Jump to content

nmiaoulis

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by nmiaoulis

  1. On 18/4/2020 at 3:27 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Βρε παιδιά, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε για τους κούριερ και τις αποστολές γενικώς; Πρέπει να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου ξανά; 

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, παραγγελίες γίνονται. Μην περιμένετε να σας αποσταλλούν όλα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Δείξτε κατανόηση. Πραγματικά κουράζει αυτό το rant για τις αποστολές.

     

    For the record. Κάθε μέρα γυρνώντας από τη δουλειά, περνάω από το E-shop Καλλιθέας. Και βλέπω ΟΥΡΕΣ για παραλαβή από αυτούς (κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει). Από αυτό και μόνο καταλαβαίνετε ότι, οι αποστολές με τα φορτηγά τους, θα καθυστερήσουν. 

     

    Ναι, η ACS είναι μαύρα χάλια γενικώς, αλλά δεν φταίνε οι εργαζόμενοι που τους έχουν δώσει πολλαπλάσια δουλειά και δεν παίρνουν έξτρα προσωπικό όπως θα έπρεπε, ενώ χέζονται στο τάλιρο. 

     

    Δηλαδή κάπου φτάνει με την γκρίνια. Γκρινιάζουν πελάτες σε εμάς γιατί καθυστερούμε, αλλά ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ (και ενώ έχουμε ΚΑΙ έξτρα προσωπικό, πρέπει να τηρούμε αποστάσεις και αυτό είναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ), μηδαμινή κατανόηση για τους καιρούς που ζούμε μιλάμε. Μην κάνετε τα ίδια. 

     

    Δείξτε κατανόηση. 

    Τι να πει και ο γιος μου που λαμπαδα δεν ειδε φετος... :)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.