Jump to content

strongmod

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by strongmod

  1. 11 hours ago, minast said:

    Εάν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, είναι καλό να μας πεις ακριβώς τί δεν σε ικανοποιεί στο Speedport.

    Μία καλή επιλογή είναι όλα τα πρόσφατα FRITZ!Box (όσα παίρνουν firmware 7+). Είναι αξιόπιστα, και έχουν προφίλ ΟΤΕ για να ρυθμίσουν αυτόματα τη VoIP τηλεφωνία.

    Βεβαίως ο ΟΤΕ συνεχίζει να δίνει στοιχεία ταυτοποίησης VoIP για routers που δεν το υποστηρίζουν αυτόματα, απλά χρειάζεται λίγο περισσότερο κόπο.

    αν  αγορασω αυτο  ..https://www.skroutz.gr/s/4159012/AVM-FRITZ-Box-7490.html  ειναι  international  ?  θα  κανει  για ιντερνετ και  τηλεφωνο??  θελώ να πω χρειαζομαι  το configuration του voip??  του  οτε?/ 

  2. 1 hour ago, salde said:

    Αυτό σου έγραψα ακριβώς παραπάνω. ΟΚ και θέμα λειτουργικού όταν υπάρχει λειτουργικό στον C, το καταλαβαίνω (αυτό που γράφει ο Ultra, πώς γίνονται assign και mount οι συσκευές κλπ). Αν όμως πας να κάνεις εγκατάσταση σε σύστημα που δεν υπάρχει καν ακόμα λειτουργικό (νέο pc π.χ.) γιατί εκεί να μην είναι bootable. Μόνο το στικ και το bios αν υπάρχουν, αν όντως κάποια στικς δεν μπουτάρουν, δεν μπορεί να αποδοθεί στα windows αυτό.

    Βιαζόμουν πολύ όταν τα κοιτούσα και δεν κράτησα καν την ιστοσελίδα. Δεν το είχα ξανακούσει καν, είχα την εντύπωση ότι όλα μπορούν να διαμορφωθούν για bootable. Το πρωτοδιάβασα σε κάποιο στο Saturn, έψαξα λίγο και δεν έβγαλα άκρη με σιγουριά. Τελικά την έστειλα να πάρει κάποια άλλα, δούλεψαν. Ήθελα  Sandisk αρχικά, έβλεπα εκείνα που ήταν διαθέσιμα στο υποκατάστημα είχαν κάποιου είδους κρυπτογράφηση και είπα κάτι άλλα. Θα πω για sandisk τώρα να τα έχουν έτοιμα (άσχετο: είναι πίκρα να φορτώσεις το iso των 7 πλέον, σου βγαίνει η πίστη λόγω πολιτικής της microsoft) γιατί προβλέπω σίγουρα να ξαναχρειαστούν.

     

     

    αυτο που  θελω να  ρωτησω  ειναι, το  Sandisk Extreme Pro 128GB USB 3.1  θα κανει  για  boot για τα windows10? , ειναι γρηγορο για  μεταφορα μικρων και μεγαλων αρχειων? περα  απο  αυτο.. το  Sandisk Extreme Pro 128GB USB 3  ειναι αξιοπιστο και  ειναι καλο σε θεμα κατασκευης?.. 

  3. καλησπερα  θελω να  αγορασω ενα  νεο  ρουτερ..  αυτην την στιγμη  ο οτε μου εχει δωσει ενα     ρουτερ  για το  fiber  στα  100 Mbps μπορειτε να μου προτεινετε καπιο καλυτερο??

    απλα στο  νεο  roυτερ  θελω να συνδεθει και το  ιντερνετ αλλα και το τηλεφωνο  το οποιο το εχω στο  σαλονι..

    Ti επιλογες εχω?

  4. 18 minutes ago, gdp77 said:

    Το πρώτο. Στα 40€ είναι όχι μόνο VFM αλλά δίνει και εξαιρετικές επιδόσεις.

     

    για τα αλλα 3  πια ειναι  η γνωμη σου? οχι μονο απο  θεμα επιδοσεων αλλα και απο  θεμα  αξιοπιστιας;

     

    Kingston Digital HyperX Savage128GB USB Flash Drive 3.1/3.0 350MB/s R, 250MB/s W (HXS3/128GB)

     

    Samsung Duo Plus 128GB USB 3.1

     

    Corsair Flash Voyager GTX 128GB USB 3.1 Premium Flash Drive

  5. Καλή χρονια με υγεια και χαρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα φλασάκι στα  128GB το οποίο να είναι αξιόπιστο και γρήγορο.

    Τι επιλογές  υπάρχουν? στα 128GB?

     

    απ΄ολα αυτα  πια αξιζει?
     

    Sandisk Extreme Pro 128GB USB 3.1

     

    Kingston Digital HyperX Savage128GB USB Flash Drive 3.1/3.0 350MB/s R, 250MB/s W (HXS3/128GB)

     

    Samsung Duo Plus 128GB USB 3.1

     

    Corsair Flash Voyager GTX 128GB USB 3.1 Premium Flash Drive

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.