Jump to content

DOR1K1N

Premium Members
  • Posts

    50
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by DOR1K1N

  1. πριν 37 λεπτά, το μέλος xristaras12 έγραψε:

    ουσιαστικά μόνο το tearing βλέπεις, το πάνελ (εφόσον ενεργοποιήσεις απο το μόνιτορ το freesync) θα λειτουργήσει στα μέγιστα καρέ( ελπίζω να μην κάνω μεγάλο λάθος) αλλιώς είναι το τυπικό 60αρι πάνελ.

     

     

    Το πάνελ ενεργοποιείται και ας εχω nvidia σωστα?? 

  2. Για κάποιον που εχει gsync με amd και το αντίθετο,τα μονιτορ έχουν το ελευθερο να δίνουν 144 ή 240hz?? Ή ειναι προνόμιο της εκάστοτε "συνεργασίας"?

    Ειναι μεγάλο θεμα να παρεις freesync με μια nvidia? Χάνεις μονο το feature ή περισσότερα?

  3. Καλημέρα και καλό μήνα simracers.
    Εχω την g29 και σκέφτομαι μηπως εχετε να προτείνετε κάποια πράγματα για μεγαλύτερο τιμονι,paddles και τους αναλογους ανταπτορες. Ευχαριστώ

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  4. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Λογικά θα παω προς thrumaster.
    Σαν ποιοτητα κατασκευής και εγγύησης αξίζουν? Μην παίζω σε 7 μηνες με το πληκτρολόγιο ξανά [emoji12]

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Καλησπερα simracers.
    Επειδή είμαι κ εγώ φαν του racing αλλα σε πιο μικρό λεβελ τι προτείνετε σε εναν για να διασκεδάσει? Μόνο τιμόνι? Τιμονι και πετάλια? Τιμόνι πεταλια κ ταχύτητες? Σε ενα high budget 400ευρώ υπάρχει κάτι που να προσφέρει ValueForFun?? Εχετε να προτείνετε κάτι?

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  6. Ολες ειναι πολύ καλές αλλα σχετικά ακριβές. Μόνο οι τιμες της Noblechairs εχει μικρη διαφορα ειτε στα 350 ειτε στα 540 ευρώ.
    Απο εκεί και περα Akracing/DxRacer που αξίζουν τις εχει 50+ ευρώ διαφορα απο το να κάνεις παραγγελία απο τα επισημα site τους.

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  7. Παιδες key για beta και download απο που τα βρίσκουμε?

    Ειχα κανει αίτηση,αλλα γυρισα μολις απο διακοπές και δεν εχω καμια Ενημέρωση 20 μέρες τώρα

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  8. Σε ευχαριστώ αγόρινα. Πολυ σοβαρή και ωραια ανάλυση. Και μπορω να πω οτι αφου δεν εχω ξεκάθαρα first person ρόλο παιχνιδιού,μπορω να κοιτάξω και την αλλη Κατηγορία

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  9. Συγκεκριμένο ρολο παιχνιδιών δεν έχω. Παίζω πολλές κατηγορίες. Απο nba σε rallye,απο lol σε hearthstone, απο Cs σε Witcher 3 απο tropico 5 σε Total War.

    Τελικά 24αρα με 144hz επιθυμώ. Viewsonic>Lg>Asus>Aoc. Καπως έτσι τα έβγαλα. Η γνώμη σας?

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  10. πριν 1 λεπτό, το μέλος AKISSS έγραψε:

    Για να εχεις τετοιο διλημμα σημαινει οτι δεν τα χρειαζεσαι πραγματικα τα 144hz..

    Ειναι καθαρα επειδη δεν εχω καμια εμπειρια με τιποτα απο τα 2.. Αυτο που χρειαζομαι ειναι οτι καλυτερο σε Gaming Feeling

  11. Μόλις τώρα, το μέλος Wizard! έγραψε:

    Αυτό ακριβώς. Για αυτό δε μπαίνω στην διαδικασία να εγκλωβιστώ σε κάποια τεχνολογία sync. Επιλέγω Freesync ή τίποτα λόγω τιμής και το panel που θέλω.

    Να ξέρεις ότι το καπέλα του G-Sync μπορεί να είναι και >200€ για το ίδιο panel.

    Το καπελο του G το βλεπω με τα ματια μου.. 
    Kαι παμε στο αλλο διλημμα.. IPS 60HZ vs Tn 144TN

  12. πριν 1 λεπτό, το μέλος XMorsX έγραψε:

    Αρχικά λάβε υπόψιν σου τη συμβουλή του wizard σχετικά με τις TN οθόνες γενικότερα. 

