Jump to content

ptsiou

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by ptsiou

  1. Υπάρχει τεράστια έλλειψη σε gpu γενικότερα. Οι τιμές έχουν πάει στα ύψη.

    Μακάρι να έρθει γιατί σε αυτή τη τιμή δεν νομίζω να την ξαναβρεις σύντομα.

     

    Στο κατάστημα όταν την έκανες έγραφε άμεσα διαθέσιμο?

  2. On 1/26/2021 at 7:55 AM, eoreth707 said:

    Update: Έκανα OCCT test και δεν έβγαλε VRAM error. Πήγα την κάρτα σε τεχνικό χθες, την άνοιξε, άλλαξε την πάστα (η μαμίσια πάστα ήταν τελείως ξερή, μου είπε) και διόρθωσε κάποιες συνδέσεις στην PCB. Την έφερα σπίτι, την βάζω στο σύστημα και πάλι μου έκανε τα ίδια. Μάλιστα, δεν είχα signal ούτε στο boot.

     

    Απεγκατέστησα τους drivers της κάρτας, και δοκίμασα να bootαρω. H κάρτα έδωσε σήμα και μπόρεσα να μπω στα Windows. Δοκίμασα να μην βάλω drivers για λίγο, να δώ αν θα έβγαζε μαυρη οθόνη. Λοιπόν, χωρίς drivers, κάρτα δούλευε ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Το σύστημα την έβλεπε σαν Windows Display Driver. Έβαλα να τρέξει κάποια games που μου κράσαρε, έκανα stress tests και η κάρτα δεν είχε πρόβλημα για πάνω από 1 ώρα λειτουργίας.

     

    Μετά από αυτό, αποφασίζω να κατεβάσω drivers από το site της ΑΜD. Aρχικά, δοκίμασα ένα παλιότερο driver, από Νοέμβριο, που ήξερα ότι είχε δουλέψει με την κάρτα μου. H κάρτα κράσαρε και πέταξε μαυρη οθόνη κατα την διάρκεια της εγκατάστασης του driver. Restart, μαύρη οθόνη πριν καν δέιξει το logo Bios. Κουμπώνω στην onboard, μπαίνω Windows, τρεχω το AMD removal Tool για να απεγκαταστήσω τον driver της κάρτας. Κάνω restart, η κάρτα ξαναδουλεύει κανονικά χωρίς drivers.

     

    Το άφησα πάλι για λίγο, με κανονική χρήση στα Windows, και μετά αποφασίαω να βάλω τους latest drivers. Aυτη τη φορά η εγκατάσταση και το restart ολοκληρώθηκε κανονικά, μπήκα Windows χωρις πρόβλημα. Βάζω να δοκιμάσω ένα παιχνίδι, πάλι μάυρη οθόνη.

     

    Η κάρτα κλατάρει όποτε δουλεύει με drivers. Χωρίς drivers δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να προέρχεται το πρόβλημα απο το Clear CMOS που είχα κάνει; Διότι έχω αφήσει τα πάντα στα defaults στο BIOS μετα το clear cmos. Χθές έκανα και BIOS update από την βέρζιον 1.70 στην 2.00. Δεν βοήθησε σε κάτι όμως με την κατάσταση της κάρτας.

     

    Ευχαριστώ παιδιά!

     

     

    χωρίς drivers δεν δουλέυει το 3d engine της κάρτας.

     

    όταν περνάς drivers ενεργοποιείτε και σου κρασάρει γτ μάλλον  έχει πρόβλημα.

    δεν είμαι και σίγουρος αλλά τα συμπτώματα αυτό δείχνουν.

     

    Επίσης θα ήθελα να μάθω τι διορθώσεις σου έκανε στις ενώσεις του pcb...

    • Like 2
  3. 6 hours ago, vasiliikouts said:

    Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι όταν θα απενεργοποιηθουν σβήνουν τα φωτάκια(led) που έχουν ..και η οθόνη σβήνει .. πατάω να το κάνω restart και δε εντοπίζει ο υπολογιστής την εντολή στη ουσία ..κ έτσι αναγκάζομαι να το κλείσω από πίσω (0/1)

    Μου ζήτησαν 37€ για έλεγχο μόνο του υπολογιστή. Γι'αυτό ρωτάω ..μήπως μπορέσω να το φτιάξω μόνη μου 

    ποιός είναι αυτός που χρεώνει 37ε? γτ οχι 35 ή 40????

     

    προφανώς ο υπολογιστής δεν "δουλεύει κανονικά" μετά το "κόλλημα".

    Εγώ θα ξανατσέκαρα θερμοκρασία gpu, drivers και όπως σου έγραψαν παραπάνω ίσως χρειαστεί bios update.

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.