folias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 δεν μου δουλεύει η κάρτα γραφικών μου την κουμπώνω πάνω στην motherboard και δεν δίνει σήμα ενώ βλέπω ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει τι μπορεί να φταίει?την πήγα για να την κοιτάξουν από το μαγαζί που το πήρα μιας και έχω 3 χρόνια εγγύηση και μου είπαν ότι στο μηχάνημα τους δουλεύει κανονικά
folias Οκτώβριος 25, 2011 Author #3 Οκτώβριος 25, 2011 sorry έχεις δίκιο από βιασύνη δεν το είπα : μητρική asus M2NPV-VMμε επεξεργαστή AMD Athlon II X2
STINK Οκτώβριος 26, 2011 #5 Οκτώβριος 26, 2011 Έχεις βάλει όλα τα ρεύματα(4pin,6pin,8pin) και στην μητρική και στην κάρτα γραφικών;
folias Οκτώβριος 28, 2011 Author #6 Οκτώβριος 28, 2011 πήρα το Σαββάτο την κάρτα γραφικών από το service μου είπαν ότι έχει σπάσει η έξοδος το hdmi και ότι θα πρέπει να βάλω από έξοδο dvdi σε hdmi βρήκα αυτό κάνει?NILOX DVI-I TO HDMI CABLE 5M - - - E-SHOP.GR
pmakr1416003456 Οκτώβριος 28, 2011 #7 Οκτώβριος 28, 2011 "μετατρέποντας ταυτόχρονα τον τύπο σύνδεσης από HDMI Male σε DVI male "Μάλλον κάνει το ανάποδο σύμφωνα με την περιγραφή στο site
denz Οκτώβριος 28, 2011 #8 Οκτώβριος 28, 2011 πήρα το Σαββάτο την κάρτα γραφικών από το service μου είπαν ότι έχει σπάσει η έξοδος το hdmi και ότι θα πρέπει να βάλω από έξοδο dvdi σε hdmi βρήκα αυτό κάνει?NILOX DVI-I TO HDMI CABLE 5M - - - E-SHOP.GRΝαι κάνει. Από εσένα έσπασε η HDMI έξοδος ή έτσι σου είπαν; Εγγύηση δεν είχε;
evolution Οκτώβριος 28, 2011 #9 Οκτώβριος 28, 2011 Ναι κάνει. Από εσένα έσπασε η HDMI έξοδος ή έτσι σου είπαν; Εγγύηση δεν είχε;Αν εσπασε καποια εξοδος (πρεπει να τη παιδεψες πολυ η να προσπαθησε να βαλεις καποιον αλλο τυπο καλωδιου) δεν νομιζω να την καλυπτει η εγγυηση
folias Οκτώβριος 28, 2011 Author #10 Οκτώβριος 28, 2011 την κούμπωσε ένας φιλαράκος την κάρτα απάνω στην μητρική και δεν είχε κόψει καλά τα λαμακια με αποτέλεσμα να μπαίνει στραβά το βύσμα hdmi όσο για εγγύηση μόνο άμα καεί σε καλύπτουν
denz Οκτώβριος 28, 2011 #11 Οκτώβριος 28, 2011 την κούμπωσε ένας φιλαράκος την κάρτα απάνω στην μητρική και δεν είχε κόψει καλά τα λαμακια με αποτέλεσμα να μπαίνει στραβά το βύσμα hdmi όσο για εγγύηση μόνο άμα καεί σε καλύπτουνΝαι το ξέρω ότι δεν σε καλύπτει σε αυτή τη περίπτωση, απλά ρώτησα μήπως ήταν καμιά ότι να ναι δικαιολογία του e-shop για να μην στην αλλάξουν.
evolution Οκτώβριος 28, 2011 #12 Οκτώβριος 28, 2011 την κούμπωσε ένας φιλαράκος την κάρτα απάνω στην μητρική και δεν είχε κόψει καλά τα λαμακια με αποτέλεσμα να μπαίνει στραβά το βύσμα hdmi όσο για εγγύηση μόνο άμα καεί σε καλύπτουνΠια λαμακια να κοψει ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.