Jump to content



AFOX AG31-m


The_Blade

Recommended Posts

Παίδες φτοιάχνω ένα φορητό pcaki και για μητρική έχω το εν λόγω "Θηρίο" μια δεν - με -ξερει -ουτε -η μανα-μου microatx afox , chipset g31. έχω αναγκαστεί να βάλω win7 64 διότι δεν μπορούσα να βρώ driver για την κάρτα δικτύου στα xp. ξέρει κανείς τι driver πάιρνει? είχε κανείς αυτή τη μητρική?

έχει πάνω έναν d820 και 2 γίγα ραμ, για παιχνιδάκια το θέλω φαντάζομαι τα xp είναι πιο γρήγορα από ότι τα win 7 ακόμα και αν στα δεύτερα κάνω force dx9, ή κάνω λάθος?

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά με τα windows 7 64bit η κάρτα δικτύου έχει αναγνωριστεί και λειτουργεί . Αν ισχύει αυτό γιατί δεν μπαίνεις στον πίνακα ελέγχου για να δεις από εκεί ποιας μάρκας είναι η κάρτα.

Πάντως η AFOX είναι εταιρεία της FOXCONN και πιστεύω ότι θα κάνουν οι drivers αυτής της μητρικής http://www.foxconnsupport.com/download.aspx?models=en-us0000420&category=C000000001&series=en-us0000002&keywords=&sort=Drivers

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.