το κινητό πίσω. Btw, και οι 3 το πήραμε από το ίδιο μαγαζί και δεν ήταν public or Κωτσόβολος. Του έγινε κανονικότατη αντικατάσταση. Επίσημα ή ξε-επίσημα (infoquest λέγε με), η εγγύηση είναι GLOBAL
     


    Δεν υπάρχει global εγγύηση στα xiaomi. Αν θες εγγύηση στην Ελλάδα από infoquest που είναι ο επίσημος εισαγωγέας πρέπει να το πάρεις από συγκεκριμένα καταστήματα και έχει 400€. Από εκεί και πέρα αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο ή κινεζομάγαζο έχεις ότι εγγύηση σου δίνει το εκάστοτε κατάστημα. Προφανώς το κατάστημα που το πήρατε ήταν αξιόπιστο. Σε πολλά αν χρειαστείς την εγγύηση όμως θα ταλαιπωρηθείς.

    Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

  3.  

     

     

     

     

    275€ κινητό με Sd845, εξαιρετική οθόνη και μια άκρως ικανοποιητική κάμερα, και παραπονιόμαστε για την πλαστικίλα του;  

     

    275€ χωρίς επίσημη εγγύηση όμως, να το έχουμε υπόψιν και αυτό, γιατί δεν είναι και λίγα τα χρήματα σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος service. Γιατί για κάποιον που τον ενδιαφέρει η εγγύηση, με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας κοστίζει 400€...με τόσα χρήματα η πλαστικούρα προκαλεί παράπονα...  

     

     

     

  4. Την κάρτα μνήμης την ήθελα απλά να την χρησιμοποιώ για να βλέπω τα βίντεο από GoPro, όχι για την χρήση του κινητού
    Μια λύση είναι να πάρεις ένα type c to TF card reader αν το χρειάζεσαι μόνο γι αυτό.

    Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

  5. Το άλλο που κοιτούσα ήταν το huawei p20 αλλά αν θυμάμαι καλά το απέρριψα γιατί δεν δεχόταν κάρτα μνήμης. Πάντως έχουν καλή κάμερα λένε τα huawei

    Το P20 με 128 gb μνήμης στα 350€ είναι πολύ καλή επιλογή. Θα έχεις από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς. Τα 128gb νομίζω φτάνουν και δεν θα χρειαστείς κάρτα μνήμης. Το Honor 10 με 128 gb επίσης καλή επιλογή, αλλά ανάμεσα στα 2 θεωρώ το P20 καλύτερο λόγω κάμερας. Τώρα αν ψάχνεις πιο φθηνές λύσεις, αξιόλογες επιλογές είναι τα Mate 20 lite και honor 8x, καθώς και το Honor play που φοράει kirin 970.  

    Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

     

     

     

     

     

  6. Με αυτό το budget νομίζω κοιτάς μόνο ναυαρχίδες, δες το s9, s9+, Huawei P20 pro και 1+6t. Για πιο φθηνές επιλογές, s8, s8+, Huawei P20, LG g7 και αν δεν έχεις θέμα με την εγγύηση το Mi 8.

     

    Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

     

     

     

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.