Jump to content

b1gboss

Premium Members
  • Posts

    69
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by b1gboss

  1. πολύ καλή η τιμή του 8700Κ, ευχαριστούμε την amd γιατί εξαιτίας της συμβαίνει αυτό + 6cores mainstream. Βέβαια τώρα είναι που σκέφτομαι... μήπως έπρεπε να πάρω 8700Κ και όχι 1700? Τα bench θα δείξουν.

  2. 6 minutes ago, yanni said:

    Τα άρθρα μου δεν είναι ποτέ google translate και πάντα κοιτάω να είναι ενημερωτικά.

    Δεν αναφερόμουν στα δικά σου. Είπα γενικά στο internet. 

    Τσπ απλά στην προκειμένη, θεωρώ ότι αφορά 32-bit μόνο το πρόβλημα πρέπει να αναφερθεί στο κείμενο σου μέσα γιατί ανακουφίζει κάπως όσους είχαμε αυτή την έκδοση και είχαμε 64-bit λειτουργικό. Είναι σαν να εξαιρεί άμεσα πολύ κόσμο αυτή η πληροφορία. Και αν το verge, polygon, arstechnica δεν το έβαλαν, κάνει άμεσα καλύτερη την δική σου κάλυψη από αυτούς.

  3. 6 minutes ago, yanni said:

    Βασικά, δεν κατανοώ τον σκοπό που έχουν οι μπηχτές σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια "για την περίπτωσή μου" και για το αν "το παίρνω κατάκαρδα", ειλικρινά δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο γράφονται. Από εκεί και πέρα, ασχέτως το σε τι λειτουργικό τρέχεις το CCleaner, προτείνεται η άμεση αναβάθμιση.

    Δεν είναι μπηχτές. Απλά τυχαίνει να είσαι ο αρθρογράφος στην συγκεκριμένη περίπτωση. Γενικότερα, όμως η αρθρογραφία στο ίντερνετ είναι πλέον ελλιπής ή καμία φορά παραπληροφορητική. Έχει γεμίσει ο τόπος από άρθρα που απλά είναι ένα google translate, άλλοτε λείπουν βασικές πληροφορίες και άλλοτε είναι παραπληροφόρηση. Πάρε ότι χρήσιμο μπορείς να πάρεις από την "παρατήρηση" που έκανα και με συγχωρείς αν ο τρόπος μου ήταν κάπως.

    • Like 1
  4. 18 minutes ago, yanni said:

    Και άλλα sites που έτυχε να κοιτάξω εχτές το βράδυ - κατά την καθιερωμένη ματιά γα νέα θέματα ειδήσεων - δεν ασχολούνται με το αν το malware προσβάλει μόνο 32 bit windows. Και Ελληνικά τεχνολογικά sites, επίσης δεν αναφέρθηκαν σε αυτή τη λεπτομέρεια.

     

    Βασικά η είδηση εδώ, είναι ότι για έναν περίπου μήνα χοντρικά, ο κόσμος κατέβαζε μια υποτίθεται ασφαλή εφαρμογή, με εγκεκριμένη ψηφιακή υπογραφή, από τους υποτίθεται ασφαλείς servers μιας εταιρίας και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι το αρχείο εγκατάστασης είχε παραβιαστεί. Η ουσία της είδησης είναι αυτή και όχι το αν δεν επηρεάζονται όλοι οι χρήστες του προγράμματος ή μέρος αυτών.

    Σόρυ ντάξει δεν ήθελα να το πάρεις κατάκαρδα, απλά έτυχε να έχω την έκδοση που αναφέρεις στο άρθρο εδώ και κανένα μήνα. Με αποτέλεσμα να πάω να δω πρώτα στο ccleaner την έκδοση που έχω και αγχώθηκα. Ε μετά πήγα και βλέπω ότι αφορά μόνο 32-bit windows (ανακουφίστηκα) ε και λέω είναι τώρα δυνατόν να μην αναφέρεται αυτό; 

  5. 1 hour ago, yanni said:

    Newsposter είμαι, όχι ειδικός σε θέματα ασφαλείας.

     

    Αν υπάρχει κάποια σημαντική παρατήρηση που απουσιάζει από το άρθρο, την ποστάρει όποιος θέλει από κάτω, εσείς για παράδειγμα, με μια αν είναι δυνατόν εξήγηση όσον αφορά την σημασία αυτής της λεπτομέρειας.

     

    Από εκεί και πέρα στο άρθρο υπάρχει το link στο blog, υπάρχει και το link στο άρθρο του Guru3D για επιπλέον ενημέρωση. Πάντως και στην περίπτωση του Guru3D που χρησιμοποιήθηκε ως πηγή, το εν λόγω site επίσης δεν θεώρησε αναγκαίο να αναφερθεί στην λεπτομέρεια αυτή. Όπως δεν φαίνεται να το θεώρησαν αναγκαίο και τα Forbes, The Verge, thenextweb και Reuters για να δώσω μερικά ακόμα παραδείγματα.

    Τι να πω, αδυνατώ να κατανοήσω πως το ότι προσβάλει μόνο 32-bit windows δεν είναι σημαντικότατη πληροφορία και επίσης δεν απαιτεί γνώση σε θέματα ασφαλείας. Στην δική σου περίπτωση τότε θα πω πως δεν διάβασες το blog και μάλλον έκανες μετάφραση από το verge ή κάποιο άλλο μεγάλο. Στην περίπτωση των forbes,verge κλπ θα πω ότι μάλλον αρέσει η δημιουργία τρόμου γιατί θέλω να πιστεύω πως πλέον η συντρηπτική πλειοψηφία τρέχει x64 OS... 

  6. Συγνώμη, δεν θεωρήσατε σημαντικό να αναφέρετε αυτό που λέει το blog που βάλατε στο link? 

     

    "A suspicious activity was identified on September 12th, 2017, where we saw an unknown IP address receiving data from software found in version 5.33.6162 of CCleaner, and CCleaner Cloud version 1.07.3191, on 32-bit Windows systems. "

  7. Καιρός να αγοράσουμε AV δλδ; Δεν ξέρω αν έχει μεγάλη σημασία για επιχειρήσεις, αλλά νομίζω πλέον για ιδιώτες δεν αξίζει να αγοράσουμε AV. Χρόνια και χρόνια πλέον με το stock των windows δεν έχω κολλήσει τπτ και ποτέ δεν είχα θέμα. Απλά επιπρόσθετα ένα καλό adblock και ένα σοβαρό Pop-up blocker.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.