     

    Όσον αφορά τις 144hz tn oθονες, παρόλο που τα sync techs δεν είναι τόσο σημαντικά, δεν υπάρχει και λόγος να μην τα εκμεταλλευτεις. Αν δεις το παραπάνω ποστ μου, προτείνω την ViewSonic xg2401 η οποία είναι 144hz με Freesync στα 350 ευρώ, δε βρίσκεις αξιοπρεπή TN 144hz φθηνότερη. Ο συνδυασμός της με μια rx 480 έρχεται πολύ φυσικά ως αποτέλεσμα. 

     

    Το ίδιο δεν ισχύει ακριβώς και για την Acer με το G-Sync, αφού εκεί πλέον το πληρώνεις σημαντικά ως έξτρα feature. Και πάλι ίσως αξίζει για όποιον στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εμπειρία που προσφέρει η 1070.

    Την Viewsonic την εχω κοιταξει και εχει σχετικα καλα reviews,επισης κοιταξα και τα αντιστοιχα μοντελα σε LG 24gm77(λενε καλα λογια και ας ειναι λιγο παλιο μοντελο),ASUS VG248QE και AOC G2460PF..Στα μονιτορ της Benq δεν ξερω γιατι εχει τοσους διαφορετικους κωδικους,με εχει μπερδεψει αγρια!
    Tα περισσοτερα δεν εχουν Sync.. Επισης ειναι και ο πειρασμος στο μελλον,σημερα εχουμε AMD,αυριο μπορει να εχουμε Nvidia.. Μεσα σε ολο αυτον τον αχταρμα,που θα πηγαιναν οι επιλογες σας?

  13. Ναι ειναι αληθεια οτι το freesync δεν εχει ΤΟΣΗ μεγαλη διαφορα σχετικα με το αλλο,οικονομικα..Για τον ιδιο λογο σκεφτομαι να παω στην σειρα Rx της ΑMD.
    24αρα σκεφτομαι,οπου δεν υπαρχει κατι αλλο απο ΤΝ πανελ και σιγουρα στα 144hz..Οι 27αρες εχουν 550+ ευρω,που δεν μπορω να σηκωσω τετοιο budget..
    Το μονιτορ-τβ που εχω τωρα ειναι ενα Acer M230HM με σχετικα καλα χρωματα,μπροστα σε LG M2362D που εχω επισης,αλλα πεφτει πολυ "σκοταδι".. 6 χρονια της εχω!

  14. Η σκεψη μου ειναι μια μελλοντικη αγορα rx480 ή 1070 αν βρω λεφτα ή αν προλαβω καμια rx 490 και εχει καλο VFM.
    Επειδη αμα αγορασω οθονη,ο στοχος μου ειναι σιγουρα τα 144hz (Λογικα με ΤΝ πανελ)σε σχετικα καλη τιμη,δεν υπαρχει σοβαρος λογος να εχει καποιο sync σωστα? Ας κοιταξω και χωρις να μου βγει οικονομικοτερο??

  15. Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω αλλο θέμα.

    Ψαχνω και εγω οθονη,αλλα δεν παρατηρούσα την αγορά και εχω μπερδευτεί.

    Αξίζει η αγορα Rx480 με freesync μόνιτορ ή αγορα 144αρας οθονης χωρις sync?? Γιατι κάπου εχει πεσει το ματι μου,οτι στα 144hz το sync δεν βοηθάει και τόσο. Τελικα αξιζει το sync η παίρνουμε μια καρτα της επιλογης μας και παίζουμε με τα 144hz της οθόνης??

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  16. Αν ησουνα πιο πολυ για gaming θα σου προτεινα και το g502 της Logitech. Αλλα για την παραπάνω χρήση,σε καλύπτει απόλυτα. Πήγαινε σε ενα πλαίσιο,αμα εχεις κοντα σου,μπορει να το εχει ανοιχτό

    Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  17. Εμενα παντως  ο ανταγωνισμος μου αρεσει...
    Γιατι παντα κοιταω την τσεπη μου.. Ο ιδιος ανταγωνισμος ειναι και στα σκρουτζομαγαζα και με εσωσαν απο τα καρτελομαγαζα..
    Μακαρι να βγουν και οι ΖΕΝ δυνατοι,να δωρισω το PhenomII X6,γιατι εχθες κοιταζα ι5+Μητρικη,ενα υποφερτο συνολακι ξεκινουσε απο 400+..
     

  18. Δηλαδη εγω που εχω την gtx 960 δεν ειμαι θυμα τελικα? Που εβγαλε μια καρτα απλως για να τσεπωσει λεφτα?? 
    Μακαρι να ειναι στα 300+- οι custom υλοποιησεις,να ειναι η πρωτη AMD καρτα που θα φορεσω στο συστημα μου.. (μετα απο 17 χρονια που εχω PC's)

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.