Jump to content

Padaz Bloody

Premium Members
  • Posts

    183
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Padaz Bloody

  • Γενέθλια 08/07/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Προγραμματιστής Η/Υ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Padaz Bloody's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να είναι παχύ τζάμι για να βγει γερό. Πήρα τεράστιο αλφάδι, και είδα ότι κάνει κοίλη στη μέση προς το πλάτος (74 εκ). Ενώ κατά μήκος (2μ) δεν έχει κοίλη, έχει προς το βάθος/πλάτος. Ελπίζω ότι διορθώνεται εύκολα με δύο έξτρα πόδια ρυθμιζόμενα (70εκ - 80εκ) ακριβώς στη μέση. Κάτω από την επιφάνεια εργασίας έχω τοποθετήσει δύο ντουλάπια, και επειδή έχουνε πόρτες δεν έβαλα μπρος πίσω πλάτες (74 εκ). Τελικά αποδείχθηκε βλακεία, γιατί προς το βάθος δημιουργήθηκε λίγο κοιλιά. Ευτυχώς που υπάρχει πολύς χώρος ελεύθερος από κάτω ανάμεσα στα δύο ντουλάπια. Οκ, θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν μπορέσω για να θαυμάσετε την υπερκατασκευή. ??
  2. Για ακρυλικά πάντως βρήκα πολλά μαγαζιά, όποιος ψάχνει για plexiglass ας ρίξει μία ματιά στα παρακάτω. https://gloryad-signs.en.made-in-china.com/product/BMKQZRdXyFUY/China-Perspex-Fluorescent-Plate-Color-Plastic-Casting-Acrylic-Sheet.html http://www.garoufalisglass.gr/products/plexiglass-acrylic-sheets-polycarbonate/ https://www.plexiglas-spakouris.gr/ http://taouxis.gr/224/ http://aismeris.com/plexiglass https://www.estreetplastics.com/ http://www.doguskalip.com.tr/tr-TR/renkli-pleksiglasslar/452/1172/Product.aspx https://parketomania.gr/index.php?route=product/category&path=101 https://www.plexiglas-spakouris.gr/ https://www.spakouris.gr/products6.php?wh=1&lang=1&the1id=27&theid=27&open1=27&open2 https://plexiglasscenter.blogspot.com/ http://www.raftopoulos-metalla.gr/ http://theoprofil.com/shop/πολυκαρβονικα/συμπαγη-επιπεδα-standard/2mm-συμπαγη-επιπεδα-standard/διάφανα-2mm-συμπαγη-επιπεδα-standard/305x205 http://www.mitsopoulos.com/store/polycarbonate-sheets/polykarmponika-fylla-masif.html https://www.moumgiakmaz.gr/site/search/ΑΚΡΥΛΙΚΑ-ΦΥΛΛΑ-PLEXIGLASS/Ακρυλικά-φύλλα-χυτά?catId=0401&extLang https://plexiglasscenter.gr/products.html http://texlymat.gr.bossgoo.com/placemats/woven-vinyl-placemat-for-modern-tabletop-decor-pure-color-collection-9916790.html
  3. Καλημέρα, χρειάζομαι ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί για το γραφείο μου το οποίο είναι δικής μου κατασκευής, και επειδή τρίφτηκε και βάφτηκε έχει λίγο ανομοιόμορφη επιφάνεια. Ο πύργος Η/Υ δεν κάθεται καλά σε κάποια σημεία, το ίδιο πρόβλημα έχω με το πληκτρολόγιο όταν το γυρνάω διαγώνια προς το γραφείο. Το γραφείο μου έχει διαστάσεις: 199,9εκ (δηλαδή 2μ παρά 1mm) Χ 73,8εκ (δηλαδή 74εκ παρά 2mm). Όπως ανέφερα παραπάνω λόγω ότι η επιφάνειά του είναι λίγο ανομοιόμορφη πρέπει να διαλέξω υλικό άκαμπτο, επίπεδο, λείο και να μην γρατζουνιέται εύκολα. Επειδή το ακρυλικά πλαστικά φύλλα δεν τηρούνε τις παραπάνω προδιαγραφές, διότι μπορούνε και λυγίζουνε, δεν είναι εντελώς άκαμπτα, αποφάσισα να επιλέξω το γυαλί, που είναι κλασσικό και διαχρονικό, και κατά προτίμηση το κρύσταλο (ελπίζω να μην είναι πολύ ακριβό). Κάτω από το γυαλί σκέφτομαι να καλύψω το γραφείο με ελαστικό ή αφρώδης υλικό, όπως η σουπλά, ώστε να απορροφάει τους κραδασμούς. Επίσης θα καλύψει τα κενά της ανομοιόμορφης επιφάνειας και έτσι θα κάτσει το γυαλί πιο όμορφα και μαλακά χωρίς να κινδυνεύει να σπάσει. Το γραφείο μου είναι ήδη αρκετά ψηλό, 75 εκατοστά, οπότε ψάχνω κάτι σε χαμηλό προφίλ, όχι ιδιαίτερα παχύ.
