Jump to content

carrot1298

Members
  • Posts

    1
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by carrot1298

  1. On 1/4/2017 at 8:55 ΜΜ, το μέλος mhche έγραψε:

    Μια και απ'ότι βλέπω παραμένει μια χαρά το topic, ας γράψω για την φοβερή εξυπηρέτηση της Γενικής Ταχυδρομικής.

     

    Την Τετάρτη, λοιπόν, θα έπρεπε να λάβω το δέμα μου, ο κουριερ ήρθε κατα τις 6 το απόγευμα δεν ήμουν σπίτι και άφησε σημείωμα, όλα ωραία και καλά.

    Πέμπτη πρωί, στις 9, παίρνω τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα να συννενοηθώ ώρα παράδοσης.

    Μου λέει πως δεν γίνεται τώρα πήρα αργά(!;) και θα έρθει αύριο μετά τη 1 το μεσημέρι(!).

    -Συγγνώμη, θα έπρεπε να παραλάβω εχθες το δέμα μου και θα το πάρω μετά απο δύο ημέρες; Ποιός ο λόγος;

    -Ήρθε ο κουριερ και δεν σας βρήκε, τώρα αύριο μπορεί να έρθει ξανά.  Ελάτε να το πάρετε απ' το κατάστημα, χωρίς να ρωτάει αν μπορώ ή να διανοηθεί αν ο πελάτης με τον οποίο μιλάει είναι ικανός να πάει.

    -Μα έχετε πληρωθεί για να με εξυπηρετήσετε παραδίδοντας το στην διεύθυνση μου.

    -Μου λέει, αρχίζοντας να νευριάζει για κάποιο λόγο, να το φέρουν 3-7.

    -Πείτε μου ή 3-5 ή 5-7.

    -Δεν γίνεται κύριε όποτε θέλετε εσείς(!). Μπορεί να ρθει 3,μπορεί 4,μπορεί 7.

    -Δηλαδή εγώ θα πω στην δουλειά μου, μπορεί να ρθω στις 3, μπορεί και στις 7.

    -Ωχ κύριε πρωί πρωί. Και κλείνει το τηλέφωνο!!!

     

    Πέρνω αμέσως στα κεντικά, λέω μάλλον στο τοπικό κατάστημα δεν θέλησαν να με εξυπηρετήσουν, μπορείτε εσείς;

    Δίνω τον κωδικό παραγγελίας, το τηλέφωνο μου και μου λέει, επίσης νευριασμένα - μάλλον είχα αρχήσει να τους την σπάω- οτι θα με ειδοποιήσουν σε λίγο για το πότε θα γίνει η παράδοση.

     

    Περνάει καμιά ώρα,τίποτα. Στέλνω email, ελπίζοντας ότι θα βγάλω άκρη. Μου απαντάνε σε 5 λέπτα, λέω επιτέλους ένα υπεύθυνο τμήμα, μου ζητάνε κωδικό για να δουν ποιό είναι το πρόβλημα. Στέλνω τον κωδικό και αυτό ήταν. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου και ο κουριερ ξαναήρθε την Παρασκευή(!) στις 6:15, απ' ότι έγραφε το δεύτερο σημείωμα, γιατί και πάλι δεν το παρέλαβα.

     

    Μάλλον τους φαίνεται λογικό ο πελάτης να είναι κλεισμένος 2-3 μέρες στο σπίτι του απ τις 9 έως τις 7 και να περιμένει αν δεήσουν να του φέρουν το δέμα του. Να δουλεύει ή να μην μπορεί συγκεκριμένες ώρες είναι απίστευτο.

     

    Έστειλα email και στο κατάστημα που έκανα την παραγγελία, να τους ενημερώσω για τον συνεργάτη τους. Ούτε εκείνοι μου απάντησαν, τι να πω.

     

    Ευτυχώς που είχα επιλέξει αντικαταβολή και δεν κλαίω τα λεφτά μου τώρα.

     

    Μου είχε ξανατύχει στο παρελθόν αγενής κουριερ της Γενικής Ταχυδρομικής, όπως και άλλη φορά να έχουν φέρει την συσκευασία σε άθλια κατάσταση, ευτυχώς το περιεχόμενο ήταν εντάξη, αλλά αυτό ήταν επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά.

     

    Εγώ φταίω, όμως, που επέλεξα μικρό-μεσσαίο κατάστημα, που συνεργάζεται με ελληνική μεταφορική, να κάνω την αγορά μου, αν και το κατάστημα δεν φταίει ακριβώς. Αλλά θα μπορούσε να απαντήσει ή να ελέξει τι συνέβει.

     

    Πρώτη φορά συναντάω εταιρεία που απατεί να την εξυπηρετήσει ο πελάτης και όχι το αντίθετο.

     

    Την καταγγελία μου την έκανα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για απαράδεκτη συμπεριφορά πάντως, αν και δεν ξέρω πόση σημασία έχει.

    Φιλε μου μαλλον δεν ξερεις τι θελεις. Ειναι ''ευθυνη''  σου που ελειπες απο το σπιτι και δεν το παρελαβες. Οι διανομεις βγαινουν καθε μερα με 100 δεματα δεν βγαινουν μονο για εσενα. Για να σου ειπε συγκεκριμενη μερα θα ειχε τον λογο της αυτη η τοσο ''αγενεστατη υπαλληλος''... Κι επειδη ανεφερες για το αν μπορεις να πας στο καταστημα και σε τι κατασταση βρισκεσαι φανταζομαι για να εισαι σε θεση να πηγαινεις για δουλεια εισαι και σε θεση να να πας να το παρεις εκτος αν εισαι απο τους ''αγαπητους'' μας τυπολατρες που εχουν το σκεπτικο πληρωσα μεταφορικα αρα θα μου το φερουν σπιτι κι αμα πας να το παρεις εν τελη ζητας και τα λεφτα για τη μεταφορα πισω χαχαχα.... Σε ταχυμεταφορικη δουλευω οπως καταλαβες οχι στη συγκεκριμενη που ανεφερες για να μην φανει οτι την υποστηριζω αλλα υποστηριζω γενικα το λογικο γιατι η βλακεια πλεον των καταναλωτων εχει ξεπερασει καθε οριο..... Σκεφτειτε σαν ανθρωποι επιτελουν δεν εχετε ιδεα τι τραβαμε καθε μερα και με τι μισθους δουλευμε ειδικα τωρα με τη καραντινα ειμαστε οι μονοι που δουλευουμε κοψτε τις απαιτησεις του τυπου ειμαι πελατης και γινετε λιγο ανθρωποι

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.