Jump to content

temitis

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by temitis

  1. πριν 18 ώρες, το μέλος trendy έγραψε:

    Μήπως είναι για συγκατοίκηση; Δείξε μου τις αγγελίες να δούμε περί τίνος πρόκειται γιατί αυτές οι δύο ζώνες είναι κέντρο και ένας φίλος μου που έμενε Πράγα 2 έδινε 14 χιλιάρικα για υπνοδωμάτιο+κουζίνα πριν από 4 χρόνια.

     

    https://www.sreality.cz/en/detail/lease/flat/1+1/praha-vinohrady-jagellonska/30937436#img=0&fullscreen=false

    https://www.sreality.cz/en/detail/lease/flat/2+kt/praha-vinohrady-chodska/3050836316#img=0&fullscreen=false

    https://www.sreality.cz/en/detail/lease/flat/1+kt/praha-nove-mesto-ve-smeckach/836243804#img=3&fullscreen=false

    To catch μάλλον είναι ότι είναι πρώτος όροφος

  2. πριν 8 ώρες, το μέλος trendy έγραψε:

    Γεια σου ΤΕΜίτη. Χωρίς να γνωρίζω τη θέση που κοιτάς ή το κόστος διαβίωσής σου, τα λεφτά, αν είναι καθαρά, είναι σχετικά λίγα. Σίγουρα θα νοικιάσεις με κάποιον/ους άλλον/ους γιατί αλλιώς τα νοίκια ξεκινούν από 12.000 και ανεβαίνουν. Εκτός αν αποφασίσεις να πας μείνεις παραέξω που μπορείς να βρεις μικρά διαμερίσματα από 7.500 έως 10.000.

    Από χαρτιά τη νέα ταυτότητα να έχεις μαζί σου ή καλύτερα διαβατήριο. Κατά τ' άλλα είναι στην ΕΕ και στη ζώνη Σένγκεν οπότε δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.

    Η θέση είναι junior και ο μισθός είναι μικτά 37.000czk.Απ ότι είδα καθαρά βγαίνουν γύρω στα 1050 ευρώ αλλά να προσθέσω ότι η εταιρεία μου προσφέρει και relocation bonus σχεδόν ολόκληρο μισθό μέσα σε 5 μέρες απ την υπογραφή του συμβολαίου.

    Ψάχνοντας σε κάποια site είδα και σπίτια σε praha 1 κ praha 2 που ήταν περίπου 8-9000.Εκτός απ το νοίκι η ζωή είναι ακριβή;

     

     

  3. Καλησπέρα σας ..καινούριος στην παρέα..μου έγινε πρόταση για δουλειά στην Πράγα από την Accnenture με μισθό 37.000 czk.και θα ήθελα βοήθεια από όποιον ξέρει.

    1)Είναι καλά τα λεφτά για Πράγα;

    2)Σε ποιες περιοχές πρέπει να κοιτάζω για σπίτι;

    3) Τι διαδικασίες και χαρτιά χρειάζονται γενικότερα;

    Ευχαριστώ

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.