Jump to content

PoNtIkArEaS

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by PoNtIkArEaS

  1. πριν 2 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Πρεπει να επικοινωνησεις με οτι φορμα επικοινωνιας εχει στην ιστοσελιδα απο την οποια το αγορασες. Μεσω στημ θα μπορουσες να κανεις αυτο που ειπωθηκε παραπανω.

    Λιγο πιο προσεκτικος αν ησουν παντως , θα εβλεπες πως : 

     

    Επισης για να εχεις 32bit συστημα σημαινει οτι εισαι και πολυ κατω απο τις ελαχιστες απαιτησεις.

    Αν θες πες μας τι συστημα εχεις :) 

    intel core i5-2500 3.3  ..... 3g ram 

  2. πριν 12 λεπτά, το μέλος acct έγραψε:

    Γενικά, μέσα από το Steam μπορείς να κάνεις επιστροφές για παιχνίδια που αγόρασες απευθείας από εκεί. Για αγορές μέσω τρίτου, πρέπει να καταφύγεις στο κατάστημα που έκανε την πώληση.

     

    Έχεις όντως λειτουργικό 32-bit; Μήπως κάτι άλλο δεν πηγαίνει καλά και εμφανίζεται έτσι το σύστημά σου; Ρωτώ διότι έχεις πολύ σοβαρούς λόγους να αναβαθμίσεις σε 64-bit, αν το υποστηρίζει το σύστημά σου. Ίσως είναι χρήσιμο να ξεκινήσεις από εκεί.

    εχω 34 bit  και απο οσο ξερω τοσο υποστηρίζει και το συστημα μου ... 

  3. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS....το αγωρασα μεσα απο το playbattlegrounds.com ...αυτο θα ειναι προβλημα ? καθως επισης και στα recent products  δεν μου το βγαζει καν .

    το θεμα μου ομως βασικα ειναι οτι εγω θελω να παιξω αυτο το παιχνιδι αλλα το pc  μου δεν με αφηνει .. για αυτο ψαχνω τροπο να παρω τα λεφτα μου πισω ...

  4. καλησπερα σας ,, αγόρασα ενα παιχνιδι στο steam αλλα οταν πάω να το εγκαταστήσω μου λεει οτι χρειάζεται έκδοση 64 bit μπορω να κανω κατι για να εγκαταστήσω το παιχνιδι η αν δεν γινετε πως θα μπορουσα να παρω πισω τα λεφτα μου γτ δεν μπορω να βρω κανεναν τροπο επικηνονιας με το steam ..  ευχαριστω πολυ ....

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.