  4. ^ Και πάλι θα εξαρτάται από την wind αν θα είναι κλειδωμένο το router;
  5. Ή μπορώ να κουμπώσω στο modem/router που ήδη έχω Netgear Nighthawk D7000 AC1900 το router Technicolor TG789vac V2 της wind σε bridge mode. Απ' ό,τι διαβάζω στο web το Technicolor TG789vac V2 ρυθμίζεται σε bridge mode και μπορεί να συνδυαστεί με μόντεμ, χωρίς προβλήματα.
  6. Από ότι φαίνεται το καλύτερο σενάριο είναι να έχω το netgear nighthawk στο δωμάτιό μου με το κυρίως pc rig μου σε pppoe κανονικά όπως θέλει συνήθως ο ISP και να παίρνει κατευθείαν σήμα από πρίζα. (από ότι διαβάζω μπορεί να τρέξει τα 100mbps και έχει built in vdsl modem). Από 'κει και έπειτα έχω την επιλογή να χρησιμοποιήσω το Technicolor TG789vac V2 που δίνει η wind σε bridge mode, σε διαφορετικό χώρο, στο σαλόνι. Στο Technicolor της wind θα συνδέσω μέσω ethernet τα linux μηχανάκια μου, την smart tv μου, άντε και κανένα laptop. Γλιτώνω και τα έξοδα για την αγορά δεύτερου router.
  7. σε ευχαριστώ Grigas. Ενδιαφέρομαι να βάλω wind fiber 100mbps internet, είμαι τώρα με adsl. Μου είπανε ότι η οπτική ίνα πάει μονάχα μέχρι το καφάο, και ότι σε κανέναν δεν έχουνε βάλει μέχρι το σπίτι του οπτική ακόμα, στο μέλλον μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά προς το παρόν τίποτα. Αξίζει η προσφορά 37 ευρώ , απεριόριστα σταθερά, 5 ώρες σε εθνικά κινητά, και 1500' προς κινητά wind f2go; Ρώτησα αν θα πιάνω πραγματικά 100mbps και με διαβεβαιώσανε πως ναι οπωσδήποτε, δεν ισχύει όπως τις γραμμές adsl που κάποιοι τρέχανε με 24mbps, άλλοι με τη μισή ταχύτητα ή άλλοι και με πολύ λιγότερη ταχύτητα. Εννοείται ότι αξίζει η προσφορά, αλλά θα δω όντως μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα από adsl που είμαι τώρα; Λέτε να είναι εγγύηση όπως τα λένε; Έχει βάλει κανένας μέχρι τώρα 50mbps ή 100mbps; Υπάρχει και 200 mbps;
  8. Ναι τα μηχανάκια στον ίδιο χώρο θα είναι. Τι συσκευή είναι αυτή; Ένα απλό router; Το είχα ξεχάσει ότι γίνεται και με bridge.
