Jump to content



Avermedia HomeFree Combo F210 ή άλλο Stand Alone Network Tuner


pol77

Recommended Posts

Φλέρτάρω με την ιδέα ενός Stand Alone Network Tuner με δυνατότητες ψηφιακής και αναλογικής λήψης, όπως του Avermedia HomeFree Combo F210.

Το εν λόγω TV Tuner κυκλοφορεί στο ebay σε έκδοση για Taiwan και οι πωλητές όρθά προειδοποιούν τους αγοραστές σχετικά, να προχωρήσουν σε αγορά μόνο εφ' όσον βεβαιωθούν οτι είναι συμβατό με τη χώρα τους.

Το μόνο που μπόρεσα να βρω είναι ότι (αυτό που πωλείται στο ebay) παίρνει βίσμα κεραίας F-Type, αυτό δηλαδή που στην Ελλάδα συνηθίζεται στα δορυφορικά και όχι στις απλές κεραίες, αλλά μικρό το κακό, αν είναι κατα τα άλλα συμβατό, ένα βίσμα το αλλάζω. Κατά τα άλλα λέει ότι υποστηρίζει NTSC, PAL (που έχουμε στην Ελλάδα), SECAM.

Ερωτήσεις λοιπόν στους γνώστες περί τηλεοπτικών:

1. Είναι συμβατό το σύστημα τηλεόρασης της Taiwan με αυτό της Ελλάδας; Μπορώ να αγοράσω το προϊόν για Taiwan και να το χρησιμοποιήσω εδώ, με πλήρη λειτουργικότητα τόσο σε αναλογική όσο και σε ψηφιακή ληψη;

2. Έχει κανείς εμπειρία με κάποιο Stand Alone Network Tuner; Βλέπεις ανθρώπινα ή με προβλήματα οπως stuttering, frame drops, low frame rate κλπ;

3. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο αλλης εταιρείας που υποστηρίζει επίσημα την Ελλάδα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.