Jump to content

kostaskk21

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by kostaskk21

  1. 10 hours ago, Stergios12 said:

    Φίλε και 'γώ ακριβώς τα ίδια τους έστειλα και mail αν γνωρίζουν τπτ και απλά μου έστειλε ξανά το λινκ με το tracking number. Να υποθέσω και εσένα με TrakPak στο έχουν στείλει... Απ ότι κατάλβα δεν παιζει να έχουμε καμία ενημέρωση μέχρι να φτάσει ελλάδα στη γενική μεταφορικη... Όπως και να χει λογικά μαζί θα φτάσουν τα πακέτα μας... Καλή αναμονή? 

    Ναι ναι και μένα τα ίδια αυτοματοποιημένα μηνύματα μου στειλαν. Χαρά στην υπομονή μας λοιπόν ?

  2. On 2/22/2021 at 7:21 PM, nanagn said:

    Έχεις κανένα νέο μετά την Ολλανδία; Εμείς παραγγείλαμε 6 Δεκεμβρίου, το τρακινγκ λέει ότι 31 Δεκεμβρίου ήταν στην Ολλανδία και μετά το χάος. Η Γενική Ταχυδρομική λέει δεν το έχει λάβει ακόμα, η Fedex δεν ξέρει τίποτα γιατί λέει το cross border δεν είναι δική τους υπηρεσία, απλά μεσολαβούν και η eglobal δεν απαντάει στα email. 

    Είμαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση. Η παραγγελία μου έγινε τέλη Ιανουαρίου και απλά φαίνεται να έχει κολλήσει στην Ολλανδία για λόγο που δεν καταλαβαίνω. Εσένα σου έχουν στείλει κάποια επιπλέον ενημέρωση για την παραγγελία σου? Την έχεις παραλάβει?

    Screenshot 2021-02-26 132757.png

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.