Jump to content



Laptop έως 600 ευρώ!


CelGaR

Recommended Posts

Παιδιά ακούω προτάσεις για laptop! Το budget είναι έως 600 ευρώ, μόνος περιορισμός ότι μιλάμε για 15άρια! Η χρήση του δεν θα είναι κάτι συγκεκριμένο, λίγο απ'όλα!

Υ.Γ.: Τα Turbo-X από Πλαίσιο τι καπνό φουμάρουν? Αξίζουν τα λεφτά τους?

:help: :help: :help:

Link to comment
Share on other sites

Dell Q15R

Και εγώ με μια πρόχειρη έρευνα αγοράς που έκανα, σε αυτή τη σειρά της Dell είχα καταλήξει απλά μου φαίνεται ότι πουλάει όνομα γιατί στα ίδια λεφτά όλα τα HP είναι πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά. Γιατί όχι HP ας πούμε? (ή κάτι άλλο!)

Υ.Γ.: Ισχύει ότι η HP σταματάει την παραγωγή hardware και το γυρνάει στο software και γι'αυτό έχει παντού προσφορές, ή μου λένε μαλ...ες στα Multirama???

:wall: :wall: :wall:

Link to comment
Share on other sites

Οτι Hp εχω δει απο φιλους παντως εχουν προβλημα με θερμοκρασιες...κατι 90αρια για πλακα και ο ανεμιστηρας σαν αεροπλανο.δεν ξερω αν ειναι μιας σειρας η γενικα.εγω ενα toshiba εχω που το ειχα παρει 500Ε πριν τρια χρονια και κραταει πολυ καλα και ας το εχω σχεδον διαλυσει.και τα dell παντως ειναι αρκετα καλα.πηγαινε για το Q15R Και turbo-x μην παρεις για κανενα λογο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.