Jump to content



Αποσυνδέσεις WIFI σε modem OTE


kogos

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

έχω vdsl ote και χρησιμοποιώ το modem που μου έχουν δώσει δωρεάν... Η σύνδεση με το modem είναι ασύρματη, αλλά ενώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή ή με το internet, έχω τυχαίες αποσυνδέσεις με το modem (δηλαδή αποσύνδεση του wifi, όχι του internet/dsl).

 

Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα απόστασης ή σήματος, καθώς ακόμα και δίπλα από το modem να είμαι, με σήμα "καμπάνα", μπορεί να αποσυνδεθεί. Επίσης, σε ενσύρματη σύνδεση δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να έχω ενσύρματη σύνδεση λόγο διαμόρφωσης χώρου.

 

Αν αγοράσω ένα access point και το βάλω σε μια θύρα του modem ώστε αυτό να μοιράζει ασύρματο σήμα, υπάρχει περίπτωση να λύσω το πρόβλημα;;;; Δεν θέλω να αλλάξω modem αλλά δεν με ενοχλεί να δώσω λεφτά για access point, αρκεί να μου λύσει το πρόβλημα.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

πάροχο + modem έχω γράψει και στο πρώτο ποστ, ote με το modem που δίνει για vdsl (zte).

Δεν έχω δοκιμάσει άλλα κανάλια, αλλά όταν αποσυνδέεται, απλά κρεμάει η σύνδεση, δεν σβήνει τελείως το λαμπάκι του wifi... μάλλον έχουν πλακώσει πολλά modem με ίδιο κανάλι στην περιοχή...

Link to comment
Share on other sites

τελικά με αλλαγή καναλιού φαίνεται να έχει στρώσει....

 

θα αγοράσω και ένα access point/extender για να έχω και στον πάνω όροφο, που τώρα πιάνει με πολύ χαμηλό σήμα... Έχετε καμιά ιδέα για κανένα καλό;;; από αυτά που το σετάρεις και το ξεχνάς (γιατί απ'ότι είδα σε διάφορα site τα περισσότερα θέλουν restart κάθε τρεις και λίγο)

Link to comment
Share on other sites

Οι εμπειρίες που έχω με τα ΖΤΕ του ΟΤΕ είναι οι χειρότερες... Πραγματικά αυτά τα ρουτεράκια είναι μόνο για μία, άντε δύο IPs. Αν έχει περισσότερο "κόσμο", απλά κρεμάνε και δεν έχει κανένας ίντερνετ. Και χωρίς απαραίτητα να υπάρχει full traffic από τις συνδεδεμένες συσκευές!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.