  9. Grigas, πίστεψέ με, έχω να κάνω με παλιά πυργάκια, παλιό cpu Pentium 4, πολύ λίγη μνήμη, λογικά πρέπει να έχει θύρα usb2, αλλά αν δεν έχει; Και από drivers, θα βρω για τον asus ασύρματο αντάπτορά μου;
  10. Μου εμφανίζει το μήνυμα: Η περιοχή σου τρέχει με ταχύτητες 100, 50 & 24 Mbps! Και μου δίνει αυτήν την προσφορά. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-fiber-100-plus https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/fiber/home/faq
  11. minast, από ταχύτητες δεν έχω πρόβλημα, όπως ανέφερα σε προηγούμενο post μου, δεν θέλω πολλές ασύρματες συσκευές στο σπίτι. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο σημαντικότερος λόγος που πάω για ενσύρματη δικτύωση είναι ότι σε κάποιο δωμάτιο θα συνδέσω μονάδες Η/Υ με λειτουργικό Linux και σε αυτήν την περίπτωση χρειάζομαι οπωσδήποτε το ενσύρματο δίκτυο, για την ευκολότερη σύνδεση, χωρίς χάσιμο χρόνου. Είμαι ήδη συνδρομητής στην wind, καταχώρησα το σταθερό μου τηλέφωνο στο site και μου εμφάνισε τις παρακάτω προσφορές. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/diathesimotita-diktiou Αφού θα μπω που θα μπω στον κόπο με τις οπτικές ίνες, μου κάνουνε οι τεχνικοί και μία εγκαταστασούλα με δίκτυο σε cat5E ή cat6 για όλους τους χώρους του σπιτιού, και τέλος στο πρόβλημά μου με το ενσύρματο. sorry, ξέχασα, ναι έχουνε κάνει αναβάθμιση σε όλη την περιοχή μου με οπτικές ίνες εδώ και αρκετό καιρό. Οπικές ίνες μέσα στον δρόμο, καινούριες καμπίνες κτλπ. Μακάρι να περάσουνε οπτική ίνα μέχρι στο σπίτι, γιατί τόσο απίθανο είναι; Πρέπει να είναι πολύ δράμα τα στατιστικά πάντως για να το λες με τόση απογοήτευση.
  12. Δείτε εδώ τι διαβάζω. https://www.newsbeast.gr/technology/arthro/2712093/optiki-ina-os-to-spiti-gia-entiposiakes-tachitites-sto-internet Πολύ καλή φάση, γνωρίζουμε τιμές;
  13. Ευχαριστώ kpetros. Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν; Με τα powerline τι παίζει; Έχουν ικανοποιητικές ταχύτητες; Έχουν βελτιωθεί καθόλου; Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια ότι είχαν κακά reviews επειδή δεν βγάζανε ικανοποιητικό network bandwidth.
  14. Δεν νομίζω να έχει προβλεφθεί εγκατάσταση με περασμένο καλώδιο cat 5. Αν και η κατασκευή του σπιτιού είναι χρονολογίας 1995 περίπου, δεν πιστεύω να είχε προβλεφθεί μελλοντική κάλυψη δικτύου. Στην Ελλάδα είμαστε. Πόσα καλώδια θα πρέπει να βρω μέσα στο πριζάκι για να υπάρχει πιθανότητα για cat 5 εγκατάσταση; Μιλάμε για τα τέσσερα ζευγάρια, δηλαδή 8 καλώδια; Άρα αν αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκατεστημένης γραμμής cat 5, η μόνο επιλογή είναι πολλά μέτρα καλώδιο cat 5 για το κάθε δωμάτιο, σωστά; Με τα powerline τι παίζει; Έχουν ικανοποιητικές ταχύτητες; Έχουν βελτιωθεί καθόλου; Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια ότι είχαν κακά reviews επειδή δεν βγάζανε ικανοποιητικό network bandwidth.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.