Jump to content

stelios98

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by stelios98

  1. λάθος βιασύνης, αν βάλεις ότι η Apple στους υπολογιστές βάζει Intel,εντάξει και τα 10 με 15% παραπάνω fps δεν είναι και λίγα (φασουλι το φασουλι)

    πρέπει να κοιτανε και τις άλλες κατηγορίες χρηστών και όχι μόνο μια που ρίχνει το βάρος λόγω κέρδους

    μετά τα datacenter ακριβό σπορ είναι το gaming

  2. καλησπερα θελω να αγορασω καποιο tv box για χρηση του kodi  για να βλεπω ταινεις,σειρες και τα τηλεοπτικα καναλια μαζι με τους αγωνες,απο spect δεν ξερω τι παιζει ειμαι ασχετος αλλα απο οτι εχω μαθει στην ελλαδα εχουν τσιμπιμενες τιμες και αρα παμε προς κινα μερια, το ποσο που διαθετω ειναι 50ευρω το μαξ

  3. στο λέω απο ταχύτητα επειδή τα παιχνίδια και οι ταινίες όσο να είναι έχουν μεγάλη χωρητικότητα και μήπως έχει επιδράσεις το 5400, τα 3tb θα είναι οκ για την χρήση που τον χρειάζομαι? το usb 3 παίζει ρόλο στην μεταφορά ή είναι θέμα των στροφών? 

    έχω διαβάσει πως τους hdd για nas τους ανοίγω κλείνεις συνέχεια χαλάνε είναι αλήθεια? 

  4. χαιρεται παιδια ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας.

    Ας ξεκινησουμε,θα ηθελα να αγορασω σκληρο δισκο για να τον κανω εξωτερικο λεω για 2tb+(eshop,skroytz,bestpice) για backup,games,ταινιες και σειρες γυρω στα 110ευρω,για θηκη εχω σταμπαρι την https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-377u3-external-enclosure-for-35-sata-hdds-usb-30-uasp-p-PER.800653

    τι θα μου προτινατε ως προς τον δισκο να ειναι αντοχης και αξιοπιστος?

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.