Jump to content

UsualSuspect

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by UsualSuspect

  1. 22 hours ago, DEADLAZARUS said:

    Εννοώ ότι, επειδή σημαδεύω γρήγορα και απότομα, έχανα το σημάδι (στο οποίο είμαι μέτριος). Θέλω, επομένως, χαμηλό dpi και πλήρως ελεγχόμενο ποντίκι. Η ταχύτητα παραμένει (ανεξαρτήτως dpi), ο έλεγχος είναι ευκολότερος. Έτσι φαίνεται σε μένα τουλάχιστον. Στα 1200 dpi που δοκίμασα, χτυπούσα τα σύννεφα. Πάλι ήμουν γρήγορος, αλλά το σκόπευτρο έφευγε τελείως. Σαν να μην μπορούσα να το ελέγξω.

     

    Το ψιλο πάθαινα αυτό με το G402 που είχα.

    Τώρα με το G403 που πήρα πρόσφατα (αφού δεν με βολεύει το G502) δεν τα παθαίνω αυτά.

     

  2. On 5/31/2018 at 11:20 AM, DEADLAZARUS said:

    Ακολουθεί το μαύρο κουτί ενός απελπισμένου, που, έστω για λίγο, πάτωσε:p:

    Χθες, αφού δοκίμασα, για μια ακόμη φορά, όποιο sniper rifle υπήρχε, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν κάνω μπαμ:p στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

    Βέβαια, κάποιο θέμα υπάρχει με τα sniper rifles και δεν είναι η ιδέα μου, γιατί βλέπω ότι τους χτυπάω και δεν κάνει register το hit. Τα δοκίμασα όλα.

    Κάθισα και σκέφτηκα:hehe: λοιπόν και είπα ότι θα αφήσω κατά μέρους τα rifles και θα πιάσω τα infantry. Ξεκινάω με martini henry. Αφού είμαι τσολιάς και παίζω χύμα, γιατί όχι;

    Κάτι έκανα. Το ανωτέρω όπλο το είχα δοκιμάσει και παρατήσει σχεδόν αμέσως, γιατί χτυπούσα τα βουνά και τις κοιλάδες, όχι, όμως, και τον οχτρό. Χθες, άρχισα, ως εκ του θαύματος, να βρίσκω τοίχο. Κάτι γινόταν.

    Η πίστα: fort de vaux. Μέσα στην πρώτη δεκάδα, εξαιρετικός με το flare gun (πραγματικά, τα ποσοστά επιτυχίας μου με τις φωτοβολίδες είναι φοβερά, μακάρι να ήταν primary weapon), spotάρω τους εχθρούς, παίζω μυαλωμένα και όχι βουρ στον πατσά και, το κυριότερο, επιτέλους, η ταχύτητά μου στο να σηκώσω και να σημαδέψω, συγχρονίζεται με θανατηφόρα hits.

    Κατέβασα και το dpi στον πόντικα (650 και ίσως το κατεβάσω λίγο ακόμη), σκεπτόμενος ότι επειδή σημαδεύω πολύ γρήγορα και απότομα, πρέπει να εξισορροπήσω αυτήν μου την προδιάθεση με μια απολύτως ελεγχόμενη και αργή κίνηση του ποντικιού, ώστε να κεντράρω στον εχθρό.

    Παίζουμε μετά στην amiens. Μέτρια πράγματα με το martini. Αλλάζω σε arisaka. Ξανά, κοντά στην ομάδα (όχι απαραίτητα τη δική μου), spotάρω εχθρούς, κάνω 3πλό (όχι τόλουπ:hehe:) kill με χειροβομβίδα στην Ballroom Blitz, σκοτώνω 5-6 με flare gun και σημαδεύω σωστά. Η ανταμοιβή; Στην ballroom, ήμουν πρώτος σε captured flags (5) και στο de vaux, πρώτος scout σε σκορ (μέσα στην πρώτη 10άδα γενικά) και πρώτος σε spotting των εχθρών.

    Κατακλείδα: αφήνω κατά μέρους τα rifles (προσωρινά), δοκιμάζω με martini+arisaka, παίζω όπως χθες (και ας έχω σκορ 15-10 και 12-8) και ακολουθώ τον τρόπο παιχνιδιού που δοκίμασα, ήτοι κοντά στην ομάδα, σωστή χρήση των φωτοβολίδων+χειροβομβίδων, υποχώρηση όταν δεν σκοτώνω τον εχθρό και βλέπω ότι δεν πάνε οι σφαίρες και σωστό positioning μέσα στην εκάστοτε πίστα. Θα δείξει, αλλά άρχισε να φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ (ελπίζω να μην είναι από το behemoth;)).

     

     

    Με 650 dpi και αργές ελεγχόμενες κινήσεις δεν θα κάνεις και πολλά. 

    Οι περισσότεροι είναι γρήγοροι και δεν νομίζω να έχεις πολλές ελπίδες να ζήσεις ?

    Υπάρχουν και κουλοί βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

  3. On 5/23/2018 at 6:21 PM, Jaco said:

     

    Πήρα τα εξής:
    - 2700x

    - Asrock X470 K4

    - 32GB (2x 16384MB) G.Skill SniperX Urban Camouflage DDR4-3200 DIMM CL16-18-18-38

    - 2GB Palit GeForce GT 710 Passiv

    - 2x BenQ GW2765HT

    - 500GB Samsung 960 Evo M.2 2280

    - 1000GB Crucial MX500 2.5"

     

    Και έβαλα ακόμα 2x 2TB 3.5" δίσκους που είχα ήδη.

    Boot-αρα μόνο σε Ubuntu 18.04 και είναι μια χαρά.

     

    Με αυτό που έχω ενθουσιαστεί όμως περισσότερο απ' όλα είναι το πληκτρολόγιο.

    Το πήρα για καβάτζα και τελικά κατέληξα να βαλω το μηχανικό στην άκρη για πάρτη του.
    https://www.amazon.com/Keyboard-K502-Redragon-Illuminated-Computer/dp/B00LSGKEC4/

     

    Δεν είσαι ο μόνος που το έχει ερωτευτεί το συγκεκριμένο.

    Το είδα σε φίλο μου και με ψήνει άσχημα να το τσιμπήσω κ εγώ ?

    Έχω ένα Motospeed ck104 τώρα σκέψου.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.